TEMIZLIK TAKINTISI. YARDIIIIM

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Arkadaslar Benim Temizlik Takintim Var.Bos durmuyorum Bebek uyudugunda veya sakinken surekli Temizlik.Temizligim bitiyo yarin napcagimi hesapliyorum Hatta ay ay yil yil temizlik programlari.Sizin temizlik programlariniz nasil.Hergun ne Yaparsiniz Mesela.Ne kadar Zamanda Bir mutfak dolaplari cam perde vs. temizlik yaparsiniz.Bi yardimci olun fikir verin.Kendime hic zaman ayirmiyorum.Hic dinlenmiyorum

Dinlemek isterim
ben evi haftada bir süpürüp silip toz alıyorum. diğer altı gün hiiiiç dokunmuyorum. benimki de abartı ama seninki de öyle. peki ellerin acıyo mu temizlik yaparken böyle heyecanlanıyo musun. bide haftada ortalama kaç saat temizlik yaparsın

Ben yeterince yapiyorum. Ama kapi ve mutfak dolaplarinin silinmesi isi var aylardir bekliyor.
Ince temizlik icin vakit bulamiyorum.
Ama en titiz oldugum yer banyo. Küveti haftada bir camasir suyuyla temizlerim, lavaboyu iki güne bir temizlerim.
Ama bebegim iki yasina girdi ondan zamanim var. Eskiden hic zaman bulamazdim.
Ben temizlik yaparken kizim istemiyor ben de kisa tutmaya calisiyorum.

6 ay öncesine kadar bende senin gibiydim.
hergün yer sil süpür toz al, gece yatarken temiz bez hazırlar işe gitmeden yine toz alırdım.
Hergün mutfak duvarları banyo küvet ovalar 2gübden fazla aynı çarşafla yatmazdım.
oerde desen haftada 1 halılar 15te 1yıkanırdı.

şimdi ya süpürğyorum silmiyorum yada siliyorum süpürmüyorum .
küvet ve çarşaf değişiminide eşime bıraktım.

bidaha gelmiycez dünyaya geç aynaya kendine bak

Ben mecbur kalmadıkça yapmıyorum. Ay ömrümü temizlikle geçiremem.Akşama kadar çalışıyorum.Akşam da kendime vakit.Hafta sonu çook kirlenmişse temizlerim.Banyo haftada 2 kere ama.Ona takıntım var.

ben evi haftada bir süpürüp silip toz alıyorum. diğer altı gün hiiiiç dokunmuyorum. benimki de abartı ama seninki de öyle. peki ellerin acıyo mu temizlik yaparken böyle heyecanlanıyo musun. bide haftada ortalama kaç saat temizlik yaparsın
Onu hesaplamadim ama her bos zamanimda.Yani bos durmam bi is yaparim.Heyecan derken rahat rahat yapmam evet biraz stresli yaparim

Tüm zamanimi cocuguma kendime eşime işime ayiriyorum. Öncelik siralamam bu şekilde. Temizlik olayi oğlum deterjandan etkilenmesin diye onun evde olmadığı saatte haftada 1 yarım gün yardimci geliyor.o planlıyor bir hafta cam bir hafta kapı bir hafta mutfak dolabı bir duzen içinde gidiyor.GGün aşırı wc banyo ben temizliyorum. Sadece utuyu sevdiğim için ben yapıyorum biriktirmeden gece yorgun degilsem:) hayatından zaman kaybetme

Onu hesaplamadim ama her bos zamanimda.Yani bos durmam bi is yaparim.Heyecan derken rahat rahat yapmam evet biraz stresli yaparim
bi git canım bence. mesela düşün bi haftada otuz saati geçiyo mu. ellerin çamaşır suyundan yanıyo mu yada gözlerin. dip bucak en küçük yerleri de temizliyor musun. bu rahatsızlığı da bilirim değişik versiyonu bende var. tedavisi de kolay ayrıca. geciktirme çok yıpranırsın bu şekilde

Bu abartıysa ben hiç ağzımı açmayayım :KK17:

Benim evde 1 hafta yaşasan temizlikten bikarsin. Canına yazık. Evi 5 aydır eşim supurup siliyor,bulasigi eşim makineye diziyor. Adam hamilelik bitse göbek atacak ama bebek dogunca da işler ona kalacak haberi yok :KK53:

Şimdi şöyle oluyor. en iyi ihtimalle haftada bir supur sil. perdeleri camlari sormayin :KK45::KK45: ee sonucta bizde yasayip gidiyoruz. keyfinize bakin:KK50:

Nadiren yaptigim sey :KK53: annem var o hallediyor pek begenmiyor beni ...canima minnet...sıkmayin tatli caninizi meselaaa haftada bir dip kose girisin sonraa. camlarisilersiniz yok ben puslu seviyorum derseniz ayda bir silersiniz yerlerden toz toprak alinir hergun, arada supurge acarsiniz baktiniz gorunurde birsey yok es gecin ...
Temiz olun kesinlikle ama bu hastalik vesvese haline gelmesin dikkat edin...kimmi soyluyor?bir ara kumandalara kapi kollarina dokunmaktan tiksinen bir dooostt...

Ayda bir yardımcı geliyor.bayaga güzel ve iyi bir temizlik yapıyor sağolsun. Biz de hafta sonu sil supur işi yapıyoruz. İki ayda bir perde,yazları da hali yıkama işi var. Genis bir ev,az eşya ,bol dolap rahatlatıcı unsurlar

Nadiren yaptigim sey :KK53: annem var o hallediyor pek begenmiyor beni ...canima minnet...sıkmayin tatli caninizi meselaaa haftada bir dip kose girisin sonraa. camlarisilersiniz yok ben puslu seviyorum derseniz ayda bir silersiniz yerlerden toz toprak alinir hergun, arada supurge acarsiniz baktiniz gorunurde birsey yok es gecin ...
Temiz olun kesinlikle ama bu hastalik vesvese haline gelmesin dikkat edin...kimmi soyluyor?bir ara kumandalara kapi kollarina dokunmaktan tiksinen bir dooostt...
Ben oyleyim iste.Telefonu bile silerim.Baska evlerde isiklari acip kapatmak midemi bulandirir

Ben oyleyim iste.Telefonu bile silerim.Baska evlerde isiklari acip kapatmak midemi bulandirir
kaç yaşındasınız muhtemelen opsesyon var daha önce farketmişmiydiniz yenimi başladı 15 senedir opsesyon var bende zaman zaman artar zaman zaman pasif duruma geçer ilk üniverstedeyken başladı beter birşeydir
Hastalıkla ilgili birçok kitap okudum durumunuz çok ciddi ise doktora gidin yada internetten araştırın opsesyonda e.r,p yöntemi kendi kendine yardımı anlatıyor ama bunu yapabilmeniz için önce hastalık konusunda bilinçlenmelisiniz

Back
X