Doğuma Hazırlık Telsiz mi kamera mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gizzso

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
9
2
1
29
Merhabalar sizce bebek için telsiz mi kameralı sistem mi?

Kesinlikle xiaominin güvenlik kamerasını tavsiye ederim kız kardeşim kullanıyor hareket sensörü gece görüşü var istediğin kadar çok kişinin telefonundan açıp bakabiliyorsun. Bebek yatakta emziğini bile düşürse hareket sensörü farkedip sana bildirim gönderiyor ve sesleri duyabiliyorsun

Kesinlikle xiaominin güvenlik kamerasını tavsiye ederim kız kardeşim kullanıyor hareket sensörü gece görüşü var istediğin kadar çok kişinin telefonundan açıp bakabiliyorsun. Bebek yatakta emziğini bile düşürse hareket sensörü farkedip sana bildirim gönderiyor ve sesleri duyabiliyorsun

Aa çok iyi teşekkür ederim bi inceleyeyim:KK66:

Kamera tavsiye edildi bana. Başta telsiz yetse de bebek hareketlendikçe görmek iyi oluyor dediler. Ben kamera aldım.

Merhabalar sizce bebek için telsiz mi kameralı sistem mi?
Valla bu çok tartışmalı bir konu çok zararlı olduğunu söyleyenler de var zararsız diyenlerde var ve bunlar uzmanlar. Ben zararlı olma ihtimali olduğu için ve zaten yeterince zararlı şeye maruz kalacağı için almaktan vazgeçmiştim . Odasını ayirdigim dönemde ihtiyac duyarım diye araştırmıştım ama farklı odada ıı dese ben uyanıyorum. Hiç keşke alsaydım demedim.

Bizimde bebek için aldığım ilk şey ekndisi. Ama sonradan eşim sğrekli telefonu açık bırakmak gerek diye laf etti de. Daha foğmadığı için bilemiyorum sorun olur mu🤷🏻‍♀️ ama kalitesi süper ,gece görüşü de süper👌🤩

Bizimde bebek için aldığım ilk şey ekndisi. Ama sonradan eşim sğrekli telefonu açık bırakmak gerek diye laf etti de. Daha foğmadığı için bilemiyorum sorun olur mu🤷🏻‍♀️ ama kalitesi süper ,gece görüşü de süper👌🤩
Hareket sensörünü açınca telefona bildirim geliyor sürekli uygulamayı açık tutup ekrandan izlemeye gerek yok. Hareket sensörünü bi deneyin

Hareket sensörünü açınca telefona bildirim geliyor sürekli uygulamayı açık tutup ekrandan izlemeye gerek yok. Hareket sensörünü bi deneyin
0onu bilmiyordum sizden duyduğu m iyi olduç biz aldığımıx ilk gün açtık ses ve görüntü kalitesini test ettik geri kutusuna kaldırdık. Daha bebişim gelmesine 3 ay olunca. Çok teşekkür ederim💐

peki bu kameranın belili bi sınırımı var yoksa işte olan baba da açıp izleyebilirmi

Telsiz aldım . 6 aylıktan beri kendi odasında

0onu bilmiyordum sizden duyduğu m iyi olduç biz aldığımıx ilk gün açtık ses ve görüntü kalitesini test ettik geri kutusuna kaldırdık. Daha bebişim gelmesine 3 ay olunca. Çok teşekkür ederim💐
YouTube’dan videolarını izleyebilirsiniz çok kullanışlı evde yokken güvenlik kamerası olarak bile kullanabilirsiniz. Tek sıkıntısı sürekli prizde olması lazım. Biz priz olmayan yerlerde powerbanke takarak kullanıyoruz

Back
X