Temizlige bayan bulamiyorum!

Merhaba, dugune yaklasik 35 gun kaldi ve cok stresim. Evi temizletecek insan bulamiyorum. 2 Bayan buldum biri ikiside is sabahi ekti. Ankara Batikentde evimiz cok merkezi. Burada bana yardimci olacak biri var mi? Temizlige gelecek ankarada olup bildigi biri olan var mi? Temizleme firmalari var demeyin, sonra sundae da anneme de bana da gelecek devamli biri lazim. Of of!
Niye temizlik firması olmaz?
Temizlik şirketlerinden de devamlı temizliğe yardımcı geliyor ki.
Burada netten tanımadığınız kişileri evinize ve annenizin evine sokmak yerine iyi bir şirketten yardımcı bulmanız daha iyi olmaz mı?

Burada netten tanımadığınız kişileri evinize ve annenizin evine sokmak yerine iyi bir şirketten yardımcı bulmanız daha iyi olmaz mı?
ben de kadınlardan bıktım naz kapris parayı beğenmeme vs vs ben de temizlik şirketlerinden gelen sanki çok güvenli değil gibi geliyordu siz alıyor musunuz? memnun musunuz?

büyük konuşmak istemiyorum ilerde durumum ne olur bilemem ama içinize nasıl siniyor başkasının temizliği? hele de gelin evi olacak bu, ben her şeyiyle içime sine sine kendim ilgilenmek isterdim, başkasının yaptığı beni tatmin etmez gibi geliyor bana

Temizlik firmalari 300-400 lira istiyor gunluk. Kadinlar 140-150ye geliyor bu yuzden.

büyük konuşmak istemiyorum ilerde durumum ne olur bilemem ama içinize nasıl siniyor başkasının temizliği? hele de gelin evi olacak bu, ben her şeyiyle içime sine sine kendim ilgilenmek isterdim, başkasının yaptığı beni tatmin etmez gibi geliyor bana

Hem calisip hem yeni evi temizleyecek vakit yok malesef.

ben de kadınlardan bıktım naz kapris parayı beğenmeme vs vs ben de temizlik şirketlerinden gelen sanki çok güvenli değil gibi geliyordu siz alıyor musunuz? memnun musunuz?
Yok bize gelen tanıdığımız biri.
Ancak çok yakın iş arkadaşıma yıllardır şirketten geliyor.
Memnuniyet derken dört dörtlük değil elbet ama en azından ütüyü yapıyor,yemek yapıyor,ortalığı topluyor.
Arada cam silip perde yıkıyordur.
Eeee daha ne olsun zaten?

Temizlik firmalari 300-400 lira istiyor gunluk. Kadinlar 140-150ye geliyor bu yuzden.

Hem calisip hem yeni evi temizleyecek vakit yok malesef.
Allah Allah neresi orası öyle de o rakamlardan bahsediyorlar?
Benim arkadaşım sürekli aldığı için normalden bile uyguna geldiğini söylemişti.

Yetişebiliyorsanız bravo!
Ben mümkün değil kendim yapamam.
Ev hanımı olsam da yardımcı gibi ütü yapamam,cam silemem,perde yıkayamam.
Bence gerçekten ev temizliği çok zor bir meslek.

Yok bize gelen tanıdığımız biri.
Ancak çok yakın iş arkadaşıma yıllardır şirketten geliyor.
Memnuniyet derken dört dörtlük değil elbet ama en azından ütüyü yapıyor,yemek yapıyor,ortalığı topluyor.
Arada cam silip perde yıkıyordur.
Eeee daha ne olsun zaten?
aynen ya zaten biz yapıyoruz ben hiç duramam ama cam kapı perde olayı beni aşıyor düzenli birini alıyorum ama o da yoruyor beni gelmesi gitmesi evde bana da iş buyuruyor ben şunu yapıyorum sen de bunu yap diye bir de evi uzak tanıdık güvenilir diye vazgeçemiyorum ama arabayla alıp bırakıyorum yarın birgün doğum yapsam ne olacak offff

aynen ya zaten biz yapıyoruz ben hiç duramam ama cam kapı perde olayı beni aşıyor düzenli birini alıyorum ama o da yoruyor beni gelmesi gitmesi evde bana da iş buyuruyor ben şunu yapıyorum sen de bunu yap diye bir de evi uzak tanıdık güvenilir diye vazgeçemiyorum ama arabayla alıp bırakıyorum yarın birgün doğum yapsam ne olacak offff
Ya seni bilmem de ben hiç bir şey yapmıyorum evde. Kadın geldiğinde toparlıyor Allahım razı olsun inşallah. Yoksa benim gücüm yok öyle süpürgeydi,tozdu...
Zaten yardımcı geldiğinde de işte oluyorum.
Evde olsam bana iş buyuracak olsa zaten kabul etmem ki... O zaman başkasını çağırırım.

Benim yaptığım onların yaptığı gibi güzel ve temiz olmuyormuş gibime geliyor. Onlar ayrı bir kuvvetli sanki.

ben de çalışıyorum, büyük olmayan temizlikler için haftasonu yetiyor. yerleri eğilip silerim vileda falan kullanmam, dolaplarımı düzenlerim kendime göre,kapı pencere silerim,nevresimleri değiştiririm.temizliğin sonunda bulduğum huzuru hiçbir şeyde bulamıyorum. başkası yapsa aklım kalacak burayı nasıl temizledi neyle sildi diye

ben de çalışıyorum, büyük olmayan temizlikler için haftasonu yetiyor. yerleri eğilip silerim vileda falan kullanmam, dolaplarımı düzenlerim kendime göre,kapı pencere silerim,nevresimleri değiştiririm.temizliğin sonunda bulduğum huzuru hiçbir şeyde bulamıyorum. başkası yapsa aklım kalacak burayı nasıl temizledi neyle sildi diye
Doğrudur tabii...
Herkesin bünyesi kaldırmaz.
Ben hasta olurum,yapamam...

Siz bence aşırı titizsiniz
Herşey kararında güzel

ben tek basıma kendım yapmıstım tum temızlıgı ve yerlestırmeyı
hıc ıcıme sınmez dıger turlusu
ama ıllede bırının gelmesı gerekıyorsa temızlık sırketını tercıh ederım
onlarıda ne zaman ıstersenız gelebılırler sonrasında da duzenlı gelmelerını ıstıyorsanız

Back
X