- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
- Konu Sahibi doktorcum_
-
amannn yarabbiiiiiiii
şu bacak arası kokuyor dediğiniz olayı anlayamadım ben yalnız?:26:
kızlar ya benim sınıfta bi kız vardı bi gün ben öyle konuşurken kızlarla ağdadan lazerden konu açıldı ya kız 21 yaşındaydı ve bugüne kadar malum o bölgeyi almadım dedi peki dedim o zaman çıkmıyordur... valla çok kötü durumda ne yapacağım bilmiyorum 13 yaşımda çıkmaya başladı ama hiç dokunmadım dediben afalladım neyse kızı tanıdıkça kızın 15 günde bi falan duş aldığını dişlerini hiç fırçalamadığını ve kıyafetleri eskimesin diye çok büyük leke olmadıkça yıkamadığını hatta bi kotu 3 yıldır giydiğini ve yıkamadığını söyledi kızı her gördüğümde kaşınmaya başlardım lensi lavaboda yere düştü ve aldı gözüne direk taktı hayatımda birdaha bu tarz bi insan görmeyeceğim umarım veee bomda olan şu kızın sevgilisi son derece yakışıklı kıza türlü süprizler yapan parfüm kokusu 1 m ileriden duyulan bir çocuktu nasıl bu erkeklerin midesi anlayamıyorum yaa
çamaşırını sık değiştirmiyorsa oluyordur diye düşünüyorum (regly,akıntı varsa ayrı konu zaten de)
ama o derece mi kokuyor yani de yanındaki de alıyor kokuyu
bilemedim
hiç karşılaşmadım
Ah ah bide süslenmiş püslenmiş genç kızlarımız yokmu fena pis kokup sapsarı dişlerle gezen. öyle kokup dişlerini temizlemiyosun süslenmenin manası ne
yazılanları okuyunca yazmak istedim benim en en çok iğrendim şu tırnak uzatıp içleri kapkara olanlar..ya tamam tırnak uzatanlar var ama ne güzel şekilli ve bem beyaz tertemiz hoş duruyor ama kimisi var gelişi güzel uzatıp içleri kapkaraaa en çok tiksindiğim iğrendiğim şey..ilk önce tırnaklara bakarım ben temizmi diye..içleri kapkara olan kişilerden asla bişey yemem yiyemem kim olursa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?