- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
benimde parke ve fayansları çamaşır suyu vs karıştırıp sildigimde türüyorlar. renkleri gri mi desem bilemedim sanki çekirdeğe benziyo tipleri de. ne yapılır bilmiyorum ama vileda suyuna sirke koymak mantıklı gibi geliyor bana. faydası olabilir belki.
Ben çok korkuyorum Walla bide karanlıkta çıkıyo tuwalete bile gidemiyorum gece çıkacak diye İnş birileri yardımcı olur sizin sayenizde bizde faydalanırız
Ben çok korkuyorum Walla bide karanlıkta çıkıyo tuwalete bile gidemiyorum gece çıkacak diye İnş birileri yardımcı olur sizin sayenizde bizde faydalanırız
Gri degil siyah. Sirkeyle temizlik yaptim dipbucak zaten. O kadar temizlige bunlar nereden geldi onu da anlamadim. Tipi bile degisik
Ewet biliyorum onları eskiden kullanmıştım Cidde'n işe yarıyorda siz söyleyene kadar aklıma gelmedi yarın gidip alayım tşkkara fatmalar için en kesin çözüm, bu tabletler var plastik malzemeden koltukların dolapların altına koyabilirsiniz..malesef yuvalarına giden böcekleri zehirliyor ve yuvadakileri de öldürmüş oluyor.. üzülüyor insan yine de.
Ay bide sırt üstü orda burda bayılıyorlar bide onları toplaması warkara fatmalar için en kesin çözüm, bu tabletler var plastik malzemeden koltukların dolapların altına koyabilirsiniz..malesef yuvalarına giden böcekleri zehirliyor ve yuvadakileri de öldürmüş oluyor.. üzülüyor insan yine de.
Ay bide sırt üstü orda burda bayılıyorlar bide onları toplaması war
canım ilaçlama fabrikasını arasanız adamlar gelip evi ilaçlıyo böcek ve örümcekten eser kalmıyo. ay huylandım kaşınıyorum şu anInsallah canim. Bi de huylaniyorum ki sorma. Bocekleri gordugumden beri hatara hutara kasinmaya basladim. Birden de yok oluyorlar kendileri ama bulayim da komple yok edeyim diyorum. Sinir oldum gece gece
onun adı hamam böceği lütfen dikkatliolalım bir böceğe isminiz verilse hoşunuza gidermiydiBöcek derken karafatma falan mı Nasıl böcek?
Bizde karafatma oluyo bizde kurtulamadık bende ilaçtan başka bişey bilmiyorum oda sadece anlık sonra tekrar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?