- Emoji Skoru
- 388
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #40.061
Neden öyle düşündünüzKızlar Fallawyou ve Humeyra34 aynı kişi olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle düşündünüzKızlar Fallawyou ve Humeyra34 aynı kişi olabilir mi?
profil fotoğraflarından dolayı.Neden öyle düşündünüz
Fallawyu zeki kadın, aynı kişiyse bile belli etmez.profil fotoğraflarından dolayı.
Vallahi bu kadar hayranı olan bir kadın çift hesap açmaz diye tahmin ediyorum ben de ama yüz hatları falan müthiş benziyorFallawyu zeki kadın, aynı kişiyse bile belli etmez.
Olabilir, paraya ihtiyacı vardır falan ama cidden çok zeki biri, kendisini bile bile deşifre etmez :)Vallahi bu kadar hayranı olan bir kadın çift hesap açmaz diye tahmin ediyorum ben de ama yüz hatları falan müthiş benziyor![]()
Evett ve Ronana aylar önce fal atmışımdır daha çok kafam karışmıştı. Devanın bazı falları gibi üç dört ihtimal sıralıyo yani bunu bizde tahmin edebiliyoruz…hepsi birbirine giriyoRonana baktırıp kişilerin enerjilerini karıştırdığını düşünen var mı ?
DEMET HANGİ YERDE BAKIYORArkadaşlar, biraz önce Demet falımı yorumladı ve gerçekten iyiydi. Söylemediğim belirtmediğim spesifik önemli bir sağlık sorununu bildi. Beğendim.
DEMET HANGİ YERDE BAKIYIR ACABAVe kesinlikle reklam vb değil Demet öyle detaylar vermişti ki karşı tarafla ilgili, bunları bilmesinin sadece iki açıklaması olabilir ya gerçekten yetenekli(ki bence öyle) ya da eski sevgilimle kanka
Yemin ediyorum başka türlü bilmesi imkansız bir sürü ayrıntı verdi onunla ilgili, onun kendisinden bile gizlenmeye çalıştığı karakter özelliklerina kadar yani hepsi benim de bildiğim şeylerdi.
Demek istediğim Sherlock Holmes olmaya gerek yok, kişisel bilgilerinizi araştırıp baktıkları falla, sadece yetenek üzerinden bakılan bambaşka olur zaten. Bu kadar şüpheye gerek yok.
Demet8888 falı bıraktı.DEMET HANGİ YERDE BAKIYIR ACABA
Ronan ihtimal falı bakıyor bunu da açıkça söylüyor, fal kesinlik vermez ihtimalleri söyler fal baktıran bu ihtimaller arasında seçimini yapar diyor.Evett ve Ronana aylar önce fal atmışımdır daha çok kafam karışmıştı. Devanın bazı falları gibi üç dört ihtimal sıralıyo yani bunu bizde tahmin edebiliyoruz…hepsi birbirine giriyo
Ronan bana seneler önce asla çıkmadı kaç defa baktırdım asla dediği gibi olumlu sonuçlanmadıDemet8888 falı bıraktı.
Ronan ihtimal falı bakıyor bunu da açıkça söylüyor, fal kesinlik vermez ihtimalleri söyler fal baktıran bu ihtimaller arasında seçimini yapar diyor.
Paranızı ziyan etmeyin derim.Zulal_uss’e eskiden baktıran var mı?
Ben Merisel‘i cok begeniyorumÖnerdiğiniz birileri var mı kızlar
Aaaa ara vermiş gözüküyorBen Merisel‘i cok begeniyorum