Merhaba Hanımlar aranızda kpss'ye hazırlanan var mı? Bu aralar kafayı yemek üzereyim çalışamiyorum.2014 sınavında 85 küsür alıp atanamadim bu yıl daha yüksek bir puan almam gerekiyor ama bi bikkinlik var ne yapsamda çalışamiyorum. Sürekli ağlamak ve uyumak istiyorum. Ailem ve erkek arkadaşım kpss stresi daha önce yasamadiklari için ve gelecek kaygilari olmadığı için anlamiyolar beni.Aranizda bu yil kpss hazirlanan ya da daha önce kpss ye hazirlananlar varsa bu süreci nasıl atlattiniz.Calisma teknikleriniz nelerdi?Sinava çok az kaldı toparlanmam lazım yardiminiza ihtiyacim var
Valla biz ne desek önce senin kendine inanıp bi silkelenmen lazım dershaneye gitsenMerhaba Hanımlar aranızda kpss'ye hazırlanan var mı? Bu aralar kafayı yemek üzereyim çalışamiyorum.2014 sınavında 85 küsür alıp atanamadim bu yıl daha yüksek bir puan almam gerekiyor ama bi bikkinlik var ne yapsamda çalışamiyorum. Sürekli ağlamak ve uyumak istiyorum. Ailem ve erkek arkadaşım kpss stresi daha önce yasamadiklari için ve gelecek kaygilari olmadığı için anlamiyolar beni.Aranizda bu yil kpss hazirlanan ya da daha önce kpss ye hazirlananlar varsa bu süreci nasıl atlattiniz.Calisma teknikleriniz nelerdi?Sinava çok az kaldı toparlanmam lazım yardiminiza ihtiyacim var
Aynen bende öyle hissediyorumBende hazırlanıyorum. çok sıkıldım ama bu kaygıdan. Sanki bu son şansımmış gibi geliyor. bu sefer atanamazsam bidaha atanamayacagım gibi. amaaaaan çok bunaldım inanki.
Gidiyorum. Aslında bos bir öğrenci değilim denemelerde fena değil ama 85 küsür alip atanamayinca stres yaptim daha iyi bir puan alamazsam diye.Ikinci üniversitemide mayista bitiriyorum bakalım inşallah birinden biri olur da atanirimValla biz ne desek önce senin kendine inanıp bi silkelenmen lazım dershaneye gitsen
Ozelde is baktım ama çok düşük ücretler veriliyor. Bende bi kac belge alip kiraya verdim. Iyi kötü bi gelirim var harclik oluyo en azından ama atanmayi çok istiyorum. Evet bu yil istediğim gibi calisamiyorum ama 2014 sinavinda çok emek verdim bosa gitsin istemiyorumkpss tek seçeneğim olarak baktığın için böyle kaygılı ve umutsuzsun
Neden bu kadar karamsarsın virgülle atamayı kaybedip yeniden kazananlar var inan kendine biraz pozitif ol branş neydi hem burda çalışma grupları var biraz motive et kendini baştan yenilgiyi kabullenmişsşinGidiyorum. Aslında bos bir öğrenci değilim denemelerde fena değil ama 85 küsür alip atanamayinca stres yaptim daha iyi bir puan alamazsam diye.Ikinci üniversitemide mayista bitiriyorum bakalım inşallah birinden biri olur da atanirim
Evet lisans. Çalışıyorum dersaneyede gidiyorum ama istediğim gibi değil. 2014te daha iyi hazirlaniyodum sanki.Bu yıl 85 bile alamiycam gibi geliyorlisansmısın ? lisanssan eger çok geç kalmışsın ablam hazırlanıyor şuan konuları bitirdi soru çözme aşamasında acilen tembelliği bırak bende kazanmış biri olarak son aylarda hız verip kazanmıştım 87 küsür almıştım son aylar çok önemli eksikliklerini tamamla piyasadaki butun soru bankalarını çöz.
AmiiinnAyne
Aynen bende öyle hissediyorumBi de evlenmeyi düşünüyorum aileme yük olmak istemiyorum biliyorum hic biseyimi eksik etmezler ama ben zorlansinlar istemiyorum ((offf Allah yardımcımız olsun (
Neden bu kadar karamsarsın virgülle atamayı kaybedip yeniden kazananlar var inan kendine biraz pozitif ol branş neydi hem burda çalışma grupları var biraz motive et kendini baştan yenilgiyi kabullenmişsşin
Ayrıca bende son atamada küsüratla kaybettimNeden bu kadar karamsarsın virgülle atamayı kaybedip yeniden kazananlar var inan kendine biraz pozitif ol branş neydi hem burda çalışma grupları var biraz motive et kendini baştan yenilgiyi kabullenmişsşin
Yaparsın ya somurtmayı bırak artık gülen surat koyziraat mühendisiyim bu yıl sosyal hizmetlerden de mezun olucam inşallah.Alcagim puani iki bölüm icindd tercih edebiliyorum diye biliyorum. Umarım bende kendi parami kazanabilirim
2014 sınavı çok zordu millet tarih yapamadı vs. o yuzden puanlar aşırı fazla geldi 2014 sınavını unut artık o geçti , tarihe agırlık ver osmanlı terimlerini iyi ezberle , güncel konuları takip et, inşallah kazanırsın bu sefer.Evet lisans. Çalışıyorum dersaneyede gidiyorum ama istediğim gibi değil. 2014te daha iyi hazirlaniyodum sanki.Bu yıl 85 bile alamiycam gibi geliyor
Amin.Tesekkur ederim umarım olur bu defa2014 sınavı çok zordu millet tarih yapamadı vs. o yuzden puanlar aşırı fazla geldi 2014 sınavını unut artık o geçti , tarihe agırlık ver osmanlı terimlerini iyi ezberle , güncel konuları takip et, inşallah kazanırsın bu sefer.
Teşekkür ediyorum inşallah basarcam :)Yaparsın ya somurtmayı bırak artık gülen surat koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?