- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
burayı nasıl da farketmemişim ben. şimdi gördüm tam benlik.ev şimdi toplu biraz dağılsın katılırım ben buraya.
çok güzel olmuş her yer.Açılışı bugün ben yapayım bari bugün azıcık iş yaptım fotoğraflı bir öncesi sonrası gelsin bakalım.
Salonum öncesi
Eki Görüntüle 1692974
Bugün sabahtan okula gidip geldiğim için ne olur olmaz deyip arkamı biraz toplayıp çıkmıştım inanın bu salondha kötü günler de gördü
Buda sonrası
Eki Görüntüle 1692982 Eki Görüntüle 1692983
YATAK ODASI ÖNCESİ gerçekten feci dağınık bıraktım çıktımEki Görüntüle 1692992
BUDA SONRASI
Eki Görüntüle 1692997 Eki Görüntüle 1693000
ÇOCUKLARIN ODASI ÖNCESİ
Eki Görüntüle 1693002
SONRASI
Eki Görüntüle 1693005
KIZIMIN ODASI
Eki Görüntüle 1693009
önccesi sonrasına gerek kalmadı kızımda zaten topluydu ben sadece süpürdüm toz aldım
VE MUTFAK dediğim gibi sabahtan dışarı çıktığım acele acele toplayıp çıkmıştım bu mutfağın daha feci durumları da var inanun bir gün onlarıda çekerim
ÖNCESİ
Eki Görüntüle 1693018
SONRASI
Eki Görüntüle 1693022
Eki Görüntüle 1693032
benden bu kadar sizlerden de resim gelsin hanımlar
Aaa litfen benim evin potansiyelini kucumsemeyelim:)))Bugun bitiremedi yarın sabh aöz size tüm odaların öncesi sonrası geliyor inanın bu topik böyle dağınıklık görmedi
teşekkür ederim canım.kızım ve oğlum bu sene daha iyiler allah bozmasın kendi kitaplarını ve kıyafetlerini dağıtmıyorlar artık topluyorlar banada az iş kalıyo.Battaniyenimizin aynı çıkması güzel bi tesadüf olmuşçok güzel olmuş her yer.
kızın çok düzenli,maaşALLAH.
battaniyesi benim kızmınkinden.
mutfağını çok beğendim.
ah ben sizin kadar olamam nerdeee bakmayın çocuklar büyüdüde artık evim daha düzenli eskiye göre yoksa işim eskiden hiç bitmezdi hep topla hep topla
bekliyoruz canımBugun bitiremedi yarın sabh aöz size tüm odaların öncesi sonrası geliyor inanın bu topik böyle dağınıklık görmedi
Aaa litfen benim evin potansiyelini kucumsemeyelim:)))
Benim resimlerim minik çıkıyor büyük yapabilsem yükliycembekliyoruz canım
Bekleriz canım.ooo cocuk olmadan benimde yerinden oynamazdi esyalar şimdi herşey havadaAnaaaaam ne kadar güzel bir topik bu böyle
Benim cocuk olmadigi icin ve daginikliliga cok tahammülüm olmadigi icin genelde evim hep toplu olur ama muhakkak canimin hic is yapmak istemedigi zamanlarda oluyo o zaman daginik ve düzenli oldugu zamanlarin fotolarini atmak isterm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?