• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik mi yoksa eşimle vakit geçirmek mi?

Çoook çoook teşekkür ederim yapıcı fikirleriniz için :) ama bira gurur yaptım galiba:KK43: bugüüde atlatsamda yarın konuşsam olmazmııı :)
sevgili güzeller güzeli bacım hayatta en kötü şey hayal ettiğin şeyi yapamamaktır daha da kötü hayal edip emek verip yaptığın güzelliğin ellerinin arasından kayıp gitmesidir. eğer yarın diye ertelersen yarınlar geç olabilir. güzel bir yuvan adam akıllı bir kocan var. sakın olayı büyütme daha yeni çıtır evlilik sizinki. al konuş tatlı dilini güler yüzünü eksik etme. emin ol pişman olur ve sana o kadar iyi davranır ki daha çok mutlu olursun. sitem mi ediyo tartışmayamı başlıyo sakın sinirlenme gülerek şebeklik yap git sarıl eliyle yüzüyle oyna ve tatlı tatlı konuş. anlar emin ol. mesela çağır mutfağa öpe öpe eline tabağı tutuştur salona dönerken çabuk gel özletme kendini de tekrar öp koşa koşa gelir bi bakmışsın sofrayı o kurmuş sen yönlendirmişsin :) azıcık kurnaz birazda cilveli olcan hepsi bu bebeğim :) ve evet bugün yapıosunnnnn !!!

direk konuşmak en güzeli.erkekler imadan beklentiden bizim de yorulabilmiş olma ihtimalinden anlamıyorlar.eşim yardımcıdır ama çocuk gibi şunu yap bunu yap diye rica etmek gerekir:) bi süpürme işini teklifsiz yapıyor canı sagolasıca :)

sevgili güzeller güzeli bacım hayatta en kötü şey hayal ettiğin şeyi yapamamaktır daha da kötü hayal edip emek verip yaptığın güzelliğin ellerinin arasından kayıp gitmesidir. eğer yarın diye ertelersen yarınlar geç olabilir. güzel bir yuvan adam akıllı bir kocan var. sakın olayı büyütme daha yeni çıtır evlilik sizinki. al konuş tatlı dilini güler yüzünü eksik etme. emin ol pişman olur ve sana o kadar iyi davranır ki daha çok mutlu olursun. sitem mi ediyo tartışmayamı başlıyo sakın sinirlenme gülerek şebeklik yap git sarıl eliyle yüzüyle oyna ve tatlı tatlı konuş. anlar emin ol. mesela çağır mutfağa öpe öpe eline tabağı tutuştur salona dönerken çabuk gel özletme kendini de tekrar öp koşa koşa gelir bi bakmışsın sofrayı o kurmuş sen yönlendirmişsin :) azıcık kurnaz birazda cilveli olcan hepsi bu bebeğim :) ve evet bugün yapıosunnnnn !!!
hahaaaa bu kız bu dediklerini yaparsa varyaaaa:-):-)hadi bakalım çitlembik yarın haber ver bize:KK71:

Merhaba hanımlar,
Ben aranıza yeni katıldım ama uzaktan uzaktan takipçinizdim:) ben çalışan bir bayanım ve 17 aylık evliyim:) ben akşamları işten yorgun geldiğim için mutfağı toparlayıp hemen eşimin yanına giderdim. Evim çoğunlukla topludur ama ütüydü temizlikti biraz ağır aksak gidiyo ama durum çokta kötü değil:) 1. önceliğim eşimle ilgilenmek aslında. Çünkü buna daha çok önem veriyorum. İlgilenmek derken bir arada olmak irlşkte tv izlemek yada birlikte oturmak bence herşeyden daha önemli. Eşim geçen akşam kızdı ve buzdolabında herşey bozuluyo bişeyi koyuyosun unutuyosun orda bozuluyo ev dağılıyo diye. Aslında eşim pamuk gibidir ama tersine denk geldi heralde. bende ona dedimki ben çalışıyorum herşeyim tam olması imkansız çünkü benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyo. bizim evimiz annelerimizin evi gibi olamaz çünkü onlar hep evde ve evle ilgilenebiliyolar ama benimde senin gibi işten gelince dinlenme ihtiyacım oluyo dedim. Eşimde bişey söylemedi ama bende hırs yaptım. Dün akşam karar aldım artık hep ev işleriyle ilgilenicem evimiz derli toplu olucak ama onunla vakit geçiremicez. Bakalım anlıcakmı beni? Sizce yanlışmı yapıyorum?

bende aynı sorunu yaşadım..
yani ikisine birden yetişeyim diye hırpalıyodum kendimi..
ama erkek milletine temizlikle yaranılmaz..
çok zoruna gidiyosa tutsun işin ucundan..
artık musaitsem yapıyorum değilse işime bakıyorum..
eşimin uşağı olmak için, ya da sürekli temizlik yapmak için gelmedim dünyaya..
olduğu kadar...

Son düzenleme:
Ya evli değilim ama aklıma yatmıyo bazı şeyler. Dolaptaki meyve sebzeleri kontrol edip düzene sokmak ennn fazla 15 dakika, makinaya çamaşır atsan 15 dakika. Her an kocanızın yanında mı oturmanız gerek, Çamaşırı at makinaya, hoop koş yanına otur. Dolabı toparla, git otur. Zaten her akşam iş yapılcak diye bi şey yok. Mutlaka film,program izlediğiniz kaliteli zamanlarınız da olucaktır. İşleri yapıcam ama onunla ilgilenmicem nasıl ama? gibi bir düşüne kusura bakmayın ama bana komik geldi.

hahaaaa bu kız bu dediklerini yaparsa varyaaaa:-):-)hadi bakalım çitlembik yarın haber ver bize:KK71:
Selam hanımlar görev tamamlandı sonuç gayet mutlu :)
Bugün geç uyandık kahvaltıyı birlikte hazırladık sonra yzun uzun kahvaltı yaptık:) ben bulaşıkları yıkarken eşimde havalandırdığım nıhut ve fasulyeyi temizleyip kaplara doldurdu şimdide birlikte tv izliyoruz:) biraz dinlendikten sonra temizlik yapıcaz bide 1-2 odanın perdesi yıkanıcak:) sanırım herşeyin yolu güzel konuşmak :)

Back
X