- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
bayanlar harikasınız valla :) ben de başak burcuyum ama beni bu titizlik vurmamış :1rolleyes: yani sizinkilerin yanında normal kalacak kadar temizlik yapıyorum sırnaşık şey
ya bazı şeyleriniz cidden hastalığa kaçmış:1shok: ayy ben de burdan okuyup okuyup heves yapıyorum :1rolleyes: sıla yani biraz abartıya kaçma var galiba sende de hani tmm komşunun dışarda dolaştığı terlikle içeri girmesinden rahatsız olman değil de halının içinde mikroplar var deyip bunu takman şakkıdı bu arada bikaç öneri getirilmiş porçözle ilgili bugün banyoda ben de denedim güzel oldukaydirigubbakcemile5
ya bazı şeyleriniz cidden hastalığa kaçmış:1shok: ayy ben de burdan okuyup okuyup heves yapıyorum :1rolleyes: sıla yani biraz abartıya kaçma var galiba sende de hani tmm komşunun dışarda dolaştığı terlikle içeri girmesinden rahatsız olman değil de halının içinde mikroplar var deyip bunu takman şakkıdı bu arada bikaç öneri getirilmiş porçözle ilgili bugün banyoda ben de denedim güzel oldukaydirigubbakcemile5
ama artık asla evin bütün halılarını silemem geberiyorum yorgunluktan ... Önceden bende senin gibiydim vay bunun üzerinde ki giyisi kirliymiş pismiş diye öylece koltuklarıma oturdu diye sil baştan bütün koltukları :1no2: mesela kapının eşiğine basıp da ayakkabı giyilmesini hiç istemem .. ama yabancı komşum ya da eşimin bir arkadaşı bunu yapıyorsa kendimi üzmem .. orayı silerim geçer - gider . benim elimden süpürge düşmez , domestosçuyum -( evimin doğal kokusu ) sırnaşık şey . toza tahammül edemem gece tuvalete kalksam o tozu görsem anında silerim .. banyo-tuvalet temizliği söylemeye bile gerek yok :teytey: halılarımı ve koltuklarımı takip ederim rengi gözüme biraz puslu gözüksün yeter alırım kosla lı suyumu başlarım silmeye ..