Temaslı öğrencisi olan aile ne oluyor

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Bayanlar mrb kızımın sınıfında temaslı iki vaka öğrenci çıkınca bugün eve gönderildi tüm sınıf temaslı sayildi tüm sınıf şimdi biz aileler ne oluyoruz peki dışarı çıkıp isimiza gücümüze bakabilirmiyiz.hicbir bilgiye ulaşamadım bu konuda

Bayanlar mrb kızımın sınıfında temaslı iki vaka öğrenci çıkınca bugün eve gönderildi tüm sınıf temaslı sayildi tüm sınıf şimdi biz aileler ne oluyoruz peki dışarı çıkıp isimiza gücümüze bakabilirmiyiz.hicbir bilgiye ulaşamadım bu konuda
Karantinaya bir tek çocuğunuz giriyor 7 gün boyunca. Siz karantinaya girmiyorsunuz

Hiçbir şey olmuyor.
Çocuğunuz temaslı olsaydı mesaj gelirdi, sadece sınıf kapandı.
Tabii ki kendinizce her ihtimale karşılık kalabalığa girmemeyi, bu süreçte uzak durmayı tercih edebilirsiniz.

Hayat eve sığar uygulamasını indirin orada durumunuz görünüyor. Temaslı karantinası olmuyor artık diye biliyorum ben.

bizde öğretmen covid testi pozitif çıktı..temaslılar 3 gün çıkamaz diye söylediler ama ben isteyerek Çıkmadım..sonuçta taşıyıcı oluyoruz varsa..çalışan insanlara sözüm yok temaslıysanız o insanla 3 gün çıkmayın😁

Arkadaşımın oğlu direk pozitif çıktı,7 gün karantinada şuan. O pozitif çıkınca hemen abisi için de mesaj gelmiş,oda karantinada. Anne babanın 3tane tam aşıları olduğu için serbestler. Sizde serbestsiniz,pozitif olan yok sadece temaslı velisisiniz.

aşılıysaniz evde kovitli olsa bile sizde belirti olmadigi surece karantinada olmuyorsunuz.
artik temaslilara karantina yok.

Bu temaslı olma, karantinaya girme işleri iyice karıştı 🤔
Sana bişey diyeyim mi ? avm ye bile girebiliyorsun. Çoğu avm sadece tek kişinin hes koduna bakıyor. Mesela annenle , arkadaşınla gittin ona bakıp tamam sizde geçin diyor. Telefonu evde unuttum de , yine seni geçiriyorlar :)
Avm haricinde de her yere gidersin. Telefonu eline almazsın olur biter. İngiltere mesela artık kaldırdı karantina olayını. Çünkü bunu takip etmek imkansız bir şey.

Show must go on oluyor 😂
Artık aşılıysanız pozitif olmadıkça karantina yok
avm ye bile girebiliyorsun. Çoğu avm sadece tek kişinin hes koduna bakıyor. Mesela annenle , arkadaşınla gittin ona bakıp tamam sizde geçin diyor. Telefonu evde unuttum de , yine seni geçiriyorlar :)
Bak aynı hatayı eğitim anlayışında da yapıyoruz
Hep otorite odaklıyız
Temaslıysan gitme işte niye illa gidip de geri döndürülmek gerekiyor ben anlamıyorum
Zaten temaslıyken avmye gitmeyi kafaya koyan oraya giremese başka yere gidip yine bulaştırıyor
Otoritelere üzülüyorum ben bu kadar cahil insanla uğraştıkları için 😂

Show must go on oluyor 😂
Artık aşılıysanız pozitif olmadıkça karantina yok

Bak aynı hatayı eğitim anlayışında da yapıyoruz
Hep otorite odaklıyız
Temaslıysan gitme işte niye illa gidip de geri döndürülmek gerekiyor ben anlamıyorum
Zaten temaslıyken avmye gitmeyi kafaya koyan oraya giremese başka yere gidip yine bulaştırıyor
Otoritelere üzülüyorum ben bu kadar cahil insanla uğraştıkları için 😂
Bizim ülkede durum böyle.
Doğuştan asiyiz 🤘

Back
X