Köpek besleyınce ne oluyo ?bukadar titizlik üstüne birde evde köpekmi besliyorsunuz
inanılır gibi değil gerçekten
kızlar moralinizi bozmak istemem ama eşimin iş yerinde ki oda arkadaşı eşinden bu sebepten ayrılıyor..
6 yıldır evlilermiş adamın canına tak etmiş her gün kapı önünde soyunuyormuş her akşam duş aldırıyormus sabah alsın istiyormus kendi harici çevresindekilere bunları yapıyormus evine misafir kabul ettiğinde tribe giriyormus misafir gidince tüm evi çamaşır suyyla yıkıyormus. yani bu tabi bizim bildiklerimiz adama ne yapıyorsa artık iş boşanmaya gelmiş...
küçük bir kızı var ve aynı annesi gibi olmuş.. elinde bez sürekli bi yerleri siliyormuş yavrucuk :/
bu bi hastalık tedavisi var mı bilmiyorum ama insanların hayatını kararttığı kesin..
kadın doktora da gitmiş ilaçta kullanmış ama yok kendine engel olamıyormuş.. doktor kendine hobi bul evden uzaklaş işe gir çalış falan demiş kadın çalışmamış ve bi çok öneriye kulak vermemiş ve sonuç maalesef kötü..
dilerim sizinki bu boyuta gelmez yazımı da lütfen yanlış anlamayın.
eşimde çok titizdir ama bu şekilde değil oradan muhabbet açılmış sizin eşleriniz böyle yapıyor mu falan demiş çocuk dert yanmış ne yapsam bilmiyorum demiş bizimkiler boşanılacak bir mevzu değil demişler vazgeçirmeye çalışmıslar sevgim artık yetmiyor dayanılacak gibi değil evde oturamıyorum bile iğreti şekilde yaşıyorum hayat zehir oldu diyormuş.. ne zor ya.
Köpek besleyınce ne oluyo ?
Ben bilerek ise gitmiyorum ise gidersem annem evi guzel temizleyemez diye arkadaslarimla bulusacagim gun sabah erkenden kalkip evi silip supurup oyle cikiyorum disari eve gelincede anneme kahva ediyorum mutfagi niye dagittim tezgahi niye kurulamadin diye birgun hungur hungur agladim sinirden buz dilabini sildikten sonra babam el izi yapmis diye anneme bagirdigim gibi babayada bagiramadigim icin aglayarak rahatladim
Bişey derdım neyse.hayvan sonuçta ne olursa olsun pis ..bu benim düşüncem
Her yeri 3-5 kez çitileyeceğine bi kahve yap gelŞöyle uzanıp kahvesini yudumlayan bayanlara çok özeniyorum
kayınvalidemde böyle ya. bulaşık yıkıcak 2 saat mutfaktan çıkmıyo bitmiyo o bulaşıklar sanki düğün bulaşığışimdi eve yeni dolap yaptırdı, onu getirceklerdi geçen gün. yan komşudada tadilat var mutfak dolapları falan çıkmış bahçede duruyo. kendi dolabı için şimdi gelmesin kapının önüne yağlı paslı ona dğere diyo öyle titiz falanda değil aslında ama acayip takıntılı
bende hiç rahat edemiyorum, özelleikle ona mutfakta falan yardım ederken acaba şimdi neye takılcak diye düşünmektenayy bana fenalık geliyor böyle takıntılı tiplerden..
ben tribe giriyorum zaten hiç rahat hareket edemiyorum sanki konuşurken ağzımdan tükürük fışkıracak oda gelip ağzımı yüzümü silecekmiş gibi geliyor
Allah yardımcıları olsun acayip zor bir durum valla.. yaşayan bilir mutlaka hem kendilerine hemde ailelerine eziyet..
Ben çocukluğumdan beri hayvan beslerim zaten evimde.Aslında benimkine titizlik diyemeyiz.Dediğim gibi çok farklı bir şey benim ki.Mesela bir arkadaş yukarıda yazmış ya boşanan bir çift varmış bu yüzden,ben eşime hiç karışmam mesela,kendisi zaten temiz bir insandır ama şunu yap bunu yap demem.Kedi köpeklerle ilgilide bir sorun yaşamıyorum.Benim ki sadece başka insanların dokundukları şeylerle ilgili takıntı.Yukarıda örnek verdiğim gibi diyelim marketten bir yoğurt aldım ya da cola vs herhangi bir şey.Onu kendime koydum yemek için,ama başka birinin dokunduğunu biliyorum ya hemen ellerimi yıkıyorum.Mesela eve gelen yardımcı kadın yanımdan ayrıldı bu temizlik takıntım yüzünden.Ama benim kendime engel olamadığım şey evin temiz olması değil,mesela bahçeye çıkıyordu,aynı terlikle bahçe kapısının önündeki mermer kısımda geziyordu.Ben oraya ayaklarımı çıplak olarakta bastığım için sinirleniyordum.Yani ayak bastığımız yer ve başkalarının dokunduğu şeyler beni çıldırtıyor.Ama ev toz olmuş umrumda bile olmaz.Benim ki de bu şekilde işte.bukadar titizlik üstüne birde evde köpekmi besliyorsunuz
inanılır gibi değil gerçekten
deme ozaman bu benim düşüncem dedim zatenBişey derdım neyse.
Uzatma istersen zor tutuyorum çünkü kendımı.deme ozaman bu benim düşüncem dedim zaten
Oldu bile zaten buruş buruş ellerimYa yapmayın yara olur
Hayvanlar düzgün bakıldıkları sürece asla pis olmazlar.Siz pis olarak görebilirsiniz ama hayvanlar pistir diye bir genelleme yapamazsınız.Sizin bakış açınızla alakalı bu durum!hayvan sonuçta ne olursa olsun pis ..bu benim düşüncem
ahh aman diyim seninki ilerlemesin o zaman.
bu kadınada yazık çok üzüldüm duyunca elinde olan bişeyde değil ama yıllarca ilerleye ilerleye bu duruma gelmiş demekki..
Oo kimler gelmişHer yeri 3-5 kez çitileyeceğine bi kahve yap gel
Foto çek göreyim kahveniNaz571
Senin gibi güzel mi güzel bi kadın niye hep kül kedisi gibi dolanır anlamam
Paşa keyfi denen bişey var, ben çok severim
Aşamıyorsan destek al yoğurt kabı çamaşır suyuyla yıkanır mı hiç
Hoş buldum , naberOo kimler gelmişCekirgee Hoşgeldin :)
Sen de çok pasaklısın ortayı bulmak lazımHerseyin fazlası zarar işte.
Ben de kendi b...mda bogulmassam iyi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?