• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik mi yoksa eşimle vakit geçirmek mi?

Bence bu gunlerinizi cok ararsiniz cocuk olduktan sonra.biz esimle herseyimizi beraber yapardik simdi o cocuklara bakiyor bense ortalik topluyirum bazen o yapıyor ben topluyorum.bence en iyisi yardimci tutmak

Bende çalışıyorum ama evimide toplamaya eşimede vakit ayırmaya çalışıyorum. Çünkü erkekler kendileriyle ilgilenilmesi kadar temizliğede önem verebiliyor. Benim eşim öyle. Hafta sonu mutlaka dip köşe temizlik yapıyorum hafta içi de evim düzenli ve toplu kalıyor eşimde yardımcı olur sağolsun. Eşinizle kaç saat ilgileniyorsunuz ki ? 1-2 saat onla ilgilenseniz gece zaten aynı yataktasınız. Evinizi de ihmal etmemelisiniz.

Merhaba hanımlar,
Ben aranıza yeni katıldım ama uzaktan uzaktan takipçinizdim:) ben çalışan bir bayanım ve 17 aylık evliyim:) ben akşamları işten yorgun geldiğim için mutfağı toparlayıp hemen eşimin yanına giderdim. Evim çoğunlukla topludur ama ütüydü temizlikti biraz ağır aksak gidiyo ama durum çokta kötü değil:) 1. önceliğim eşimle ilgilenmek aslında. Çünkü buna daha çok önem veriyorum. İlgilenmek derken bir arada olmak irlşkte tv izlemek yada birlikte oturmak bence herşeyden daha önemli. Eşim geçen akşam kızdı ve buzdolabında herşey bozuluyo bişeyi koyuyosun unutuyosun orda bozuluyo ev dağılıyo diye. Aslında eşim pamuk gibidir ama tersine denk geldi heralde. bende ona dedimki ben çalışıyorum herşeyim tam olması imkansız çünkü benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyo. bizim evimiz annelerimizin evi gibi olamaz çünkü onlar hep evde ve evle ilgilenebiliyolar ama benimde senin gibi işten gelince dinlenme ihtiyacım oluyo dedim. Eşimde bişey söylemedi ama bende hırs yaptım. Dün akşam karar aldım artık hep ev işleriyle ilgilenicem evimiz derli toplu olucak ama onunla vakit geçiremicez. Bakalım anlıcakmı beni? Sizce yanlışmı yapıyorum?

ya hiç oralı olmazsa
:)
yani ha yanında vvajkit geçirmişsin ha geçirmemişsin gibi davranırsa

anladığım kadarı ile sen şimdi şöyle düşünüyorsun
ben iş yapıcam diye eşimi ihmaledicem
o da aman hatun ...
BOŞVER GEL YETERKİ YANIMDA DUR BEN VAZGEÇTİM İŞ GÜÇ KALSIN
diyecek

:):):):):)

emin ol sandığın gibi olmayacak
tükürdüğünü yalamayacaktır

sen iş yaparken bırak gel otualım
yada bende yardım edeyim de çabuk bitsin
demeyecektir

bunu ona sen alıştırmalısın

ikinizde çalışıyorsunuz yardım şart.eşin bi işin ucundan tutmazsa isyan etmen yakındır.sen hırs yapıp etrafı temizlersen eşin memnun olur bu duruma sen iki kat sinir olduğunla kalırsın.3,5 yıllık evli olarak diyorum bunu :) bizde mesela dolapta bişey çürür onu bulursa söylenir...bakmıyoruz hiç temiz değil ev filan diye..bende çıkayım işten istersen diyorum susuyor :) öyle böyle idare ediyoruz

Siz yemeğin rehavetini ne zaman ve nasıl atıyorsunuz?

Yaw cidden öyle wuuw çok tititzimm oww evim deterjan kokuyor bak çok temizlik yaparım modunda değilim:))
Ama hafta içi bişey yapmazsam haftasonu ev çok kötü oluyor:(
Eşim yardım eder bana süpür dersem süpürür ama inan nasıl süpürüyor anlamıyorum gidip bakıyorum yerlerde dolu kıl toz incelememe bile gerek kalmıyor havayı mı süpürüyor bilmiyorum artık bildiğin saçlar tozlar yerde :)
Eşim hiç uyarmaz beni çok dağıldı ev diye kendimi bi bırakırsam sittin sene toplayamam.
O yüzden küçük küçük her gün bişeyler yapıyordum ama böyle dip köşe değil
Benim evimde eşya çok yok küçük ince iş isteyen o yüzden evimde küçük :).

ya hiç oralı olmazsa
:)
yani ha yanında vvajkit geçirmişsin ha geçirmemişsin gibi davranırsa

anladığım kadarı ile sen şimdi şöyle düşünüyorsun
ben iş yapıcam diye eşimi ihmaledicem
o da aman hatun ...
BOŞVER GEL YETERKİ YANIMDA DUR BEN VAZGEÇTİM İŞ GÜÇ KALSIN
diyecek

:):):):):)

emin ol sandığın gibi olmayacak
tükürdüğünü yalamayacaktır

sen iş yaparken bırak gel otualım
yada bende yardım edeyim de çabuk bitsin
demeyecektir

bunu ona sen alıştırmalısın
Aalında tamda bunu hayal ediyodum bırak boşver yanımda ol demeaini bekliyosum:( eşimle dün sadwce yenek yerken biraradaysık ben ütü yaparken aynı odasaydık zaten uyuyakaldı o sırada:) ama normal şartlarda yemekten sonra uyuyana kadar birlikte otururduk hemde dinlenirdim

Merhaba hanımlar,
Ben aranıza yeni katıldım ama uzaktan uzaktan takipçinizdim:) ben çalışan bir bayanım ve 17 aylık evliyim:) ben akşamları işten yorgun geldiğim için mutfağı toparlayıp hemen eşimin yanına giderdim. Evim çoğunlukla topludur ama ütüydü temizlikti biraz ağır aksak gidiyo ama durum çokta kötü değil:) 1. önceliğim eşimle ilgilenmek aslında. Çünkü buna daha çok önem veriyorum. İlgilenmek derken bir arada olmak irlşkte tv izlemek yada birlikte oturmak bence herşeyden daha önemli. Eşim geçen akşam kızdı ve buzdolabında herşey bozuluyo bişeyi koyuyosun unutuyosun orda bozuluyo ev dağılıyo diye. Aslında eşim pamuk gibidir ama tersine denk geldi heralde. bende ona dedimki ben çalışıyorum herşeyim tam olması imkansız çünkü benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyo. bizim evimiz annelerimizin evi gibi olamaz çünkü onlar hep evde ve evle ilgilenebiliyolar ama benimde senin gibi işten gelince dinlenme ihtiyacım oluyo dedim. Eşimde bişey söylemedi ama bende hırs yaptım. Dün akşam karar aldım artık hep ev işleriyle ilgilenicem evimiz derli toplu olucak ama onunla vakit geçiremicez. Bakalım anlıcakmı beni? Sizce yanlışmı yapıyorum?
Saftirikommmm benimmm :( yavrum saf mısın saftirik misin o_O erkekler temizlik de ister ilgide ister o kadar eksik su eyinli yaratmış mevlam onları:eek: şöyle yap derim iş görevi paylaşımı. al karşına kırıldığını üzüldüğünü ama onuda mutlu etmek için uğraştğını insan olduğunu hatırlat. anlayışlı bi eşin varsa hemen anlar ve sana yardımcı olur şikayetçi de olmaz ve onlada vakit geçirebilirsin. ilgisiz sakın bırakma erkekler temizlikten çok cilveli kadın istiyo emin olabailirsin ki 17 aylık evlisin. sevgili dertli bacım öpe öpe tatlı dilinle güler yüzünle yanına çağır mutfakta 1 öp 10 iş yaptır:KK15::D. erkekler salaktır bu konuda dert etme bu kadar. ilgisizde bırakırsan mazallah kaparlar valla :( etraf ayaklı peynirlerle dolu unutma:KK12:

Aalında tamda bunu hayal ediyodum bırak boşver yanımda ol demeaini bekliyosum:KK43: eşimle dün sadwce yenek yerken biraradaysık ben ütü yaparken aynı odasaydık zaten uyuyakaldı o sırada:) ama normal şartlarda yemekten sonra uyuyana kadar birlikte otururduk hemde dinlenirdim

daha yeni evlisin
henüz gerçeklikle hayal gücün yer değiştirmedi
bu nedenle böyle bir beklenti içindesin
ama çok yakın zamanda sende aramıza katılrısın

ARTIK FLÖRT DÖNEMİNDE DEĞİLSİNİZ

verdiği gülün dikeni eline battığında
UFF MU OLMUŞ BENİM SEVGİLİMİN ELİ
diyerek öpen o romantik erkek
ARTIK KOCAN OLMUŞ
ve bu vasıf değişikliği ile bir çok ROMANTİZMİNİ KAYBETMİŞ

yani sen gece yarısından sabaha kadar iş yapsan da
AMAN SEVGİLİM BIRAK TA GEL YETERKİ YANIMDA OL
diyen birini bulamazsın

artık iş başa düştü güzelim
KENDİ HAKLARINI KENDİN SAVUNACAKSIN
ben yoruldum gel ve yardımcı ol lütfen
yada ben işin içinden çıkamıyorum bir temizlikçi tutalım
demelisin

Doğru s
Saftirikommmm benimmm :KK43: yavrum saf mısın saftirik misin o_O erkekler temizlik de ister ilgide ister o kadar eksik su eyinli yaratmış mevlam onları:eek: şöyle yap derim iş görevi paylaşımı. al karşına kırıldığını üzüldüğünü ama onuda mutlu etmek için uğraştğını insan olduğunu hatırlat. anlayışlı bi eşin varsa hemen anlar ve sana yardımcı olur şikayetçi de olmaz ve onlada vakit geçirebilirsin. ilgisiz sakın bırakma erkekler temizlikten çok cilveli kadın istiyo emin olabailirsin ki 17 aylık evlisin. sevgili dkertli bacım öpe öpe tatlı dilinle güler yüzünle yanına çağır mutfakta 1 öp 10 iş yaptır:KK15::D. erkekler salaktır bu konuda dert etme bu kadar. ilgisizde bırakırsan mazallah kaparlar valla :KK43: etraf ayaklı peynirlerle dolu unutma:KK12:
öylüyosun allah korusun kocamın aklına kimseler girmesin :( ama benide anlasın istiyorum bende herşey düzenli olsun istiyprum ama benimkide can :(

Kızlar üzmeyin beni gerçek bu kadar acı olmamalı :( ben hala kocamın aklının başına geleceğini umuyorum ve bunu hual esiyprum. İmşallah öyle olur. Ama ayaklı peynir tamlaması çok hoşuma gitmesine rağmen kesin kesin kesin haklısınız. Hatta ayaklı kokmuş peynir bozuntuları hıhhhh

Doğru s

öylüyosun allah korusun kocamın aklına kimseler girmesin :KK43: ama benide anlasın istiyorum bende herşey düzenli olsun istiyprum ama benimkide can :KK43:
yavrum benim saf bacım al karşına tatlı tatlı konuş zor mu yaaaaaaa :KK20: kocanada sahip çık bu sefer de adam diyecek ki "aaa evlendik evlilik bumuymuş kadın bizim yüzümüze bakmıyo çamaşır suyu kokuyo yok saç baş dağınık ev toplu olsa nolacak " diye düşünecek. bu akşam süslen püslen çık kocişinin karşısına aşkım bak böyle böyle de anlat tatlı tatlı emin ol anlar. anlattıktan sonrada minicik bi buse kondur hemen tav olur zaten aaa aaaa amaaaaaa:oops: evinede bak kocanada ama önce kocan sonra zaten evinizin sistemi oturur sıkma tatlı canını da biricik kocanı da bebeğimmm :KK37:

Erkekler böyle misillemelerden ya da imalardan anlamazlar. Kimi konuşunca anlar, kimi bağırınca, kimi de tehditle(benim kocam)...

Merhaba hanımlar,
Bence eşinize 15 gunde bir yardımcı kadın almayı teklif edin

Merhaba hanımlar,
Evet yanlış yapıyorsun
hem de çoooooook büyük bir yanlış
akşam git eve
al eline kovayı,bezi
hadi kalka paşam temizlik yapıcaz
eve para getirirken ne ala bir de her işi ben mi yapıcam bir de beğendiremeyeceğim
yok öyle oturmak de
He tabi onunla ilgilenmeyeceğim temizlik yapacağım o günün görecek triplerine de girebilirsin ama
Bakatsın akşam kocan evde tv izliyor sen de her akşam iş yapıyorsun

yavrum benim saf bacım al karşına tatlı tatlı konuş zor mu yaaaaaaa kocanada sahip çık bu sefer de adam diyecek ki "aaa evlendik evlilik bumuymuş kadın bizim yüzümüze bakmıyo çamaşır suyu kokuyo yok saç baş dağınık ev toplu olsa nolacak " diye düşünecek. bu akşam süslen püslen çık kocişinin karşısına aşkım bak böyle böyle de anlat tatlı tatlı emin ol anlar. anlattıktan sonrada minicik bi buse kondur hemen tav olur zaten aaa aaaa amaaaaaa:oops: evinede bak kocanada ama önce kocan sonra zaten evinizin sistemi oturur sıkma tatlı canını da biricik kocanı da bebeğimmm :KK37:[/QUOTE
Çooook teşekkür ederim bu yapıcı yorumlarınız için :) ama biraz gurur yaptım galiba bugünüde atlatayım yarın konuşsam olmazmıı :)

Çoook çoook teşekkür ederim yapıcı fikirleriniz için :) ama bira gurur yaptım galiba:( bugüüde atlatsamda yarın konuşsam olmazmııı :)

valla benimki bugün akşamcı sabah süpürgeyi çek dedim çekmiş sağolsun akşam beraber oturalım diye mi hayır kaynana yolda geliyor:KK70:
işin espirisi nasıl alıştırırsan öyle gider konu sahibi yardım ettir kendine ,alıştır .....beraber halledin zamanı da beraber harcayın...

Merhaba hanımlar,

Benm eşimde böyle.. orası nie toplu değil burası nie dağınık bla bla diyip durur... Örnek veriyorum geçen gün yemek yaptm yedik dedim bi otrym ilk defa yemekleri de buzdolabına koymadım soğsun koyarm dedim... koltukta uyuyakalmışım eşim uyandrdı yatağa gttim sabah işe gidicem bi baktm yemekler dışarda hemn dolaba koydm sabaha kadr dıaşrda kalmış akşam yemeği ısıttım koydm önüne yemek ekşimiş...

Eşime de neden koymadın dolaba bak kötü olmş dedim o da sen koysaydın dedi bende sinrlendm herşeyi bnden beklio diye... yemek olduğu gibi çöpe gitti...

Ben gnlük ewi her akşam geldiğimde toparlarm mutfağm temz durur ama bnların hepsini tek başıma yaparm... cmtsi de işten öğlen çıktığım için ewe gider gtmez temzliğe başlarm... pazar da ütü yapar dinlenrm.. çamaşırları haftaiçi yıkayp kurutuyorum...

yaniii programlı olunca zaten eşinle wakit geçirirsin benm eşimde yardım etmez belki canı çok isterse bulşk maknasını doldurur ya da boşaltr. Temzlkte de eğer misfr gelcekse o gun veya bi yere gidiceksek bana temzlkte yardım eder.. yoksa her şeyi bnde kendim yapıyorum.. napcan erkek mileti bu işte... yardım et desem her şeyi de ben mi yapcm der sanki bşy yapıomş gibi....

Back
X