• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizliğe Yardımcı Bayan

Tam gün. Ama sadece temizlik. Yemekmis utuymus yok yani.
benimkiler de öyle sadece temizlik yemek-ütü yok, öğle yemeği verdik, daha önceden getir götür de yapıyordum yani yol parası da yoktu. 2 kişi 120 alıyorlardı.
bugün de 5 saat sadece temizlik için çalıştılar 160 aldılar, öncekinden daha az çalıştılar.
yani normal mi yoksa beni kazıkladılar mı bilemedim.
yine 2 bayandı, biri aynı biri farklıydı.

ben almadım hiç ama bu sabah konuşuyordu arkadaşlar İzmir'de tarife 100 TL .Klasik temizlik

benimkiler de öyle sadece temizlik yemek-ütü yok, öğle yemeği verdik, daha önceden getir götür de yapıyordum yani yol parası da yoktu. 2 kişi 120 alıyorlardı.
bugün de 5 saat sadece temizlik için çalıştılar 160 aldılar, öncekinden daha az çalıştılar.

Neden farli aldilar acaba? Bana 1 kisi geliyor. Belki 2 kişi olduklarından kafalarina göre zam yapmışlardır. Sormadiniz mi neden bu kadar diye?

ben sivas.ta yaşıyorum.. yarım günlüğüne 60 veriyorum.. tüm evi temizliyor banyo dahil bi de ekstra bişey yapıyor.. mesela bi hafta cam silio bi hafta koltuk bi hafta ütüleri bitirio.. yarım günde bitio.. böylece 2 haftada bir alıorm eli üstünde oluo.. ben alırsam yol parası vermiorm almazsam 5 tl de yol parası veriorm ekstradan.. öğlen de yemek yediriyorm..

Neden farli aldilar acaba? Bana 1 kisi geliyor. Belki 2 kişi olduklarından kafalarina göre zam yapmışlardır. Sormadiniz mi neden bu kadar diye?
sordum tabi
hani dedim geçen sefer 120ydi bu sefer niye böyle fazla
yok işte şirkete de gidiyorlarmış, yarım gün başka yerlere gidiyorlarmış daha fazla alıyorlarmış, bu yine iyiymiş.
hayır daha öncekinde daha fazla çalışıp daha az istemişlerdi yine 2 kişi, bi anda bu kadar fazla zam olunca şaşırdım, bilmiyorum da ne kadar normali.

fazla almışlar sanki ev çok mu büyük

ben sivas.ta yaşıyorum.. yarım günlüğüne 60 veriyorum.. tüm evi temizliyor banyo dahil bi de ekstra bişey yapıyor.. mesela bi hafta cam silio bi hafta koltuk bi hafta ütüleri bitirio.. yarım günde bitio.. böylece 2 haftada bir alıorm eli üstünde oluo.. ben alırsam yol parası vermiorm almazsam 5 tl de yol parası veriorm ekstradan.. öğlen de yemek yediriyorm..

yarım gün derken kaç saat mesela?

fazla almışlar sanki ev çok mu büyük
3+1 salonun büyük ama oturma odamla bi tane çamaşır odası yaptığım boş odam var küçük
süpürme, silme, cam, 2 tane banyom var ama ikisi de küçük banyo onlar vardı, bir de mutfak.
geçen sefer halılar silinmişti mesela, bu sefer mutfak dolapları silindi.
diyorum ya bilmiyorum diğer insanlar nasıl veriyor.

istanbulda da 4-5 saat arası yarım gün 60 lira, tam gün ise 120 lira. tam gün aldığım zaman öğlen yemek verdim. Eğer uzaktan geliyorsa yol parasını da verdim.

bir arkadaşla konuştum da şimdi çok vermişsin öyle olur mu dedi
sanırım kazık yemişim
baştan konuşsaydım keşke

Back
X