- Emoji Skoru
- 99
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.921
işin tuhafı bunu kimin yaptığını bilmediğimiz için uygulamaya olan güvenimiz sıfırlandı şu an kimseye atmıyorum daha buradan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fallawyuu bana bi keresinde kahve falı attığım halde kart okuyarak bakmıştı ek sorudaene kartı ben kahve attım size deyince pardon fincan fotograflarını görmemişim demiştio listede kurunun yanında yaş da yanmış bence. gandalf00, kalbimdeki ayna, efsunine falan neyse onlar bariz yapay zeka, cümleleri bile aynı ama linda, lulye, fallawyou ve papatyadanhayaller kesinlikle o grupta değil. ben bu saydıklarıma sürekli fal atıyorum, robot olsalar o kadar detayı ve anlık durumu bilemezlerdi. bence sen o aradaki yapay zekalara denk gelince diğerlerini de harcamışsın, bu saydığım isimler sitenin en gerçek yorumcuları bence, bir daha dene istersen.
Bilmiyorum o da yeni ya ifsa eder falan diye atmam cünkü o da olabilirDanteli nasıl kızlar?
Kızın fotoğraflarını ve falını asıl ifşa eden o zaten duvarındaBilmiyorum o da yeni ya ifsa eder falan diye atmam cünkü o da olabilir
Yorumcuları biri hariç bilmem ama tarotoloji sitesi cidden çok çok kaliteli, falcı mutlaka randevu saatinde ya da öncesinde fala bakmak zorunda ve yöneticiye her zaman whats app üzerinden ulaşılıyor. E postaya fatura gönderiyorlar yani 2014 ten beri sanal fal baktiran biriyim bu kadar prof site görmedim nasıl daha önce kesfetmedim hayret ediyorum ama işte tellweye de bir iki kişi yüzünden gebeyim![]()
Ay bu hangisi bende orda baktırdım da ona göre dikkate almayayım :)saat konusunda katiliyorum ama amator olduklari yerler var. falsepetindekiler gibi olumluya odaklilar. falci adı vermiyim ama 3.kisi gormeyip ben soyleyince gordum ama uzmek istemedim ondan farkli yorumladim diyen tarot yorumculari var orada![]()
Çünkü hepsi yapay zeka :)10 falcıya baktırdım hayal kırıklığı oldu tellwe hepsinin yazı dili aynıydı giden parama üzüldüm önerdiğiniz fal uygulaması alabilirim
Lunara dönmüş, bu aralar batırıp memnun kalan var mı?