Temizlik öncesi ve sonrası (resimli)

Açılışı bugün ben yapayım bari bugün azıcık iş yaptım fotoğraflı bir öncesi sonrası gelsin bakalım.
Salonum öncesi

Bugün sabahtan okula gidip geldiğim için ne olur olmaz deyip arkamı biraz toplayıp çıkmıştım inanın bu salondha kötü günler de gördü
Buda sonrası

YATAK ODASI ÖNCESİ gerçekten feci dağınık bıraktım çıktım

BUDA SONRASI

ÇOCUKLARIN ODASI ÖNCESİ

SONRASI

KIZIMIN ODASI

önccesi sonrasına gerek kalmadı kızımda zaten topluydu ben sadece süpürdüm toz aldım

VE MUTFAK dediğim gibi sabahtan dışarı çıktığım acele acele toplayıp çıkmıştım bu mutfağın daha feci durumları da var inanun bir gün onlarıda çekerim
ÖNCESİ

SONRASI

benden bu kadar sizlerden de resim gelsin hanımlar

çok güzel olmuş her yer.
kızın çok düzenli,maaşALLAH.
battaniyesi benim kızmınkinden.
mutfağını çok beğendim.

Bugun bitiremedi yarın sabh aöz size tüm odaların öncesi sonrası geliyor inanın bu topik böyle dağınıklık görmedi

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 236
  • image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 190
çok güzel olmuş her yer.
kızın çok düzenli,maaşALLAH.
battaniyesi benim kızmınkinden.
mutfağını çok beğendim.
teşekkür ederim canım.kızım ve oğlum bu sene daha iyiler allah bozmasın kendi kitaplarını ve kıyafetlerini dağıtmıyorlar artık topluyorlar banada az iş kalıyo.Battaniyenimizin aynı çıkması güzel bi tesadüf olmuş
YUMURCAK her yer cok güzel olmuş
O duzenli kizdan ben de istiyorum :)))
ah ben sizin kadar olamam nerdeee bakmayın çocuklar büyüdüde artık evim daha düzenli eskiye göre yoksa işim eskiden hiç bitmezdi hep topla hep topla

Bekleriz canım.ooo cocuk olmadan benimde yerinden oynamazdi esyalar şimdi herşey havada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…