Temizlik takıntılarım yıprandım artık :(:(:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Çok kötüyüm o kadar yıpranıyorum ki dakikalarca el yıkamalar her şeyi sudan geçirmeler ellerim yaşlı eli gibi artık çok yoruyor beni bunlar bugün marketten sipariş verdim poşetleri yere koymuşlar resmen ağladım yoğurt yere değdiği için masa çamaşır suyuyla ovaladım tabi en sonunda da kendime ağladım

Bir tabak meyve dakikalarca yıkanır mı

Hasta olsam dinlenmek yerine temizlik hayal ediyorum

Aynı ben.Çaresini bulan bana da söylesin.Psikoloğa bile gittim hiçbir şey değişmedi.Ellerimi yıkamaktan yara oldu ellerim.Geçen gün marketten sipariş verdim.Eve getirdiler,poşetleri aynı şekilde yere koydular diye içim gitti :/ Köpeğim bahçeye çıkıp geliyor 50 kere patilerini siliyorum.Hayvan beni görünce kaçar oldu ya,yok mu bunun çaresi :/

OKB var sanırım. Bir an önce destek almalısınız.

Önceleri daha fazlaydı eşim kızıyor diye azalttım

Yanlış anlamayın beni ama hastasınız bizim bir akrabamız vardı böyle duşa girer saatlerce çıkmazdı elini yıkar dakikalarca suyun altından çekemezdi elini
Hastalığın adının ne olduğunu bilmiyorum ama var böyle bir şey ve psikolojik onunki de yavaş yavaş sizin gibi başlamıştı ama şu an anlattığım durumda tedavide görüyor eskiye göre biraz azalttı diyorlar şimdi

Alışkanlık kurtulamıyorum

Benim o kadar abartılı değil sanırım önlem almalyım

Herkesin dikkatini çekecek kadar bi şey yok

Ben de aynı durumdayım ne yapmalı

Belki eşiniz frenliyo diye tutuyosunuz kendinizi biraz öylesiniz diye demiyorum ama ilerisi anlattığım gibi böyle devam ederseniz bence yardım alın

bırakılamıyor biliyırum aynısı bnde de var bu hastalık obsesif bozukluk bir psikaytriye gitmenizi öneririm

Bir arkadaşımda bu hastalık var. İlaç tedavisi ve + psikoterapi gerektiriyor. Uzun bir süreç ama rahatsızsanız mutlaka destek alın. Arkadaşım o kadar bunalmıştı ki depresyona girmişti.

Öğrenciyken de çok pasaklıydım sonradan bu hale geldim

Bir arkadaşımda bu hastalık var. İlaç tedavisi ve + psikoterapi gerektiriyor. Uzun bir süreç ama rahatsızsanız mutlaka destek alın. Arkadaşım o kadar bunalmıştı ki depresyona girmişti.
Canım benim o kadar değil ama yoruyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…