• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tembellik + uyku

Cnm biraz kilo aldım ama insan içine çıkmayacak kadar değil

Sadece hiçbir şey yapmak istemiyorum canım hicbir sey istemiyor
Ama dışarı çıktıktan o ustumdeki yorgani attiktan sonra eğlenirim sıkıntı yok
ozmn depresiflikle alakası yok demek ki çünkü diğer türlü eğlenemezsiniz de hatta keyif almazsınız. yani siz ciddi tembelsiniz ozmn:-)
bi de derler ya uyku uykunun mayasıdır die yattıkça daha çok yatası gelir insanın, biraz iradi bi çaba göstermelisiniz bence toparlanmak için

B12 vitamin eksikliği aşırı halsizlik ve yorgunluk yapıyor yaşadım ordan biliyorum bunalım zannediyor insan ama tamamen eksiklikten kaynaklı,bence önce bir kan değerlerinize baktirin derim

Cnm 3 ayda bir Dr a giderim kanlarima bakarlar ne vitaminsizlik ne kansizlik yok hepsi iyi diyorlar

Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi

Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda :KK43:
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim

Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
resmen ikizimi buldum:)

ozmn depresiflikle alakası yok demek ki çünkü diğer türlü eğlenemezsiniz de hatta keyif almazsınız. yani siz ciddi tembelsiniz ozmn:-)
bi de derler ya uyku uykunun mayasıdır die yattıkça daha çok yatası gelir insanın, biraz iradi bi çaba göstermelisiniz bence toparlanmak için

Kesinlikle Tembellestim boyle değildim cook eskiden
Morelim bozuk olunca daha fena yatak odası nda aksam a kadar yatıyorum

Eskiler " uyku uykunun mayasıdır " derler.
Uyudukça daha çok uyumak istersiniz.
Kullandığınız ilaçları ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum ama alışma evresinde bir hayattan bıkmışlık yapabilitesi oluyor.

Evet aynen öyle oldu lakin bende kalıcı hasar bıraktı

Ya düğüne gitmek istemiyorum hazirlanmaya useniyorum

Siz kacta kalkiyorsunuz
Valla bizim burda sabah çocuğu okula göndermeye kalkıp bir daha yatmayip ben ise giderken çarşaf silkeleyen var
7-8 civarı genelde, dha doğrusu bebiş ne zmn uygun görürse:-)
ama şu sıralar bi sabah keyfi yapıp 12 lere kadar yatasım var benim de :KK53:

Bu durumda doktora gitmekte fayda var.Belki kullandığınız ilaçta değişiklik yapmak isteyebilir.

Cnm bu ilaçtan başka tedavi mümkün değil denedik ilaç çok ağır eskiden daha beterdi
En düşük dozu kullanıyorum
Ama uyku hastalığıma da iyi geliyor Dr uyu nolcak diyor
Ben istemiyorum ha yasiyorum ha ölü fark yok

Cnm bu ilaçtan başka tedavi mümkün değil denedik ilaç çok ağır eskiden daha beterdi
En düşük dozu kullanıyorum
Ama uyku hastalığıma da iyi geliyor Dr uyu nolcak diyor
Ben istemiyorum ha yasiyorum ha ölü fark yok

Ne iyi doktormuş o öyle..
Yaşam kalitenizi de etkiliyor bu durum.O zaman kendinizi oyalayacak birşeyler bulmanızda fayda var zira eşiniz heran isyan bayrağını çekebilir :)

Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi

Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda :KK43:
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim

Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
Hayattan soğumuşsun uykunun verdiği miskinlik işlemiş vücuduna biz ne desek boş sen farkında olmalısın hayata bir kere gelme şansımız var ve doğan batan Güneş'ten mahrum yaşıya biliyorsan yapacak tek bir şey gerçi oda çare değil kişi kendini düzeltmek istemedikten sonra doktor ne yapsın

Back
X