temizlik hastası kocalar varmı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
gecen burda okudum bi arkadas yazmıs esi gece uzun yoldan bile gelse camasırlarını makıneye atar giymedigi gömlekleri askıya asar vs diye

benim esim hic öyle olmadı tabiki cok temizlik hastası iyi degil ama
bizimkide asırı piss kızlar ya
ellerini yıkamayı yeni ögrettim 6 senede artık tuvalet ve banyoya yazı asıcaktım
SUYA SABUNA DOKUN DİYE
sizinde cevrenizde böyle titiz erkekler varmı
yada esleri biraz daha temizlige özen göstermesi icin ne yapabilirizzz....

Yarın unutmazsam mikrobiyoloji ve bakteriyoloji kitaplarımı karıştırıp sana ekran görüntüsü atacağım. Herhalde orada yazılanları okutman zaten daha dikkatli olmasını sağlar :KK70:

Ben titiz bir tip olmama rağmen benim bile psikolojim bozulmuştu anla yani :KK48:

ayy yok cnm nerde yaa esimle kacarak evlendik ilk gittik tabi teyzesine sonra annelerine baska sehire 1 hafta sonra evimize geldik odaya bi girdik tuvalet terlikleri salonda yerde cam fıstık kabukları mutfakta tencereler katran olmus artık kararmay gecmiss :)))
evdeki herseyi atmıstım :))

mutfak havlusuna agzını siler
banyoda bornozun yeleleri varya oraya dislerini siler sap sarı oldu yıkıyorum cıkmıyoda artık yer etmis
ben gördümü hemen makıneye atıyorum diye kıızyo su israfıymıs dedim sen bu sekılde yaptıgın sürece yeni yıkanmısta olsa makıneye atıcam dedim

ayy yok cnm nerde yaa esimle kacarak evlendik ilk gittik tabi teyzesine sonra annelerine baska sehire 1 hafta sonra evimize geldik odaya bi girdik tuvalet terlikleri salonda yerde cam fıstık kabukları mutfakta tencereler katran olmus artık kararmay gecmiss :)))
evdeki herseyi atmıstım :))
Ailece mi dikkatsizler Limoncu?

daha napıyım sekerim yaa esimle ben gercekten cokkkk farklıyız ama ask evliligi iste saygı pek yok ama ask öfke kızgınlık woowww hat safada
az çok belli oluyor durum zaten.. Saygı bitince sevgşnin pek bi anlamı kalmıyo kii. Elinden geldiğince toparlamaya bak..

bütün kötü şeyler kocanda mı birikmiş ne hiç iyi yanı yok mu kocanın
oooo var cnm gercketn yemez yedirir ben dısarda yemeyi falan cok severim bazenu esime yemek yapar kendim dısardan söylerim mesela bugun 3 liralık tavuk döner yemis normalde 700 liralık multinet kartı var ben ordan yemek kozmatik alısverisimi yapıyorum falan neyse brugun az yemis te yarın kadıköye mac almıs fenerin macına meshur bi köfteci var ona gidelim diye yememis mesela

limoncu sen geçen gün kocani ballandıra ballandira anlatiyodun noldu bugün sana adamı yerden yere vurdun gız :confused:
yok cnm gene ballandırıım ama bu temizlik konusundan eksi 0 yani sasıyroum valla kaynanam atmıs basındna 13 yasında yollmamıs isatanbula ee ben evlendim 28 yasındaydı esim tabi el yıkamayı ögretmek 6 yıl sürer

benim esim beden temizligine dikkat eder, ama oyle evi daginik gorse temizlemez mesela :KK53: Arada bulasik makinesini doldurur bosaltir, arada camasirlari asar. Haricinde birde supurur. Yinede buna sukur, senin anlattigin gibi olsa ohoooyt kafayi yerdim :KK11:

yok cnm gene ballandırıım ama bu temizlik konusundan eksi 0 yani sasıyroum valla kaynanam atmıs basındna 13 yasında yollmamıs isatanbula ee ben evlendim 28 yasındaydı esim tabi el yıkamayı ögretmek 6 yıl sürer
Özür dilerim ama sanki esinden egitilmemis yabani yaratik gibi bahsediyosun .Bu kadarmi bişey bilmiyo daha çok şey yazardım ama yazmıyorum. :KK14:

X