Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama viaport skechers da epey indirimler oluyor. Modeline bağlı olarak sıfırını 100-120 ye alabilirsiniz.
Birde ben açıkcası kimsenin skechers satacağını düşünmüyor,o ayakkabının rahatlığını yaşayan kolay kolay vazgeçemez bence
hayır, istanbulda bir alışveriş merkezi. benim de ayaklarımda problem var.ilk skechersimi eşim hediye aldı 150 tl vermiş,2.yi 110 TL ye,3.yü 90 TL ye bulduk..bir tanıdığınız varsa belki yardımcı olabilir,internet satış fiyatları gerçekten çok pahalı..outletlerde daha uyguna çok rahat bulunabiliyor
hayır, istanbulda bir alışveriş merkezi. benim de ayaklarımda problem var.ilk skechersimi eşim hediye aldı 150 tl vermiş,2.yi 110 TL ye,3.yü 90 TL ye bulduk..bir tanıdığınız varsa belki yardımcı olabilir,internet satış fiyatları gerçekten çok pahalı..outletlerde daha uyguna çok rahat bulunabiliyor