temizlik bi bakıp yardımcı olur musunuz hanımlar...

hayalumud

15.11.2012
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
414
36
43
35
Ankara
kanepelerimi bir buçuk yaşındaki kızım hep leke yapmış nasıl ne ile temizleyim lütfen yardım edin...

benimde sorunum bu koltuk takımı temizliği bebeğim biberondan mama içtiği için ne kadarda dikkat etsem döküyor fark edene kadar işlemişde oluyor siliyorum çıkmıyor .

hamarat hanımlar yardımm lütfen .

Arap sabununu denedinizmi parlatıyor birde kirçöz çıkmış yanında fırçasıda var ben denedim koltuklardaki lekeler çıktı kolay gelsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim de oğlum var 27 aylık normalde koltuklarımı örtmeme rağmen genede kirlendi ve artık sildikçe,sildiğim yerler belli oluyordu.koltuk kusmaya başlamıştı bende koltuklarımı yıkattım ve kurtuldum...

Son düzenleme:
Aspirin dene muhakkak kesinlikle bir çok şeyde etkili kıyafet ayakkabı halı koltuk kıyafet denemeni şiddetle tavsiye ederim

Canım yikattiginda tertemiz oldu mu koltukların
Aynı sekilde benimde basım dertte
100 liradan fazla sanirm yıkatmak
Ise yaramayacaksa hic uğraşmak istemiyorum

Canım yikattiginda tertemiz oldu mu koltukların
Aynı sekilde benimde basım dertte
100 liradan fazla sanirm yıkatmak
Ise yaramayacaksa hic uğraşmak istemiyorum

evet canım temiz oldu ben bayağ bir araştırdım koltuğun rengi ve modeline göre fiyat değişiyormuş ben izmirdeyim her yer 75-80 dedi.ama benim yıkattığım normalde 150 dedi ben 100 e anlaştım 2-3 saat sürüyor ve koltuğun süngerinin içinide çekiyorlar fırçalıyorlar memenun kaldım.Yıkayan adam da bana kullandıkları yurtdışından gelme deterjanındna verdi ve bununla ıslak mendille anında sil dedi artık leke olunca da öyle yapıyorum hemen çıkıyor..bence iyice araştır canım yıkatmadan maalesef iyice temizlenmiyor. bazı yıkatan arkadaşlarımın gene eskisi gibi oldu koltukları iyi bir yıkamacı bulman lazım ve sor koltuğun süngerini kusturma işlemi yapıyorlar mı ve ne kadar sürüyor yıkama öyle 45 dk 1 saatte biter diyen yerlere yıkatma daha uzun sürmesi lazım çünkü ozman gerçekten temizleniyor

Canım butun koltukları mı 100 e yıkattin
Bi de Nerdesin sehir olarak istanbul mu
Verdigin bilgi icin cok tesekkurler, sagolasin

Bende elma sirkesi diyorum. Mucize resmen. Kir cikariyor, kotu kokuyu yok ediyor + koltuklar isil isil parliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kanepelerimi bir buçuk yaşındaki kızım hep leke yapmış nasıl ne ile temizleyim lütfen yardım edin...

sıvı arap sabunu veya beyaz banyo sabununu rendeleyip suda eritip onunla silebilirsin başka hiç bir şeye gerek yok oğlumdan epey tecrübe edindim:) 3 yaşında, yine silicem mesala:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…