- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
- Konu Sahibi doktorcum_
-
hanimefendi,parfumu sevmisse sikar ama boca edemez rahatsiz edecek kadar,lutfen sikintimizi iyi okuyun..ayni havayi kullaniyoruz,keyfiyeti de ben kabul etmiyorum..biraz empati yapin,astimlilar nereye gitsin..
Yazımı dikkatle okursanız zaten empati yaptığımı görürsünüz. Ben hafif parfümler kullanırım onları da çok az sıkarım çevremdekiler rahatsız olmasın diye ve ben de çok rahatsız olurum yoğun parfüm kokusundan. Ama sıkan da sıkar bir şey diyemem dedim. Parfüm kokusunun ciddi derecede rahatsız etmesi için o anda sıkılması gerekir. İnanın kimse kokulardan benim kadar iğrenemez. Bir lokantanın önünden geçerken duyduğum et kokusu bile midemi bulandırır. Ama lokantaya girip yok edin şu kokuyu kaldrın etleri diyemem ya. Başkalarına tavsiye ederken biraz da siz empati kurun demek ki karşınızdaki insan parfümü çok sıkınca kendini iyi hissediyor. Onun bu tercihi pis olduğu anlamına gelmez. Ben elinde parfüm şişesiyle gezen bir sürü insan tanıyorum. Pis değiller fazla kokoşlar. Seviyorlar sürekli dikkat çekici kokmayı.
temizliğin bayanı erkeği yok.. temizlik imandan gelir diye çok güzel bir sözümüz var.
fakat özel bölge temizliğine ayrı önem verilmeli bana kalırsa.
ağdaya gittiğim kuaförüm anlatmıştı bana.. "abla sen hep düzenli geliyorsun bir de utana sıkıla duruyorsun ama geçen bir kadın geldi inan kokudan duramadım.. klima bile fayda etmedi maske de dedi.o kadar uzamış ve öyle bir kokuyordu ki anlatamam sana.dedi...
bir de kocası demiş git artık bir ağda yap yada tıraşla oranı diye" duymak bile midemi bulandırdı..
temizliğin bayanı erkeği yok.. temizlik imandan gelir diye çok güzel bir sözümüz var.
fakat özel bölge temizliğine ayrı önem verilmeli bana kalırsa.
ağdaya gittiğim kuaförüm anlatmıştı bana.. "abla sen hep düzenli geliyorsun bir de utana sıkıla duruyorsun ama geçen bir kadın geldi inan kokudan duramadım.. klima bile fayda etmedi maske de dedi.o kadar uzamış ve öyle bir kokuyordu ki anlatamam sana.dedi...
bir de kocası demiş git artık bir ağda yap yada tıraşla oranı diye" duymak bile midemi bulandırdı..
kızlar ya benim sınıfta bi kız vardı bi gün ben öyle konuşurken kızlarla ağdadan lazerden konu açıldı ya kız 21 yaşındaydı ve bugüne kadar malum o bölgeyi almadım dedi peki dedim o zaman çıkmıyordur... valla çok kötü durumda ne yapacağım bilmiyorum 13 yaşımda çıkmaya başladı ama hiç dokunmadım dediben afalladım neyse kızı tanıdıkça kızın 15 günde bi falan duş aldığını dişlerini hiç fırçalamadığını ve kıyafetleri eskimesin diye çok büyük leke olmadıkça yıkamadığını hatta bi kotu 3 yıldır giydiğini ve yıkamadığını söyledi kızı her gördüğümde kaşınmaya başlardım lensi lavaboda yere düştü ve aldı gözüne direk taktı hayatımda birdaha bu tarz bi insan görmeyeceğim umarım veee bomda olan şu kızın sevgilisi son derece yakışıklı kıza türlü süprizler yapan parfüm kokusu 1 m ileriden duyulan bir çocuktu nasıl bu erkeklerin midesi anlayamıyorum yaa
ciddi misin
Ozellikle sarımsak kokusu afrodizyak etki yaratıyor :)
demekki ailesi de yol göstermiyor , ben bekarken de kıyafetimi bi kere giyerdim sonra yıkanmış olarak yerinde görürdüm annem sağolsun
küçük yaşlarda da hep annem uyarırdı söyle yap böyle yap diye akıl verirdi , aileden gelen bişi demekki
kızlar ya benim sınıfta bi kız vardı bi gün ben öyle konuşurken kızlarla ağdadan lazerden konu açıldı ya kız 21 yaşındaydı ve bugüne kadar malum o bölgeyi almadım dedi peki dedim o zaman çıkmıyordur... valla çok kötü durumda ne yapacağım bilmiyorum 13 yaşımda çıkmaya başladı ama hiç dokunmadım dediben afalladım neyse kızı tanıdıkça kızın 15 günde bi falan duş aldığını dişlerini hiç fırçalamadığını ve kıyafetleri eskimesin diye çok büyük leke olmadıkça yıkamadığını hatta bi kotu 3 yıldır giydiğini ve yıkamadığını söyledi kızı her gördüğümde kaşınmaya başlardım lensi lavaboda yere düştü ve aldı gözüne direk taktı hayatımda birdaha bu tarz bi insan görmeyeceğim umarım veee bomda olan şu kızın sevgilisi son derece yakışıklı kıza türlü süprizler yapan parfüm kokusu 1 m ileriden duyulan bir çocuktu nasıl bu erkeklerin midesi anlayamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?