Temizlik takıntısı...

kızlar valla bu neyse bendede var ,
evlenmeden önce vardı ailemle yaşarken sürekli temizlik yapıyorum evlendikten sonrada aynı şekilde düzen problemim var herşeyin bir yeri olmalı ve oradadüzğün durmalı hergün evimde süpürge yapılır silinir toz alınır eşim çalışıyor ben evdeyim çocugum yok dagıtan yok eşimde temiz titizdir biyere gitsem koltugu veya kırlenti yamuk dursa o bile gözüme batar düzeltirim simetri problemim var galiba çocuk olunca ne yapıcam hiç bilmiyorum .

kızlar mükemmeliyetçilikten dolayı hiçbirşey yapamayan varmı?beni bitirecek bu duygu

vallahi bende de var takıntı. daha önceleri lise yıllarımda sabah erkenden kalkar odamı toplar sıler süpürür öyle okula giderdim.
temiz tertip düzen benim için çok önemli. neyse okuldan eve gelince abimin dağntılarını görünce oturup ağlardım :) sonra psikoloğa götürdüler beni. doktorum odanı kendın yay, dağıt onun içinde otur ve o duruma alışmaya çalış demişti. evet birazcık işe yaramıştı. şimdilerde yine temizlik takıntısı var ama ağlamıyorum artık :) sadece içten biraz mutsuz oluyorum.iç huzurum olmuyo yani. bide otobüslerde metroda, toplu alanlarda ellerimi hiç bir yere sürmemeye dikkat ederim hep. evime gelen herkese de ellerini yıkamsı konusnda uyarırım. işte bn de böyleyim :)

kızlar valla banada ole dıyolar ama hıc rahatsız degılım bu durumdan..keske herkes benım gıbı duzenlı ve temız olsa dıyorum..ozellıkle toza duzene cok takıntılıyım yaptıgım duzen bozulunca cıldırıyorum camasır suyuna acayıpp duskunum ellerım yara olur ama hasta olarak gormuyorum kendımı bayanız sonucta yapmamız gerekk dımı

Ben de yarina bulasik birakamam yoksa uyuyamam.koltuk örtusu daginik olamaz yatmadan once duzeltip oyle uyumaya giderim.masa ustunde kıl görsem sabunla suyla silerim hemen masayi .Sabaha kadar mutfakta cöp birakmam disari koyarim her aksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…