OKB var sanırım. Bir an önce destek almalısınız.Çok kötüyüm o kadar yıpranıyorum ki dakikalarca el yıkamalar her şeyi sudan geçirmeler ellerim yaşlı eli gibi artık çok yoruyor beni bunlar bugün marketten sipariş verdim poşetleri yere koymuşlar resmen ağladım yoğurt yere değdiği için masa çamaşır suyuyla ovaladım tabi en sonunda da kendime ağladım
Benim o kadar abartılı değil sanırım önlem almalyımYanlış anlamayın beni ama hastasınız bizim bir akrabamız vardı böyle duşa girer saatlerce çıkmazdı elini yıkar dakikalarca suyun altından çekemezdi elini
Hastalığın adının ne olduğunu bilmiyorum ama var böyle bir şey ve psikolojik onunki de yavaş yavaş sizin gibi başlamıştı ama şu an anlattığım durumda tedavide görüyor eskiye göre biraz azalttı diyorlar şimdi
Herkesin dikkatini çekecek kadar bi şey yokYanlış anlamayın beni ama hastasınız bizim bir akrabamız vardı böyle duşa girer saatlerce çıkmazdı elini yıkar dakikalarca suyun altından çekemezdi elini
Hastalığın adının ne olduğunu bilmiyorum ama var böyle bir şey ve psikolojik onunki de yavaş yavaş sizin gibi başlamıştı ama şu an anlattığım durumda tedavide görüyor eskiye göre biraz azalttı diyorlar şimdi
Ben de aynı durumdayım ne yapmalıAynı ben.Çaresini bulan bana da söylesin.Psikoloğa bile gittim hiçbir şey değişmedi.Ellerimi yıkamaktan yara oldu ellerim.Geçen gün marketten sipariş verdim.Eve getirdiler,poşetleri aynı şekilde yere koydular diye içim gitti :/ Köpeğim bahçeye çıkıp geliyor 50 kere patilerini siliyorum.Hayvan beni görünce kaçar oldu ya,yok mu bunun çaresi :/
Belki eşiniz frenliyo diye tutuyosunuz kendinizi biraz öylesiniz diye demiyorum ama ilerisi anlattığım gibi böyle devam ederseniz bence yardım alınHerkesin dikkatini çekecek kadar bi şey yok
Çok kötüyüm o kadar yıpranıyorum ki dakikalarca el yıkamalar her şeyi sudan geçirmeler ellerim yaşlı eli gibi artık çok yoruyor beni bunlar bugün marketten sipariş verdim poşetleri yere koymuşlar resmen ağladım yoğurt yere değdiği için masa çamaşır suyuyla ovaladım tabi en sonunda da kendime ağladım
Herkesin dikkatini çekecek kadar bi şey yok
Canım benim o kadar değil ama yoruyor gerçektenBir arkadaşımda bu hastalık var. İlaç tedavisi ve + psikoterapi gerektiriyor. Uzun bir süreç ama rahatsızsanız mutlaka destek alın. Arkadaşım o kadar bunalmıştı ki depresyona girmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?