- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet atanamazdam bir yilim daha bosa gidicek.Herseyi kafaya takiyorum elimde degil.İs ask daha bir cok sey.Birazdan yaticam ve yarin erken uyancam insallahKonularından takip ettiğim kadarıyla ders çalışmak için kafanı boşaltamıyor sonra da kendini uykuya veriyorsun sen.
Çok sık konu açtığına denk geliyorum.
İşle ilgili bi sorun için açtın geçen sonra da erkek arkadaşınla ilgili.
Bunları aşıp kendini tamamen kpssye vermelisin ki sonuç güzel olsun. Yoksa biliyorsun atanmak çok çooookkk zor.
Olabilir bu kadar uyumak normal degilkan değerlerine baktırmakla başla önce
hayır canım çok normal ben de öyleydim, bu ders çalışma stresinden kaynaklı emin ol çalışmamak çalışmaktan çok daha stresli ve aşırı zor çok iyi anlıyorum seniOlabilir bu kadar uyumak normal degil
Peki nasil asicam bunu :-( birazdan yatucam uyku duzenimi erkene cekmeye calisicamhayır canım çok normal ben de öyleydim, bu ders çalışma stresinden kaynaklı emin ol çalışmamak çalışmaktan çok daha stresli ve aşırı zor çok iyi anlıyorum seni
Tebrik ederim seni canim senin adina cok sevindimçalışarak sınava hazırlandım hem de evliydim de ilk yılımdı, hayatından feragat ediceksin,maalesef başka yolu yok, ben genel ve özel iki plan yaparım, geneli kafamda özeli ise bildiğin duvara aylık yazarak, alt yapım vardı her gün işten gelir, yemek yap ye topla çayını al saat 9-12 arası çalış, ben öyle yapıyodum. hafta sonu çalışmadığımdan saat 3-8 arası çalışıyodum ama kesintisiz değil, yemek filan yapıyodum, hiç gezmedim diyebilirim ama her gün film izlerdim ben ödül olarak sonuç, şu an yer beğenmeye çalışıyorum. Çocuk değiliz artık, öyle 15 dk çalış kalk değil, bilinçliyiz ne istediğimiz belli, bahanesiz çalışacaksın, senin gibi hazırlanan binlerce insan var ve içlerinde çok iyiler var ama senden farkları yok, ben bunu diye diye kendimi gaza gtire getire evde tek başıma dershanesiz ve arkadaşsız bi şekilde ilk 2000e girdim canım, kendi branşımda 18. ciyim, yani emek+hırs+bilinç, gerisi teferruat
hayır canım çok normal ben de öyleydim, bu ders çalışma stresinden kaynaklı emin ol çalışmamak çalışmaktan çok daha stresli ve aşırı zor çok iyi anlıyorum seni
Valla havalardan mıdır yemeklerden mıdır bılmem ama hıc bırkımse dınc bır sekılde kaçta uyanırsa uyansın olamıyor.bır gun bıle soyle dınc uyanamadım.sanırım bu sorun herkeste var.yası ılerı ınsanlar daha dınc vallaBu yıl kpssye hazırlanıyorum.Part time haftanın dört günü bir magazada çalışıyorum.Sınava hic calisamiyorum.Evde olsam bile hep yatiyorum.Geç uyanıyorum sonrada işe gidiyorum.Nolcak bu halim benim :-(
kesinlikle yürür canım, sen alana hazırlanıyosun değil mi, branşın ne? bu konuda biraz yardımcı olabilirim sana en azından program hazırlama da, insan çalışmaktan ziyade ne çalışacağını düşünerek zaman kaybediyoTebrik ederim seni canim senin adina cok sevindimben isi birakmayi dusunuyorum ama tembelligimden kurtulmam gerek sanirim önce.Bi plan yapmam lazim.Dersin basina oturuyorum ne calisacagimi sasiriyorum.İsle birlikte yururmu yani.Part time calisiyorum ayrica ben.Haftada 3yada 4gun
Evet canim ama haftada 4gun hep kapanisim.eve gelene kadar saat on iki oluyo.Nasil hazirlanmaliyimkesinlikle yürür canım, sen alana hazırlanıyosun değil mi, branşın ne? bu konuda biraz yardımcı olabilirim sana en azından program hazırlama da, insan çalışmaktan ziyade ne çalışacağını düşünerek zaman kaybediyo
Dogru valasenin çalışmaya gönlün yok ;-)
canım ben gk-gy hazırlandım benim planım şu şekildeydi, şubata kadar konularım bitecek( ekimde başlamıştım), ondan sonra deneme+ konu tekrarları, sınava 3 hafta kala deneme+ezber genel planım buydu, haftalık olarak ise şöyle yaptım, ilk 2 ay sırf tarih çalıştım şu şekil, kendim not defteri hazrıladım ve bir daha hiç kitaptan çalışmadım, o konuyu bildiğin ezberler, ardından ramazan hocanın videolarını izler ve elimde olan 5 tane tarih kitabının o konuyla ilgili tüm testlerini çözerdim.Bu şekilde 2 ay sırf tarih çalıştım.Evet canim ama haftada 4gun hep kapanisim.eve gelene kadar saat on iki oluyo.Nasil hazirlanmaliyim
Evet ama diger dersler nolcak.Cografya matematik alam derslerim falan?bi+
canım ben gk-gy hazırlandım benim planım şu şekildeydi, şubata kadar konularım bitecek( ekimde başlamıştım), ondan sonra deneme+ konu tekrarları, sınava 3 hafta kala deneme+ezber genel planım buydu, haftalık olarak ise şöyle yaptım, ilk 2 ay sırf tarih çalıştım şu şekil, kendim not defteri hazrıladım ve bir daha hiç kitaptan çalışmadım, o konuyu bildiğin ezberler, ardından ramazan hocanın videolarını izler ve elimde olan 5 tane tarih kitabının o konuyla ilgili tüm testlerini çözerdim.Bu şekilde 2 ay sırf tarih çalıştım.
pazartesi
ilk türk devletleri+video+soruları
salı
türk islam devletleri (kültür medeniyete kadar ezberle)+ video
çarşamba
türk islam devletleri kültür medeniyet+ video+ soruları
şeklinde sadece tarih için program hazırladım. bütün konularım bittikten sonra da:
pazartesi
osmanlı kuruluş-yükselme-duraklama tekrar+ soru
coğrafya iklim+soru
1 deneme
şeklinde devam ettim, sen bu stili kendi alanına uyarlayabilirsin, öğretmensen bu prgorama çok yakın bir program işini görür ama A grubu isen, biraz daha farklı bi stratejiye ihtiyacın var ama en önemlisi hadi de başla
A grubu mu senin öğretmenlik mi?Evet ama diger dersler nolcak.Cografya matematik alam derslerim falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?