- 4 Temmuz 2022
- 426
- 625
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tombulkedi
Böyle burada milyon tane konu açıldı. Ne yapmam gerektiğini nasıl düşünmem gerektiğini biliyorum. Ama galiba yaşın getirdiği ve yıllardır ders çalışıyor olmanın getirdigi bir bıkmışlık var üzerimde. Gaza gelip iki gün çalışıyorum bir gün çalışmıyorum mehter gibi iki ileri bir geri gide gide ilerliyorum
önümde iki tane sınav var birisi bana ek iş olacak bir şey (arabuluculuk) biri de yeterlilik. İkisi de Aralık'ta ve ben minnacık minnacık ikisine de çalışmaya çalışıyorum. Toplamda günde yüz sayfa anca oluyor. TV izlemiyorum Instagram ı kapattım ama yine de hızlanmıuorum. Telefonda yok kk yok onedio yok ekşi yok haberler derken çocuk kresten geliyor bakmışım tüm gün ölmüş. Tek çözüm telefonu elimden bırakmak . Ama sanki kaçıyorum. Bu arada hukuk fakültesi mezunu bir ev hanımıyım. Doktorayı bitirince özel üniversitede iş bulma ümidim var. Doçentlik için biraz ara vereceğim çok yoruldum akademide.
Biliyorum tek çözüm çalışmak çalışmak çalışmak . Artık odaklanmak için sözler mj vermeliyim yeminler mi etmeliyim kendime bilmiyorum.
Of

Biliyorum tek çözüm çalışmak çalışmak çalışmak . Artık odaklanmak için sözler mj vermeliyim yeminler mi etmeliyim kendime bilmiyorum.
Of