Temizlik ipucları verelim mi?

Kızlar küçük bir ipucu vereyim, çaydanlığın dış yüzeyini parlatmak için bildiğiniz bir market poşetine cif dökerek ovalayın ve su ile durulayın, işte bu kadar basit, gözlerinize inanamayacaksınız, kolay gelsin

Banyo camları(duşakabin)icin önerin var mı?

Valla mı..Aa ben sirke kullanıyorum parlatıcı yerine.alırsam denerim.teşekkür ederim.
Rica ederim.. Sirke evet doğal oldugu icin saglikli. Ama su kireci lekelerine yetersiz kaliyor maalesef..mecburen bunlari kullanmak durumunda kaliyoruz.parlaticidanda tam memnun kalmazsan direkt kireç sokucu kullanabilirsin. O kesin çözüm :) fısfıslı bir kaba koyup, duşakabini arada da onunla yapiyorum

Duşakabine döker dökmez akıtan bir kireç sökücü bulamadım maalesef.nefes almak zor oluyor beklerken.yayiliyor etrafa.amway aldım sıktım.boğuluyordum resmen.:/

Duşakabine döker dökmez akıtan bir kireç sökücü bulamadım maalesef.nefes almak zor oluyor beklerken.yayiliyor etrafa.amway aldım sıktım.boğuluyordum resmen.:/
biminkini denediniz mi?
ben kullanmadımda kullananlar söylüyor.

Kızlar merhaba su yeni model tahta kapıları ne ile temizleyeceğim inşaat lekeleri kaldı üstünde

sirke, arap sabunu:) vazgeçilmez temizlik ürünlerim. Evimde kimyasal kullanmıyorum.

mrb halımı halı yıkamaya gönderdım çok temız olmustu ama köşesıne yapışkan gıbı birsey damlatmıslar silikon gıbı sildim temızleme çaliştim ama olmadı onu nasıl temızleyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…