Poğaçalar Tembel Avrat Poğaçası- Emek Zeytinyagi Sponsorluğunda

Valla tembelim mutfaga girerken tuylerim diken diken hep
Bi gun gelip salam tarifi vereyim dimi
Cok sagol bebisim

O devekusuna benim oglan bi ara horoz bile dedi hahahaha karisik bisey cok komik bir de otuyor
Haa diyosunki oyuncak oglusun veremem

Ahahah
Gülmeden edemedim ay çok beğendim bu tarifi ben.
Ne bulaşık çıktı ne el hamura daldı. Çok pratik bir tarif. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez poşetin içinde hamuru mıncıklamak
Ellerinize sağlık

Cok tesekkur ederim begendiginize sevindim valla tadinda super oluyor cok da kolay

Ellerinize sağlık ,iştah çekici duruyor poğaçalarınız.Yalnız ben yaparsam poşet moşet uğraşmam elimle yoğururum ,poşet bana daha oyalayıcı gibime geldi

Ellerinize sağlık ,iştah çekici duruyor poğaçalarınız.Yalnız ben yaparsam poşet moşet uğraşmam elimle yoğururum ,poşet bana daha oyalayıcı gibime geldi
Poset tembel isi zaten, cok basite indirgeniyor oyle,iki mincikla hamur hazir
Cok tesekkur ederim begendiginize sevindim

Poset tembel isi zaten, cok basite indirgeniyor oyle,iki mincikla hamur hazir
Cok tesekkur ederim begendiginize sevindim
Hımmm deneyeyim o zaman ,hamur poşete yapışmıyor mu,poşette bayağı hamur kalıntısı kalmıyor mu?
Bir de maya dikkatimi çekti,1 çay kaşığı koymuşsunuz mayayı,genelde mayalı poğaçalara fazla koyarız ,ama son yapılmış haline bakılırsa az gelmemiş maya

Yagli oldugu icin mayalandiktan sonra poseti ters ceviriyorum aninda dusuyor asagiya
Ben mayayi az koyuyorum yoksa asiri kabariyor fazla yogrulmayan bir hamur oldugu icin. Ama siz normal insanlar gibi yogurarak yaptiginiz icin hamurlarinizi mayayi fazla kullanmaniz gerekebiliyor. Az maya az yogurmak az kabarmak anlamina geldiginden yapa yapa ogrenebildim valla anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…