- 2 Şubat 2017
- 8
- 4
- 86
- 32
Banyo camları(duşakabin)icin önerin var mı?Kızlar küçük bir ipucu vereyim, çaydanlığın dış yüzeyini parlatmak için bildiğiniz bir market poşetine cif dökerek ovalayın ve su ile durulayın, işte bu kadar basit, gözlerinize inanamayacaksınız, kolay gelsin
Yarı yarıya sirke ve su ile siliyorum, hem piril piril oluyor hemde leke olusumunu erteliyorBanyo camları(duşakabin)icin önerin var mı?
Olan lekeleri de çıkarıyor mu peki?sirkenin cinsi önemli mi?Yarı yarıya sirke ve su ile siliyorum, hem piril piril oluyor hemde leke olusumunu erteliyor
Beyaz sirke kullanabilirsiniz, olan lekeleride cikaricaktir, hemen hemen her yerde sirke kullanin inanin pisman olmayacaksinizOlan lekeleri de çıkarıyor mu peki?sirkenin cinsi önemli mi?
Teşekkür ederimBeyaz sirke kullanabilirsiniz, olan lekeleride cikaricaktir, hemen hemen her yerde sirke kullanin inanin pisman olmayacaksiniz
Bulaşik makinesi parlaticisi. Dene derimBanyo camları(duşakabin)icin önerin var mı?
Valla mı..Aa ben sirke kullanıyorum parlatıcı yerine.alırsam denerim.teşekkür ederim.Bulaşik makinesi parlaticisi. Dene derim
Rica ederim.. Sirke evet doğal oldugu icin saglikli. Ama su kireci lekelerine yetersiz kaliyor maalesef..mecburen bunlari kullanmak durumunda kaliyoruz.parlaticidanda tam memnun kalmazsan direkt kireç sokucu kullanabilirsin. O kesin çözüm :) fısfıslı bir kaba koyup, duşakabini arada da onunla yapiyorumValla mı..Aa ben sirke kullanıyorum parlatıcı yerine.alırsam denerim.teşekkür ederim.
Duşakabine döker dökmez akıtan bir kireç sökücü bulamadım maalesef.nefes almak zor oluyor beklerken.yayiliyor etrafa.amway aldım sıktım.boğuluyordum resmen.:/Rica ederim.. Sirke evet doğal oldugu icin saglikli. Ama su kireci lekelerine yetersiz kaliyor maalesef..mecburen bunlari kullanmak durumunda kaliyoruz.parlaticidanda tam memnun kalmazsan direkt kireç sokucu kullanabilirsin. O kesin çözüm :) fısfıslı bir kaba koyup, duşakabini arada da onunla yapiyorum
biminkini denediniz mi?Duşakabine döker dökmez akıtan bir kireç sökücü bulamadım maalesef.nefes almak zor oluyor beklerken.yayiliyor etrafa.amway aldım sıktım.boğuluyordum resmen.:/
Yok denemedim.Bimden alışveriş yapmıyorum .uzak kalıyor bana.denk gelirse bakarım.teşekkürler.:))biminkini denediniz mi?
ben kullanmadımda kullananlar söylüyor.
güldal diye kendi markası.Yok denemedim.Bimden alışveriş yapmıyorum .uzak kalıyor bana.denk gelirse bakarım.teşekkürler.:))
Tamam canım sagol.çok naziksin.:))güldal diye kendi markası.
2tl bıseydı sanırım.
Canım Biobellind nın wc banyo temizleyici si yağlı boyayı bile çıkarıyor denemenizi tavsiye ederimKızlar merhaba su yeni model tahta kapıları ne ile temizleyeceğim inşaat lekeleri kaldı üstünde
Tatlım çıkardım hem de aseton ile :))Canım Biobellind nın wc banyo temizleyici si yağlı boyayı bile çıkarıyor denemenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?