- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Bencede onlar acımıyordu sonuçta vur gitsin. Burda it gibi dağlarda yaşamaya öteki tarafta da cehennemde yanmaya layıklar.Onları da sağ birakmasalardi keşke. Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Yüreğimiz yandı,onlarinda yansın. Çok geç kalındı bu operasyonlar için...
bana kalsa bende gideceğim o dereceyim bugünya bu haberi sabah okuduğumda nasıl duygulandım. Allah'ım yardımcıları olsun. Biz burda anlayamıyoruz onların hırsını, öfkesini. Yıkıp geçsinler karşılarına dikilen herkesi, herşeyi. Polis asker tanıdıklarım vur emri gelsin doğuya gidelim diye çırpınıyor.
“Kimse kayıp değildi. Bordo bereli tim telsizleri kapadı. Geri dön emri almamak için ve dün geceden yağmurlu, sisli havada bugün öğlen vaktine kadar sadece 12 kişilik bordo bereliler timi yüzlerce terörist ile çatıştı. Tek birinin burnu bile elhamdülillah kanamadı. Şuan için tespit edilen 73 ölü ve 25 sağ PKK’lı ele geçirildi."
bu açıklamayı kim yapmış ki... inşallah gerçek haberdir.
Ya inşallah gerçektirneden inanamadım acaba?
Bencede onlar acımıyordu sonuçta vur gitsin. Burda it gibi dağlarda yaşamaya öteki tarafta da cehennemde yanmaya layıklar.
bana kalsa bende gideceğim o dereceyim bugün
Gaziantebime elazigdan selam olsun akşam 6 da elazigda sesini duyuracakantepde 2 gundur yuruyus var
ey halk uyuma vatanına sehıtlerıne sahıp cık dıye cok saglam yuruyusler yaptılar
her seslerını duydugumda cok fena urperıyorum gurur duyuyorum boyle delıkanlı kısıler turkıyenın her bı yanında bırlık oluyorlar
bırsuru gonullu olarak askerlık yapmıs olmasına ragmen yıne askere gıtmek ısteyenler var
3 tanesı bızım apartmandan bıldıgım...tanıdıgım .
Bilgi almak için hepsi oldurulmuyorOnları da sağ birakmasalardi keşke. Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Yüreğimiz yandı,onlarinda yansın. Çok geç kalındı bu operasyonlar için...
Işte burdan anlayın askeri tamamiyle aciz gösterme çabaları çıkan haberler hep bu yöndebu haberin gerçek olmadıgını okumuştum.
neye inanacağımızı şaşırdık !
askerimiz aciz değildir.Işte burdan anlayın askeri tamamiyle aciz gösterme çabaları çıkan haberler hep bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?