- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
evet hanımlar bugün evime yardımcı geldi bende evde bırakıp işe geldim bu işin sonu zaten başından belliydi neyse sorun başlıktan anladığınız gibi sabah evde bırakıp Arkadaşı akşam eve geldik eşim kapıyı açtı onun bile dikkatini çekti " ee bu ev temizlik kokmuyor" dedi evet haklıydı o mis gibi deterjan çamaşır suyu vs kokusu yoktu ilk kez hanım gelmiyordu eve daha Önce kapıyı açtığımda mis gibi kokardı neyse halılara baktım halılar çok kötü lekeli bi Bahaneyle arayıp sordum sildim çıkmadı dedi Allah allah dedim aldım elime kovayı bez kaldı mı ?acaba temiz derken ne görim kullansın diye çıkardığım tüm bezler hiç kullanılmamış çıldırmak elde değil aldım bezi harıl harıl silmeye başladım halıyı sildikçe saç ve pupucuklar geliyor ee hani bu halı süpürülüp silinmişti alakası yok mutfaktada eşim yere bişey döktü selpakla Aldı şöyle yerden ve selpak toZlandı hani vileda ile silersin ya kalır tozlar aynı öyle vileda ile bende silerim önemli olan bez ile yerden silmek eşim ara söyle diyor bende bi daha çağırmam dedim ama hu saate kadar iş Yaptım çok sinir oldum ha bide koltuklarında sildim dedi ama inanın alakası yok kenarları kirli idi belki sildi ama yarım silmiş ama benim sildiğim halı tertemiz oldu