Cevap vermedi yalnız demek ki pencereden carptiriyor.
Ben de zaten konu sahibi sana söyledim üst komşum sen anla diye yaptım yorumu. Ama o görmez temizlik yapıyordur.

En geç iki güne sarkar komple ev temizliği. Çırpma olayını pencerede yakalayıp söyledim yapma diye. Hakkımda yalan konuşup iftira bile attı. Olsun artık çırpamıyor. Söyledim rahatladim. Yalnız böyle takıntılı insanlar gündüzü bırakıp gece bile çırpıyorlar. O şey cirpilacak mutlaka, çok mühim şey cirpmak, hayattaki en önemli şey. Bunlar hep ağır işsizlikten.

Vallahi vakit israfı. Ben arada buraya takiliyorum kafam dağılsın diye onda bile vakit harcadım diye vicdan yapıyorum.
Cocuklarimla oynarım bol bol her firsatta. Bir daha aynı yaşta olamayacaklar. Evde kayinvalidem olsa cıkar gezerim arada. Kurslara yazilirim. Bol bol kitap okurum. Hem bedenine yazık böyle kişilerin hem de ölen vakitlerine...
Bakın konu sahibi size birşey söyleyeyim. İstediğiniz kadar temizleyin. Günde on kere silip supurun. Ama maalesef o vıcık vıcık olan maytlardan, bakterilerden asla tam anlamıyla kurtulamayacaksınız. Ters etki yapmaya çalışıyorum. Tutar mi? Belki tutar.