• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizliğe Yardımcı Bayan

sordum tabi
hani dedim geçen sefer 120ydi bu sefer niye böyle fazla
yok işte şirkete de gidiyorlarmış, yarım gün başka yerlere gidiyorlarmış daha fazla alıyorlarmış, bu yine iyiymiş.
hayır daha öncekinde daha fazla çalışıp daha az istemişlerdi yine 2 kişi, bi anda bu kadar fazla zam olunca şaşırdım, bilmiyorum da ne kadar normali.

3+1 salonun büyük ama oturma odamla bi tane çamaşır odası yaptığım boş odam var küçük
süpürme, silme, cam, 2 tane banyom var ama ikisi de küçük banyo onlar vardı, bir de mutfak.
geçen sefer halılar silinmişti mesela, bu sefer mutfak dolapları silindi.
diyorum ya bilmiyorum diğer insanlar nasıl veriyor.

Bak şimdi bence fazla almislar. Yani yolmaya calismislar. Benim evim 2 oda bir salon ama koridorum 2 odaya bedel hem uzun hem büyük hem de cok zahmetli. Benim de iki banyo var. yetismiyor diye ilk gün cam ve mutfak dolaplarini hallediyor, ertesi gün de evi temizliyor avizelere kadar.
Cok zahmet cekiyor diye ben 130 veriyorum.
Bence bunlar abartmislar...

Yemegini falan veriyorim ama bazen hoc yemek yemiyor. Diyet yapiyorum diyor :-)

Bak şimdi bence fazla almislar. Yani yolmaya calismislar. Benim evim 2 oda bir salon ama koridorum 2 odaya bedel hem uzun hem büyük hem de cok zahmetli. Benim de iki banyo var. yetismiyor diye ilk gün cam ve mutfak dolaplarini hallediyor, ertesi gün de evi temizliyor avizelere kadar.
Cok zahmet cekiyor diye ben 130 veriyorum.
Bence bunlar abartmislar...

avize filan yok benimkinin içinde ya
benim 2 banyom da küçük baya.
ütü filan da yok içinde temizliğin. bildiğin klasik temizlik oldu yani.
cevaplardan sonra fazla fazla verdiğime emin oldum.
keşke baştan konuşsaydım. sinir oldum şimdi.
sonuçta ben de parayı sokaktan toplamıyorum.

bir arkadaşla konuştum da şimdi çok vermişsin öyle olur mu dedi
sanırım kazık yemişim
baştan konuşsaydım keşke

sen gerçekten fazla vermişsin.. Benim temizlikçim sebeh 8buçukta geliyor 1buçuk 2 gibi gidiyor.. Gayet de yetişiyor işler.. Tabi ben de mantıklı iş yaptırıyorum.. Yani bu sürede evi süpürüp bilip toz alıyor artı banyomu ovuyor.. Sonra da ya cam silme ya koltuk silme ya da çoğunlukla ütülerim oluyor onları yapıyor..
Evim 3+1 116m2 bu arada..

Bayram temizliğine cagiriyoruz biz.
Duvar camlar dip köse banyo tuvalet 200 lira günlük.
Sivastayim.
Bence çok vermissin.

Tabiki de. Insanin aslinda cok vermesi değil de keriz yerine konmasi zoruna gidiyor. Ben bi ara hali yikamacidan cok fena kazik yemistim. Ondan sonra daha tedbirli olmaya calisiyorum.. Dikkat etmek lazim..

Fazla vermişsin.Hem de 2 kişi,aynı evi birlikte temizliyor.Geçen geldiklerinde verdiğin fiyatın üstüne çıkmaları için ekstra iş yapmaları lazım.Bunu da baştan söylemeleri lazım.

Fazla vermişsin.Hem de 2 kişi,aynı evi birlikte temizliyor.Geçen geldiklerinde verdiğin fiyatın üstüne çıkmaları için ekstra iş yapmaları lazım.Bunu da baştan söylemeleri lazım.
yok canım ekstra bişi yapmadılar her zamanki gibi
kadınların biri aynı kadındı, biri de ilk ev yerleştirirken gelmiş de hatırlamıyorum ben

tam gün 100
yarım gün 50

camlar ..kapılar...banyo.wc.....mutfak dolaplarının dışı..süpür sil toz alma...yetişirse avizeler ve bir odanın duvarı

Yarım gün sabah 8öğlen 1 50 tl
Tam gün sabah 8 akşam üstü 5 100 tl

Ben ne istersem yapar abla . Cam silmek ütü yapmam yemek gibi . Bazen vakit kalırsa apartmanın merdivenlerinş bile yıkar.

5 saate 160 fazla geldi bana . :S

Ben gecen sene 100 tl veriyordum. Evim 80 metrekare. İlk geldiğinde sabah 9'da gelip akşam 6 gibi çıktı. Tek geldi gayette iyi bir temizlik yaptı. İkinci kez geldiğinde bir bayan arkadaşıyla geldi yine tam gün, arkadaşı mutfağa bir girdi tüm gün mutfaktan çıkamadı öyle yaptığı bir şeyde yok ben zaten mutfak örtülerini yıkayıp ütülemiştim. yıkanması gekeken bardak tabakları yıkamış hazırlamıştım sildi yerine koydu. İlk gelen kadın yine evin bütün işlerini tek başına yaptı. Üçüncü geldiğinde yine bir kadınla geldi ama bu sefer hiç memnun kalmadım 4-5 saat içinde tabiri caizse yalap şap yapıp gittiler bir daha da çağırmadım. Kendim yapıyorum ama hem çalışıyorum hem de 2 çocuğum var gerçekten çok yoruluyorum, günlük temizlik değil ama dip köşe temizlik gözümde büyüyor bazen yine bir kadın arıyorum ama şöyle güvenebileceğim işini temiz yapan birini bulmak istiyorum.

çok fazla almışlar hemde
ama 2 kişi olunca fiyat artıyor diye biliyorum
bir daha çağırırsan tek çağır canım
ona göre fiyatı da konuş
parayı kolayla kazanmıyoruz

çok fazla almışlar hemde
ama 2 kişi olunca fiyat artıyor diye biliyorum
bir daha çağırırsan tek çağır canım
ona göre fiyatı da konuş
parayı kolayla kazanmıyoruz
bi öncekinde ve daha öncekilerin hepsinde 2 kişi 120 vermiştim
aynen bir daha olursa baştan söylerim
benim çalışmamın saatlik ücreti o kadar değil yahu

camlar falanda var dimi sonra genel ev temizliği
camlar dahil benim ev 100 metre kare 2+1 ama bölünmüş 3+1 ama 3+1 150 m2 bi evi 100 lira ya da 110 liraya temizliyorlar camlar balkon tuvalet banyo evin genel süpürgesi dahil..sabah 8,30 da gelip akşam 17:00 ye kadar halledip çıkıyor.

Sivas merkezde fiyatlar ne tam olarak? Bi arkadaş 200 tam gün demiş sivasta
ben sivas.ta yaşıyorum.. yarım günlüğüne 60 veriyorum.. tüm evi temizliyor banyo dahil bi de ekstra bişey yapıyor.. mesela bi hafta cam silio bi hafta koltuk bi hafta ütüleri bitirio.. yarım günde bitio.. böylece 2 haftada bir alıorm eli üstünde oluo.. ben alırsam yol parası vermiorm almazsam 5 tl de yol parası veriorm ekstradan.. öğlen de yemek yediriyorm..

Back
X