• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik hastası oldum

yani çoğunlukla burun pisliğine takıntım var örnek annemlere gitsem babam burnuna dokunsa tikleniyorum eve gelince banyo ihtiyacı duyuyorum nerdeyse artık

cnm kendını pıs olmadıgına alıstırmaya kabullendırmeye calıs. esınde sana destek olsun bu konuda temızlıgını normal yapıp otur tw ızle aklına gelırsede baska seyler yap unuttur kendıne. bu sekılde caba gostermezsen yenemezsın. benımde saat takıntım war. bıseyı ornegın 2 saat yapmam gerek dıyelım 2 saat gecsede ben aksattıgımı dusunup onu 4saate cıkarırım yıne ıcım rahat etmez ama asıyorum bunu yawas yawas hersey kendı elınde:32:

niyeyse öyle oluyo ya bende de var temizlik hastalıgı bunun bi caresi varmı ki??

geçmiş olsun işiniz zor gerçekten ben de evliliğimin ilk günlerinde gidişatım sizin gibi olmak üzereyken ani bi fren yapıp durdum yoksa durumum vahim olacaktı bence bunu bir hastalık gibi görmesen de olağanmış gibi yaklaşsan böylece de olağan halde yşamaya devam etsen nasıl olurdu ki acaba

canım sen olsan var olan bişeyi yok sayabilirmiydin öyle yaşayabilirmiydin emin ol hiç kolay değil

bende temizlik hastasıyım yabancı kimsenin bişiyuine dokunamıyorum kendi eşyalarıom dışında hatta kendi eşyalarıma bile bazen
süreklş ellerimi yıkıyorum artık ellerim geriliyor yıkamaktan
dışarıya çıkınca falan üzerimdekileri tekrar yıkyorum daha neler neler
çok kötü yaa
çamaşır suyu kullanmaktan zehirlenicem bir gün
dışarıda yağmurda çamaşırlarım kalsa onları tekrar yıkıyorum belki çamurlu su falan gelmiştir çatıdan bakteri olmuştur diye:14:

niyeyse öyle oluyo ya bende de var temizlik hastalıgı bunun bi caresi varmı ki??

canım ben bir ara yendim 1 sene falan rahat ettim düşün yani annemlerde bile yemek yemiyordum ama ne olduysa bu aralar tekrarladı hastalığım çok araştırmalarım oldu ve doktorlara gittim yanılmıyorsam psikiyatr prof.dr nevzat tarhanın takıntı adlı kitabıydı o bana çok iyi gelmişti mutlaka okumalısın gene istersen kitaba bakarım yazarına arkadaşa vermiştim sorarım ona birde ücretsiz kadın ve aile sağlığı merkezlerindeki psikologlar çok iyi ama ben gidemiyorum kızım küçük

bende temizlik hastasıyım yabancı kimsenin bişiyuine dokunamıyorum kendi eşyalarıom dışında hatta kendi eşyalarıma bile bazen
süreklş ellerimi yıkıyorum artık ellerim geriliyor yıkamaktan
dışarıya çıkınca falan üzerimdekileri tekrar yıkyorum daha neler neler
çok kötü yaa
çamaşır suyu kullanmaktan zehirlenicem bir gün
dışarıda yağmurda çamaşırlarım kalsa onları tekrar yıkıyorum belki çamurlu su falan gelmiştir çatıdan bakteri olmuştur diye:14:

canım ben bir ara yendim 1 sene falan rahat ettim düşün yani annemlerde bile yemek yemiyordum ama ne olduysa bu aralar tekrarladı hastalığım çok araştırmalarım oldu ve doktorlara gittim yanılmıyorsam psikiyatr prof.dr nevzat tarhanın takıntı adlı kitabıydı o bana çok iyi gelmişti mutlaka okumalısın gene istersen kitaba bakarım yazarına arkadaşa vermiştim sorarım ona birde ücretsiz kadın ve aile sağlığı merkezlerindeki psikologlar çok iyi ama ben gidemiyorum kızım küçük birde ben meşgul olunca ve mutlu olunca azalıyor

Esinin ilgisizliginden kendine temizligi takinti haline getirmis olabilirsin canim.Bir esinle konussan durumun ciddiyetini idrak etse belki beraber asabilirsiniz bu olayi.ama tabiki yine de profesyonel destek icin psikiyatr a gidebilirsin.hayati kendine boyle zehir etme.boyle devam ederse cocuklarina esine kendine ayiracagin zamani temizlige harcayacaksin belki de.buyuk problemlere donusmeden onlemini al derim ben.

Back
X