- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sevmiyorum.Memur olmak atanmak istiyorum.Ama ders calisasim gelmiypDemek ki memur olmak istemiyorsun. Özel sektörü daha çok seviyorsun.
Evet hergun 11de hatta 3te falan uyaniyorum.Hic calismiyorum artikGeç kalkmak insanı daha da miskin yapıyor keyif yapayım diyosun onbır e kdr yatayım diyorsun ama daha da uyku istiyorsun daha da dahada sonra vucud alışıyor diye düşünüyorum. Erken kalkmaya calıs. Hem daha dınc olursun daha cok vaktın olur. Sanırım bir de motivasyon düşüklüğün var ama kpss yi kazanmak memur olmak istiyorsan ya cok sağlam puan alman lazm yada çok sağlam dayı bulman lazm
Ya diyelim isten 12de geldim.ertesi gun 2de uyaniyorum.Kutuphane beste kapaniyo zatenKütüphaneye git etrafa bak
Hırs yap
İki ay daha dayanip işi birakmayi duşunuyorumHem calışip hem sınava hazırlanmak yorucu olur tabi ki. Maddi sıkıntınız yoksa bir süre calismadan sinava hazırlansanız daha iyi olur.
Belli bi yaştan sonra insanın kafası doluyor bilgi almıyor kendine bi plan çıkarsan en azından ona uymaya çalışırsın daha kolay olur mesleğin neSevmiyorum.Memur olmak atanmak istiyorum.Ama ders calisasim gelmiyp
Ogretmenlik.Evet de plana uyabilsem bi de.Asiri tembelim yaBelli bi yaştan sonra insanın kafası doluyor bilgi almıyor kendine bi plan çıkarsan en azından ona uymaya çalışırsın daha kolay olur mesleğin ne
Branşın ne canımOgretmenlik.Evet de plana uyabilsem bi de.Asiri tembelim ya
Cok fazla uyuyorsun normal deil:))Ogretmenlik.Evet de plana uyabilsem bi de.Asiri tembelim ya
Fizik.78leCok fazla uyuyorsun normal deil:))
Atanmak gibi bir amacin var ise o ondort saat uykunun on saatini filan calismakla gecirirdin.
Brans nedir?
Kacla ataniyorsunuz ?
Fizik.Uyanamiyorum.Aslinda gece uyuyamiyorum.Sacma sapan seyler kafaya takiyorumBranşın ne canım
Yeterince isteseydin vicdanen rahatsız olurdun.Sevmiyorum.Memur olmak atanmak istiyorum.Ama ders calisasim gelmiyp
Canım istediğin kadar plan yap kafan dolu olduktan sonra olmuyor önce kafanı boşalt diycem ama demeyle olmuyor. Fiziğin puanı yüksek sanırım birazFizik.Uyanamiyorum.Aslinda gece uyuyamiyorum.Sacma sapan seyler kafaya takiyorum
Ya diyelim isten 12de geldim.ertesi gun 2de uyaniyorum.Kutuphane beste kapaniyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?