- 26 Şubat 2025
- 22
- 15
- 3
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.781
Ben canımm baya uzun seslı bakıyo bıraz yuvarlıyo konuları sorulara çok odaklanmıyo gıbı ama baya uzundu yorumNARIIN11'e baktıran oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canımm baya uzun seslı bakıyo bıraz yuvarlıyo konuları sorulara çok odaklanmıyo gıbı ama baya uzundu yorumNARIIN11'e baktıran oldu mu?
Ben baktırdım kısa ve detaysizdi yorumlarda uzun demişler.Narinn111 e atan var mı
Bilemedi mi peki ben de attım bekliyorum bakalımBen baktırdım kısa ve detaysizdi yorumlarda uzun demişler.
An ve gelecek için vade verdi, ikisini de bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum ki.Bilemedi mi peki ben de attım bekliyorum bakalım
Çok pozıtıftı bende sordum burda tutanı var mı diye inş'ALLAH tutar yani baya olumluyduDemet8888 beğenen var mı çıkan? Yorumları çok iyi burada popüler değil…
Anlıktq Demet8888 çok iyi, soruya anlık odaklanmak istiyorum deyince daha da detaylı oluyor.gelecek degil anlik merak ediyorum ve kisi duygularini filan bilebiliyo mu
Ben beğeniyorum inanılmaz bir emek ve özen veriyor. An da mükemmel.Demet8888 beğenen var mı çıkan? Yorumları çok iyi burada popüler değil…
Bende daha ilk faldan olumsuzdu ama ne görürse onu yazıyor bütün falcilar.Çok pozıtıftı bende sordum burda tutanı var mı diye inş'ALLAH tutar yani baya olumluydu![]()
Burada bir sürü mesaj var demetle ilgili, neden özelden yazılsın? :) ben baktiriyorum her seferinde memnun kalıyorum.Demet’e baktıranlar bana özelden yazabilir mi?
Anlıktq Demet8888 çok iyi, soruya anlık odaklanmak istiyorum deyince daha da detaylı oluyor.
anda ve geçmişte bildiği epey sey oldu banaNarinde dün bayağa sıra vardı? Beğenen beğenmeyen var mı? Bana fena değil gibiydi.
Narinde dün bayağa sıra vardı? Beğenen beğenmeyen var mı? Bana fena değil gibiydi.
Bana da iş dışında bildi diğer konularıanda ve geçmişte bildiği epey sey oldu bana
Aa :) ya emin olamadım ben de bildiği şeyler de var bilemediği neyse o fiyata iyiydi yine dedun ablam baktirdi gecmis yorumu yapti sadece ama bilmedigi sey demedi. gelecek yorumu yok. sorusunu cevaplamadi hep gecmis![]()