- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
esınızın bu yenı kararına ses cıkaracagını sanmam![]()
Aynen hatta alisir. Sen hep boyle hamarat olmazsan gor bak kavgayi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esınızın bu yenı kararına ses cıkaracagını sanmam![]()
zel snlatmışsınız :) kendimdede ha buluyorum belkide ben çok rahatım ama oda bana bira daha yardım etse rahatlıcam :)Canim benim anlamaz. Hic bir erkek kinayeden imadan empati kurdurmak icin yaptiklarimizdan anlamaz onun icin bu srkilde kendini yipratma. Acik acik konus ben evlilikte bunu ogrendim.
kendimden ornek vereyim.
evliligimde ilk zamanlar tam gun calisitotdum ve karar almistim krsinlikle once aile esimle gecirdigim zaman vs. Cok onrm verdim. Zamanlarimizi hep kaliteli sekilde gecirmeye cabaladim. Ama sonuc duzrn tertip konusunda cok huyum drgisti bircok seye yetisemez oldum. Yetistirebilmek icin bazi isleri oteledim bazilarini yapmayi biraktim derken hepten ipin ucunu kacirdim. Ben onunicin birakiyorum o hepten birakiyor saliyor. Ki evlenmeden once cok duzenli tertipli herseyini utuleyen herseyinin yeri belli olan bir insandim ama kendimi taniyamaz hale geldim. Hee bu arada esinin verdigi tepkileri ve daha fazlasini aldim. Hatta bir gun hic unutmuyorum. Hafta sonunu ailelerle gecirdik. Pazar ogleden sonra eve geliyoruz. Dedim ki esyalarimizi birakalim hava guzel bir sahile filan inelim. Biseyler yapalim. Haftaya enerjik baslayalim. Aldigim cevap gezmekten baska birsey dusunmuyosun oldu. Cok zoruma gitti ki ben yengec burcuyum bir ay evden cikmasam bunaldim demem evi cok severim. O gun benim icin donum oldu. Sen misin bunu diyen uzuuunnn bir yazi yazdim esime herseyi her hissettigimi anlattim. Baska seylerde vardi durumla alakali. Yazdim hepsini ogunden sonra uzun bir sure cikalim demedim. Biseyleri anladi ondan onceki evle olgili soylediklerinde senin gibi yapmustim evle ilgilenip birakmistim ama hic birsey farketmedi hatta daha bir rahatlik geldi.
Ay cok uzun yazdim sizi cok iyi anliyorum. Onun icin yazdim. Konusun bosa cabalamayin yormayin kendinizi. Is bolumu yapin
Bak ne dicem sana ben annemin evinde hiç iş yapmamıştım.
Evlendim anaam bütün ev bana bakıyor ben eve:)
Biraz yapmaya çalıştım biraz yapamadım, düzen oturtana kadar bi sene geçmiştir.
Kendine şu dik süpürgelerden al bitane çok pahalı değiller. Hep elinin altında olur.
Yemeklerini iki günlük yap benim kursum vs olduğu vs günler öyle yapıyorum.
Her akşam mutfağı ve oturduğun odayı geç dik süpürgeyle 15 dknı almaz.
Yatak odası vb. gün içinde daha az kullanılan odaları haftaiçi bi gün daha süpür.
Her gece yapamıyorsan bile 2 gecede bir yatmadan tuvalete domestos döküp hallediver.
Baktın çok elinin altında olan yerler tozlanmış hemen bi mikrofiber bezi al geçiver üstünden.
Ütüyüde cumartesi eşin evde yokken ya da çok sevdiği soluksuz izlediği bir dizi varken yap.
En kötüsü al ütü masasını geç yanına orada yap.
Cumartesi de eşin olmadığında güzelce büyük süpürge açarsın. tozları alır, banyoları elden geçirirsin.
Toz kir birikmediği için işin çabuk biter.
Şimdi,çalışmanın,temizlik yapmanın ne eşe vakit ayırmakla,ne de buzdolabında birşeylerin bozulmasıyla alakası yok.Merhaba hanımlar,
Ben aranıza yeni katıldım ama uzaktan uzaktan takipçinizdim:) ben çalışan bir bayanım ve 17 aylık evliyim:) ben akşamları işten yorgun geldiğim için mutfağı toparlayıp hemen eşimin yanına giderdim. Evim çoğunlukla topludur ama ütüydü temizlikti biraz ağır aksak gidiyo ama durum çokta kötü değil:) 1. önceliğim eşimle ilgilenmek aslında. Çünkü buna daha çok önem veriyorum. İlgilenmek derken bir arada olmak irlşkte tv izlemek yada birlikte oturmak bence herşeyden daha önemli. Eşim geçen akşam kızdı ve buzdolabında herşey bozuluyo bişeyi koyuyosun unutuyosun orda bozuluyo ev dağılıyo diye. Aslında eşim pamuk gibidir ama tersine denk geldi heralde. bende ona dedimki ben çalışıyorum herşeyim tam olması imkansız çünkü benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyo. bizim evimiz annelerimizin evi gibi olamaz çünkü onlar hep evde ve evle ilgilenebiliyolar ama benimde senin gibi işten gelince dinlenme ihtiyacım oluyo dedim. Eşimde bişey söylemedi ama bende hırs yaptım. Dün akşam karar aldım artık hep ev işleriyle ilgilenicem evimiz derli toplu olucak ama onunla vakit geçiremicez. Bakalım anlıcakmı beni? Sizce yanlışmı yapıyorum?
Merhaba hanımlar,
Ben aranıza yeni katıldım ama uzaktan uzaktan takipçinizdim:) ben çalışan bir bayanım ve 17 aylık evliyim:) ben akşamları işten yorgun geldiğim için mutfağı toparlayıp hemen eşimin yanına giderdim. Evim çoğunlukla topludur ama ütüydü temizlikti biraz ağır aksak gidiyo ama durum çokta kötü değil:) 1. önceliğim eşimle ilgilenmek aslında. Çünkü buna daha çok önem veriyorum. İlgilenmek derken bir arada olmak irlşkte tv izlemek yada birlikte oturmak bence herşeyden daha önemli. Eşim geçen akşam kızdı ve buzdolabında herşey bozuluyo bişeyi koyuyosun unutuyosun orda bozuluyo ev dağılıyo diye. Aslında eşim pamuk gibidir ama tersine denk geldi heralde. bende ona dedimki ben çalışıyorum herşeyim tam olması imkansız çünkü benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyo. bizim evimiz annelerimizin evi gibi olamaz çünkü onlar hep evde ve evle ilgilenebiliyolar ama benimde senin gibi işten gelince dinlenme ihtiyacım oluyo dedim. Eşimde bişey söylemedi ama bende hırs yaptım. Dün akşam karar aldım artık hep ev işleriyle ilgilenicem evimiz derli toplu olucak ama onunla vakit geçiremicez. Bakalım anlıcakmı beni? Sizce yanlışmı yapıyorum?
duymak istediğim cvabı verdiniz :) yalnız olmamal güzel :) çalışan bayan ve eve geç geliyorsa öncelikler konusunda zorlanıyo :)Güzel bir şeye değinmişssiniz bizim evlerimiz annelerimizin evi gibi olamaz çünkü günümüzün yarısı işte ve yollarda geçiyor. Ben de sizinle aynı ikilemde kalmaktan ötürü evliliğimin ilk ayı depresyona girmiştim. Ama şimdi ufak-tefek şeyler dışında akşamları elime çöp almıyorum. Eşimi de özlüyorum zaten. Yani sizbence hata yapmıyorsunuz. Eşinizin sinirli anına denk gelmiştir, dolapta bozulan şeye sıkılmıştır eşim de kızar bir şeyler israf olursa çünkü. Bence haftanın 1-2 gecesi ev işlerine zaman ayırın kalanı gene eşinizle geçirin :)
Merhaba hanımlar,
Onunla vakit geçirme kendini ev işlerine ver, kocanda sana aferim desin. Bence yanlış yaparsın. Mesela sana yardımcı olmasını isteyebilirsin. Atıyorum akşam yemeğini yediniz, sen sofrayı kaldırırken o da buzdolabını düzenleyebilir. Ya da o sofrayı kaldırırken sen başka bir iş yapabilirsin. Eşine güzelce teklif et. İşlerimizi çabucak bitirelim sonra beraber vakit geçirelim de. Evin toplu olduktan sonra, mesela sen ütü yaparken o da evi süpürse, ertesi gün de tozları alsan hergün en fazla yarım saat ayırsan herşey rayına girer.
Bunlar kursum olduğunda yaptıklarımdı:) Ki ben temizlik yaparken ağlaya ağlaya yaparım:)Kendine ne zaman vakit ayiriyorsun?
Güzel bir şeye değinmişssiniz bizim evlerimiz annelerimizin evi gibi olamaz çünkü günümüzün yarısı işte ve yollarda geçiyor. Ben de sizinle aynı ikilemde kalmaktan ötürü evliliğimin ilk ayı depresyona girmiştim. Ama şimdi ufak-tefek şeyler dışında akşamları elime çöp almıyorum. Eşimi de özlüyorum zaten. Yani siz bence hata yapmıyorsunuz. Eşinizin sinirli anına denk gelmiştir, dolapta bozulan şeye sıkılmıştır eşim de kızar bir şeyler israf olursa çünkü. Bence haftanın 1-2 gecesi ev işlerine zaman ayırın kalanı gene eşinizle geçirin :)
Bunlar kursum olduğunda yaptıklarımdı:) Ki ben temizlik yaparken ağlaya ağlaya yaparım:)
Yani saatlerce temizlik yapamam:)
Ben saat 6:00 civarı evde oluyordum eşim 6:40 gibi geliyordu
önce hemen duşa giriyordum.20 dk falan sürüyordu duş almam
duştan sonra yemekleri çıkarıp ocağa koyuyorum bi yandan da ya toz alıyorum ya da odayı süpürüyordum küçük süpürgeyle.
Eşim geliyordu yemekleri tabaklara koyuyorum sen masaya götür diyordum o götür getir yaparken kirli tencereleri vs yemek yemeden hemen bulaşık makinasına atıyorum. Sonra da yediğimiz tabakları makinaya atıyorum. Yemek sonrası çok oyalanmıyordum. Çay olana kadar mutfağı toparlayıp süpürüyorum.
Eşim zaten haber vs izliyor oluyor ya da tv izliyor. Yemek rehavetinden benle zaten ilgilenmiyor o zaman aralığında.
Wc ye gidip domestos döküp fırçalayıp geliyorum. Gün aşırı yapıyordum bunu. Wc temizlemediğim günde hemen ütüyü açıp 2 3 parça bişey ütülüyordum.
Sonra çay içiyoruz. Bitti kalan akşamda bana kalıyordu:)
Şuan bütün gün evdeyim ama :)
Bunlar kursum olduğunda yaptıklarımdı:) Ki ben temizlik yaparken ağlaya ağlaya yaparım:)
duştan sonra yemekleri çıkarıp ocağa koyuyorum bi yandan da ya toz alıyorum ya da odayı süpürüyordum küçük süpürgeyle.
Eşim geliyordu yemekleri tabaklara koyuyorum sen masaya götür diyordum o götür getir yaparken kirli tencereleri vs yemek yemeden hemen bulaşık makinasına atıyorum. Sonra da yediğimiz tabakları makinaya atıyorum. Yemek sonrası çok oyalanmıyordum. Çay olana kadar mutfağı toparlayıp süpürüyorum.
Eşim zaten haber vs izliyor oluyor ya da tv izliyor. Yemek rehavetinden benle zaten ilgilenmiyor o zaman aralığında.
Wc ye gidip domestos döküp fırçalayıp geliyorum. Gün aşırı yapıyordum bunu. Wc temizlemediğim günde hemen ütüyü açıp 2 3 parça bişey ütülüyordum.
Merhaba hanımlar,