Tembel sevgili

Böyle boş beleş adamin nesini sevdiniz ki?
Hani o öğrenci siz çalışan olsanız yine neyse diyeceğim,elbet mezun olur ama uyanamadigindan ise gitmeyen adama nasıl saygı duyuyorsunuz? Hele ki çalışkan yapıda bir insansaniz
Devam etseniz de Olacakları söyleyeyim, tüm evlilik yükünü siz cekeceksini, kendisi ota b.ka 'ufff uğraşamam ben' diyecek, ustalarla da siz uğrasacaksiniz, lamba takmayla da. Gelirken 'sunu şunu alır misin' dediğinizde Adama bir şey kitliyorsunuz muamelesi yapacak... Benim yakın akrabamin eşi de boyleydi. Hem eve para getirmezdi hem elini ise surmezdi hem de evi dağıtirdi. Karısını gece gece bira almaya yollardi..salak kadın da çekti çekti,o adamı baba yaptı,ömründen iyice bir verdikten sonra da ayrıldı. Şimdi adam nafaka niyetine yüz lira bile yollamiyir kendi cocuguna

şu hayatta korktuğum iki adam tipi varsa biri tembel biri cimri olandır. böyle bir erkek arkadaşım vardı, ben çalışırken o evdeki anne babasından hala harçlık alırdı. bir şeyler yap artık derdim dinlemezdi yaparız yaparız derdi.. sonra eşimle tanıştım hem de ailece iflas ettiklerinden sonra. bir süre her türlü işte çalışıp ailesine destek oldu, sonra bir iş kurdu, sonra Allah yürü ya kulum dedi.. çalışmayan eski erkek arkadaşım da inanır mısınız hala çalışmıyor, burası küçük yer ondan biliyorum aradan 10 sene geçti :halay:

Sevgilimden resmen biktim! Hayati asla ciddiye almiyor, oylesine yasiyor. Bu yeni isine baslarsa, 3 ay icinde 3 is degistirmis olucak. Nedenide 2 gun gitse 3 gun uyanamamasi, gitmek istememesi. Calisirken her sabah ben ariyorum uyanmasi icin, uyanmiyo cogu zaman ya da geri yatiyo- acayip sinir oluyorum. Ehliyetini yapmaya bile useniyor. Hic bir birikimi yok, oyle bi niyeti de yok ama bana mesela evlilikten bahsediyor. Evlenince gerekirse 2 iste calisirim, seni calistirmam gibi sacma seyler soyluyo.
Diyeceksiniz sen hic mi konusmuyorsun, bir sey yapmiyorsun. Hayir her Allahin gunu konusunu aciyorum, cekinerek tabi. Destek olmaya calisiyorum, bende yardim ediyim ilk borclarini halledelim diyorum, sen dusunme halledicem diyo. Parasizliktan ac kalsin istemiyorum, hep yemek siparis ediyorum ya da ona giderken elim dolu gidiyorum. Yani baya masraf da yapiyorum bu iliski icin.
Evet sorumluluklari var(ailesine para gonderiyor), yasida genc anlayabiliyorum ama yinede istese basarabilir, istemiyor. Biriktirse, hayat kalitesini arttirsa, fena mi olur.? Iliskimizde guzellesir, hep evde hep evde nereye kadar. Onu cok seviyorum ama boyle biriyle nasil yasanir bilmiyorum, ailemde asla istemez. Biz iskoligizdir ailecek, ben cok kucukten beri ilk yardim ederek, sonra normal calisarak is disiplini kazandim. Yani kendimi bildim bileli calisiyorum diyebilirim, ondan bu durum beni cok kizdiriyor. Ne yapmam lazim? Onu terkedersem para yuzunden oldugunu dusunur kesin, bunu istemiyorum.
Çocuk resmen kara bir delik.

Sevgilimden resmen biktim! Hayati asla ciddiye almiyor, oylesine yasiyor. Bu yeni isine baslarsa, 3 ay icinde 3 is degistirmis olucak. Nedenide 2 gun gitse 3 gun uyanamamasi, gitmek istememesi. Calisirken her sabah ben ariyorum uyanmasi icin, uyanmiyo cogu zaman ya da geri yatiyo- acayip sinir oluyorum. Ehliyetini yapmaya bile useniyor. Hic bir birikimi yok, oyle bi niyeti de yok ama bana mesela evlilikten bahsediyor. Evlenince gerekirse 2 iste calisirim, seni calistirmam gibi sacma seyler soyluyo.
Diyeceksiniz sen hic mi konusmuyorsun, bir sey yapmiyorsun. Hayir her Allahin gunu konusunu aciyorum, cekinerek tabi. Destek olmaya calisiyorum, bende yardim ediyim ilk borclarini halledelim diyorum, sen dusunme halledicem diyo. Parasizliktan ac kalsin istemiyorum, hep yemek siparis ediyorum ya da ona giderken elim dolu gidiyorum. Yani baya masraf da yapiyorum bu iliski icin.
Evet sorumluluklari var(ailesine para gonderiyor), yasida genc anlayabiliyorum ama yinede istese basarabilir, istemiyor. Biriktirse, hayat kalitesini arttirsa, fena mi olur.? Iliskimizde guzellesir, hep evde hep evde nereye kadar. Onu cok seviyorum ama boyle biriyle nasil yasanir bilmiyorum, ailemde asla istemez. Biz iskoligizdir ailecek, ben cok kucukten beri ilk yardim ederek, sonra normal calisarak is disiplini kazandim. Yani kendimi bildim bileli calisiyorum diyebilirim, ondan bu durum beni cok kizdiriyor. Ne yapmam lazim? Onu terkedersem para yuzunden oldugunu dusunur kesin, bunu istemiyorum.
Ayyhhh hiç çekilecek çile değil. Ayrılın yer bitirir bu sizi evlenince sömürür

Ben direk ayrılmıştım baktım yatıyo gönlü yok yıllarca evde oturmuş ne yapıyorsun diyorum arkadaşlarla oturuyorum diyo arkadaşlaridw kendi gibi ben dedim diye iş buldu iki çekyat alırız yeter diyo falan direk topuk yaptım

Bi cacık olmaz bundan. Çocuk bakmaya devam etmek istiyorsan sen bilirsin yoksa da ayrıl

Guncelleme yapmak istedim:
Oncelikle hepinize yazdiginiz icin tesekkur ederim. Soylediklerinizde cok haklisiniz, ben de aslinda bunlarin farkindayim fakat sevgim agir basiyo hep.
Yeni yilla beraber yeni ise basliyormus. Ona bir kac hafta zaman daha vericem, bu ise karsi tutumunu gormek icin. Belki akli basina gelir diye bir umutla bekliyorum iste. Ayni oyunlari yapmaya baslarsada da, artik hic aciklama yapmadan bitiricem, sabrim ve tahamulum kalmadi hicbir sekilde.

Evet para yüzündense para yüzünden. Evde yatan herife mi bakıcaksın evlenip. Sorumsuzun önde gideni. Ne çekiyosun bunu? Ayrıl gitsin

Evet para yüzündense para yüzünden. Evde yatan herife mi bakıcaksın evlenip. Sorumsuzun önde gideni. Ne çekiyosun bunu? Ayrıl gitsin
Sanki sadece su anlik bir durummus gibi gosteriyor, ne dedigimi umarim anliyorsunuzdur. Ilerde, evlenince boyle olmicak gibi seyler soyluyor. Inaniyordum ona ama aylardir degismiyor. Son bir sans verip, bakicam.

Üzgünüm ama zamanı gelince “yapmasaydın, etmeseydin” denilerek, hakaretler eşliğinde terkedilip burada zehir zehir ağlayarak konu açacaksın. Eğer aklını başına alıp hemen terketmezsen tabii ki.

Boşa giden yıllarınıza acıdım şimdi. Bu adam için kılımı kıpırdatmam birde yemek sipariş veriyorsunuz hiç mi acımıyorsunuz kendinize. Alışmış öyle yaşamaya ayrılıp kurtulmayı düşünüyor musunuz?

Boşa giden yıllarınıza acıdım şimdi. Bu adam için kılımı kıpırdatmam birde yemek sipariş veriyorsunuz hiç mi acımıyorsunuz kendinize. Alışmış öyle yaşamaya ayrılıp kurtulmayı düşünüyor musunuz?
Birlikteligimiz okadar uzun degil, ikimizde cok genciz. Ondan onunla empati yapip, anlayis gostermeye calistim/calisiyorum :( . Gecen gun de o beni yemeye cikardi, parasi olunca yapiyor. Seviniyorum. Parasi olup olmamasi degil, cabasi onemliydi hep benim icin. Ama iste caba yoktu, calisma istegi yoktu. Yeni isine karsi tavrina bakicam, ona gore degismezse.. evet kurtulucam.

Back
X