Temiz kullanılmış erkek takım elbise ve pantolonları...

Spesifikinsan

Almina ve Çınar ilkokula başladı! :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
14.774
678
213
Merhaba arkadaşlar,bulunduğumuz yerde çok araştırdık ama bulamadık...Muhtarlığa vs haber verdik ama ses çıkmadı..Temiz kullanılmış erkek takım elbise ve pantolonlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz..İlgilenenlerle irtibat kurmak istiyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,bulunduğumuz yerde çok araştırdık ama bulamadık...Muhtarlığa vs haber verdik ama ses çıkmadı..Temiz kullanılmış erkek takım elbise ve pantolonlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz..İlgilenenlerle irtibat kurmak istiyorum....

mrblar cnm bebek ıcınmı

Bebek kıyafetlerini verdim malesef canım..:( Biriktikçe vericem yine...

Yetişkin kıyafet bunlar.........

bende geçen ay çıkan eşyaları kars sığınma evine verdim inan çok ihtiyaç var ve bütün tayinci arkadaşlarda çıkan küçülmüş temiz eşyalarını oraya verdiler inanın çok hayıra geçicek ihtiyaçlılar çok burada yani

bende geçen ay çıkan eşyaları kars sığınma evine verdim inan çok ihtiyaç var ve bütün tayinci arkadaşlarda çıkan küçülmüş temiz eşyalarını oraya verdiler inanın çok hayıra geçicek ihtiyaçlılar çok burada yani

Canım bir arkadaşın komşusuna yollayacağım,konuştuk..Ama daha var elimde..Çarşamba günü yeni bir eve taşınıyoruz..Kıyafetleri düzenlerken ayırırım yeniden..Bağlantıyı koparmayalım...

Back
X