Tembel lonely

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Evet hanımlar bir uyuşugum ki sormayın.

Kan değerlerime baktırdım, bir tek demir değerim eksikti onu hallettik. Acaba depresyonda falan mıyım dedim, psikoloğa gittim problem yok. Yani problemlerim olsa da kriz yönetimim olması gereken gibiymiş. Ben de artık huyum böyle diyorum.

Ama şu an yazmam gereken 2 makale, 1 sunum, üzerine notlar alıp konuşacağım 10 makale daha var. O 2 makaleyi yazmak için de alan araştırması yapmam gerekiyor aklıma geldikçe afakanlar basıyor kaçmak istiyorum. Vermem gereken 4 ders kaldı bırakmak istemiyorum tez aşamasında uzatırım diyorum. Bir yandan da kpssye çalismam gerekiyor zaten yeterince geç kaldım.

Ama bilin bakalım ben napıyorum? Tabi ki de telefonla oynuyorum, instagram'a giriyorum, hiçbir şey yapamazsam uyuyorum.

Geçen dönem de böyleydim ama çok problemim vardı hayatımda. Onlara bağlıyordum. Sunumlarımı da son gün sabahlara kadar yapardım onlar da aksine güzel olurdu. Bu sefer böyle olsun istemiyorum.

Daha 22 yaşındayım üstümde sanki ölü toprağı var bu üşengeçlik beni biterecek. Çözümü olan yok mu
 
Benimde iş yerindeyim doğru düzgün çalışmadım bile bugün
Bahar yorgunluğu mu ne
Tabi ben senden 10 yaş büyüğüm
İki gündür kk instagram ne bulursam takılıyorum canım iş yapmak istemiyor
 
Üst üste biriktiginden ve hangisinden baslayacagina karar veremediginden kaynaklaniyor. Siraya koy. 32 yasinda ve tembelim:)) tasindik 2 hafta olacak hala acilmayan koliler var, ilgi bekleyen cocuk, yemek bekleyen koca... calisiyorum. Hangisinden baslayacagimi bilemedigim icin sadece yemek ve cocukla ilgileniyorum. Her donem bu asmalardan geciliyor. Kendini etiketleme. Olur gider. O telefonu hemen birak ,kahveni al ve makalelerin basina otur ))) Ben de kiz uyurken mutfagima dogru yollanip yemek yapayim :))
 
Benimde iş yerindeyim doğru düzgün çalışmadım bile bugün
Bahar yorgunluğu mu ne
Tabi ben senden 10 yaş büyüğüm
İki gündür kk instagram ne bulursam takılıyorum canım iş yapmak istemiyor
Mesela instada her gönderiye baktım sonra buraya giriyorum burayi da bitirdikten sonra youtubeda dizimi açıyorum bahar mi bilmem de kışın da böyleydim ben
 
Hiç yaşım gibi değilim, dışarı çıkmak bile istemiyorum. Öyle otursam dizi izlesem emekliler gibi. Haklısınız sıraya koymaliyim
 
Mesela instada her gönderiye baktım sonra buraya giriyorum burayi da bitirdikten sonra youtubeda dizimi açıyorum bahar mi bilmem de kışın da böyleydim ben
Aynen bende ya her konuya yorum yaptım burda can sıkıntısından valla
İş yapmamak için bahane yaratıyorum
Kafamı işe veremiyorum
Yorgunum uykusuzum
Gece 3 te uyuyorum sabah erken kalkmak zorundayım neyse ki haftaya izin kullanıcam
 
o da var bu da var diye degil, bir seye odaklanip yapsaniz,
onu bitirip digerine gecseniz.

kpss falan da calismam lazim diyorsunuz ya,
o kadar fazla seye odaklanamamaniz cok normal degil mi?
en azindan akademik calismalari tek tek ele alin,
kpssyi de belirli duzende calisin, atiyorum gunde bir saat kpss, diger zamanda da su makale isine bakin bu hafta.
o bitince onumuzdeki hafta diger isinize bakarsiniz.
 
hem bilimsel çalışmalar yapıp hem kpss? zor değilmi
Çok zor, bizde alım da az öğretmenim. Ama geçen seneden temelim vardı alanıma da hakim sayılırım. Ama atanamayacağım büyük ihtimal. Yüksek lisans derslerimi vermiş oldum en azından
 
ya bu ara ben de öyleyim neden acaba? ben aslında her zaman böyleyim ama bu ara aşırı aşırı. kalkınca başım dönüyor kalbim hızlı hızlı çarpıyor iş yapmak için asla motivasyonum yok canım sıkılıyor ev göçüyor.
bende aşırı bi uyku hali var. uyu uyu uyu yetmiyor. çözümü olan varsa bana da söylesin. kendimi enerjik ve sağlıklı hissedemiyorum.
 
Canım seni bu hale getiren elindeki telefon ve bıkmislij biraz tatil falan yapmalısın ama sınavlar falan var. Allah kolaylık versin ama geleceğini düşünmek rahata kavuşacaksin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…