bu soruların cevaplarınıb ılmıyorum
beyaz beyazlatmak ıcın bırseyler soylendı ancak daha hıcbırını uygulamadım
aynı takılıyorum
sankı beyazlarım ıstedıgım gıbı degıl
bu soruların cevaplarınıb ılmıyorum
beyaz beyazlatmak ıcın bırseyler soylendı ancak daha hıcbırını uygulamadım
aynı takılıyorum
sankı beyazlarım ıstedıgım gıbı degıl
benimde sorunum beyaz lar nasıl daha beyaz olur deterjan ismi versek olurmu?
Beyazlarını kaç derecede yıkıyorsun ön yıkama yapıyormusun birde kullandıgın deterjan nasıl bazen çok iyi diye aldıgımız markalalar bile beyazlatmadıgı oluyor.
Beyazlarını kaç derecede yıkıyorsun ön yıkama yapıyormusun birde kullandıgın deterjan nasıl bazen çok iyi diye aldıgımız markalalar bile beyazlatmadıgı oluyor.
markasnı unuttum arıle degıl omo veya aloda olabılır olmaya bılırde
normal on yıkamalıda yıkıyamıyorum makınem dıgıtal on yıkamalı yıkadıgı programların dereceerı dusuk
70 80 yıkıyorum on yıkamasız
2 saat 20 dk yıkıyor
ay bende perde yıkıcam
bırde koltuk hangı deterjanla hanı teknık ıle sınılır?
Ay sanki çok hamaratmışım gibi girdim başlığa, soruları görünceoldum. Beni aştılar. Camları silmiyorum mesela ben sonbahar filan gibi yağmurlar başladıktan sonra Sadece deterjan konusunda Arielin yeni kapsül deterjanını başarılı bulduğumu söyleyebilirim o kadar.
ya 4 ayda perdemi yıkanır yaa iyimisin isyanımayrıca koltuklarıda hemen silmeni tavsiye etmem ben sadece halıları göndericem yıkamaya çünkü üstünde geziliyo hep pisleniyo.
beyazlarda ben geçen kosla kullandım 80 derece ve ön yıkamalı yaptım gayet temiz oldu valla..
camları 4 aydır silmedim leş gibi güneş açmadan da silmem delimiyim ben silicem üstüne yağmur
sanırım ben çok pasaklıyım yaa
benim evim de sürekli tozlanıyor ya, cadde üstünde ama cam açılsın açılmasın temizlikten hemen sonra yine toz oluyor... 2 kişiyiz ve akşama kadar ev boş, nerden geliyor bu toz anlamadım gitti.
evet ya banada denemelik getirdile..hem kokusu güzel hemde temizlik açısından iyi..fiyatı ne kadar acaba :44::44:
kuzum ya oturma odamdaki perde sanki gri renk olsu yada bana öle geliyor
oturma odamdaki köşeme dökülmeyen şey kalmadı..biraz silinmesi lazımm..
benim camlarda hiç silinmiyor yahu...geçen gün öle kabasını alıverdim..abowww yaza doğru büyük temizlik varr
4,5 aylık evliyim..
temizlikte zorlanıyorum..
evde 2 kişiyiz ama nasıl kirleniyor anlayamıyorum..
sorularım varr kızlarr..
koltuklarımı sileceğim..hangi deterjanla silmem gerek..
camlarınızı ne kadar zamanda bir siliyorsunuz..
avizeler nasıl temizlenir..
beyaz mobilyalar sararmasın diye nasıl temizlenmeli..
beyaz çamaşırlar en temiz, en beyaz şekilde nasıl korunur ve dahası
herkez sorularını sorsun ve cevaplayalımm
aynen ya aynenn..benim evim de sürekli tozlanıyor ya, cadde üstünde ama cam açılsın açılmasın temizlikten hemen sonra yine toz oluyor... 2 kişiyiz ve akşama kadar ev boş, nerden geliyor bu toz anlamadım gitti.
16lısı 18-19 civarı bişeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?