- 10 Şubat 2019
- 167
- 51
- 18
- Konu Sahibi Renklikalem123
-
Merhabalar. 26 yasindayim. Benim derdim tembelliğim. Gece yatmiyorum uyumak istemiyorum. Sabah kalkmiyorum. Gece erken yatsam bile sabah uyanamiyorm. Surekli uyumak istiyorum. Aile problemlerimiz cok. Annem babam ayri. 2 bucuk ydr erkek arkadasim var. O benim tam tersim ve bu konuda cok tartisiyorz. universiteyi gecen agustos aylarinda bitirdim. Muhendislik okudum cok zorlandim. Sevgilimin zoruyla ders calistim ve bitti okul. Biri zorlamadikca birsey yapmiyorum. Boyle olmak istemiyorum. Adeta beynim saflaști sanki. Eskiden boyle degildim lise zamnlarinda sinif birincisiydim. Su an kpss calisiyorum. Sozde.. Sabah uyanicam erkenden caliscam diyorum olmuyor sabah uyanmak istemiyorum.bi turlu derse baslayamiyorum. Iradeli degilim. Bu aralar aile problemleri yuzunden de uyumak istiyorum surekli. Psikolojim altust oldu. Bisey yapilcaksa erteliyorum surekli. Boyle tembel olmak istemiyorum. Nasil atabilirim bunu ustumden
Kan değerlerine baktır canım bir de kuran oku dinle dua et namaza başla ki zihnin açılsın.Merhabalar. 26 yasindayim. Benim derdim tembelliğim. Gece yatmiyorum uyumak istemiyorum. Sabah kalkmiyorum. Gece erken yatsam bile sabah uyanamiyorm. Surekli uyumak istiyorum. Aile problemlerimiz cok. Annem babam ayri. 2 bucuk ydr erkek arkadasim var. O benim tam tersim ve bu konuda cok tartisiyorz. universiteyi gecen agustos aylarinda bitirdim. Muhendislik okudum cok zorlandim. Sevgilimin zoruyla ders calistim ve bitti okul. Biri zorlamadikca birsey yapmiyorum. Boyle olmak istemiyorum. Adeta beynim saflaști sanki. Eskiden boyle degildim lise zamnlarinda sinif birincisiydim. Su an kpss calisiyorum. Sozde.. Sabah uyanicam erkenden caliscam diyorum olmuyor sabah uyanmak istemiyorum.bi turlu derse baslayamiyorum. Iradeli degilim. Bu aralar aile problemleri yuzunden de uyumak istiyorum surekli. Psikolojim altust oldu. Bisey yapilcaksa erteliyorum surekli. Boyle tembel olmak istemiyorum. Nasil atabilirim bunu ustumden
Yillardir boyleyim amaDepresyondasın.
En kisa zamndaKan değerlerinize baktırın
Yillardir bu sekildeyim takintiliyim ve bunun icin eskiden psikologla konusmustum pek ise yaramadi galibaDevlet hastanelerinde bile psikolog var artık, birine danışsanız olmaz mı? Yaşadıklarınızdan dolayı bir tür depresyon yaşıyor olabilirsiniz..
Video izliyorum telefonla ugrasiyorum yemek yiyorum vs bi sekilde zaman geçiyor film kültürum pek yokGenellikle ne yapıyorsunuz? Ben eskiden yabancı dizi çok izlediğimde sizin gibi olurdum.
Icimi okudunuz yemin ederim aynen ona bile eriniyorum. Bende evlensem ayni olurum. Sevgilim surekli diyor ki sen evlenince kalkmazsin kahvalti hazirlamazsin cok tembelsin vs.. Bu konuda cok tartisiyoruz bizde daha evlenmedenben de senelerdir böyleyim. sabah oğlum uyandığında mecburen uyanıyorum sürüne sürüne kalkıyorum resmen. hiç diğer anneler gibi çocuğumdan önce uyanıp kalkmadım. benim kan değerlerim de normal çıktı. yani ufak tefek vitamin eksikliği var ama sürekli uyutacak kadar değil. ama siz yine de bi baktırın.
eşimle çok sorun yaşıyoruz biz de bu yüzden. tembel olmakla suçluyo beni halbuki ben de böyle olmak istemiyorum.
erkenden dinç bi şekilde kalksam evimi temizlesem çocuğumla daha enerjik şekilde ilgilensem gün içinde bi sürü şey yapsam.
ama halsizliğin yanı sıra içimden de gelmiyor galiba bunun adı depresyon. bi psikoloğa gidin bence. bunu yazıyorum ama keşke ben de gitsem ona da üşeniyorum.
Cook tesekkur ederimKan değerlerine baktır canım bir de kuran oku dinle dua et namaza başla ki zihnin açılsın.
Evet gece calisiyorum ama tum eğitimciler sabah calismanin geceden daha etkili oldugunu soyluyor. Bende sabah kalkamiyorumSabah insanı değilseniz gece çalışın. Bahanelere sığınmayın.
Hem hayatından şikayet eden hem de düzeltmek için hiç bir şey yapmayan insanları anlamıyorum.
4 yaşında çocuk değilsiniz, anne babanızın ayrı olması sizi neden bu kadar dibe çekiyor? Bence bunu da bahane olarak kullanıyorsunuz.
Evet gece calisiyorum ama tum eğitimciler sabah calismanin geceden daha etkili oldugunu soyluyor. Bende sabah kalkamiyorum
Bende böyleydin meğerse d vitamini seviyem yerlerdeymiş unutkanlıkta biraz vardı b12 de düşükmüş. 4 ay ilaç kullandım şuan ne durumda bilmiyorum ama kesinlikle işe yaradı. Artık uyuşukluk tembellik yapmıyorum. Bende kpss ales kasıyorum üstelik evliyim ama çocuğum yok. Normal saatte kalkıyorum kahvaltıdan sonra derse başlıyorum baya bi çalışıyorum. Sonra yemek etrafı topla derken akşam oluyor. Akşam birazcık daha çalışıyorum. Kendime böyle program yaptım. Günlük çalışma planı yaptım ona göre ilerliyorum. Sende kesinlikle kan değerine baktır ve kendine çalışma planı hazırla kpss 3.5 ay kaldı sınavdan önce toparlarsın
Maddi olarak su an kursa gitmem imkansiz malesef. Ama boyle de gitmiyorItekleyici bir seyler lazim. Kpss kursuna yazilsaniz sabahtan kursa gider ogleden sonra calisirsiniz. Erteleme hastaligi kaybettirir size, yasitlariniz atanirken siz hala ders calisiyor olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?