- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Senin adın Fatma heralde zoruna gittiğine göre.. Burda böcek ismini tartışmıyoruz yok etmeye çözüm arıyoruz senide hiç ilgilendirmez Nasıl hitap ettiğim herkes o şekilde söylüyor ismini gereksiz yorum yapmayın lütfenonun adı hamam böceği lütfen dikkatliolalım bir böceğe isminiz verilse hoşunuza gidermiydi
Adım fatma değil ama keşkede olsaydı peygamberimizin kızına verdiği isimi gururla taşırdım.Senin adın Fatma heralde zoruna gittiğine göre.. Burda böcek ismini tartışmıyoruz yok etmeye çözüm arıyoruz senide hiç ilgilendirmez Nasıl hitap ettiğim herkes o şekilde söylüyor ismini gereksiz yorum yapmayın lütfen
Ya arkadaşım o kadar dini bilgim war çok şükür ama sen niye konuyu buna bağlıyorsun ki ben Fatma ismini kötülemişim gibi ewet öyle diyorum alışkanlık herkeste öyle diyor neyse yinede düzelmen için sağol tartışmaya gerek yokADIM
Adım fatma değil ama keşkede olsaydı peygamberimizin kızına verdiği isimi gururla taşırdım.
ama gereksız yorum değil bir yanlışı düzeltmeye çalışmakdı.
benimde parke ve fayansları çamaşır suyu vs karıştırıp sildigimde türüyorlar. renkleri gri mi desem bilemedim sanki çekirdeğe benziyo tipleri de. ne yapılır bilmiyorum ama vileda suyuna sirke koymak mantıklı gibi geliyor bana. faydası olabilir belki.
Geldiği yola tebeşir sür.karınca tebeşiri Bizde 3 üncü kattayız geliyorlar. Nasıl geldiğinide anlamıyorum. Biz öyle çözdük. Yada ilaçlama firması 100 -150tl ver 2 sene gelmiyorlar.bende aynı durumdayım aslında. apartmanda 4 katta 4 senedir evi basan karıncalarla uğraşıyorum. yaz geldi mi geliyorlar kışa kadar.. biri çıksa da söylese yapmadığımiz kalmadı çözüm yok.
Ayy bakıyım dedim tipine resmen cığlık attım. 1 tanesi 100 ün üzerinde yumurta bırakırmış. Firma cağır baş edemzssin yoksa. Önlem almazsanız sizi evden atabilir. :) nemli yerleri sevdiği için çıkmıştır. İyice kurulayın şimdilik çözüm için. Zararsız bir böcektir.eşim böcek bilimi okudu ona sordumbu bahsettiginiz bocek gumus bocegi, bende de var ne yazik ki. ne yapsam yok edemedim.
Ben yurt disinda yasıyorum su an ve ilaçlama yapma imkanım YÖK. Bayerin ilacını kendim uygulasam işe yarar mı?Ayy bakıyım dedim tipine resmen cığlık attım. 1 tanesi 100 ün üzerinde yumurta bırakırmış. Firma cağır baş edemzssin yoksa. Önlem almazsanız sizi evden atabilir. :) nemli yerleri sevdiği için çıkmıştır. İyice kurulayın şimdilik çözüm için. Zararsız bir böcektir.eşim böcek bilimi okudu ona sordum
En iyi marka bayer zaten. Eğer uygulayabilirim dersen tabiki işe yararBen yurt disinda yasıyorum su an ve ilaçlama yapma imkanım YÖK. Bayerin ilacını kendim uygulasam işe yarar mı?
İlacı denediniz mi?gümüşçül benim de derdim valla. bizim evin birer ferdi oldular resmen. ben her gördüğümde ayılıp bayılmasam iyi aslında ama işte.
ilaç hakkında bi kaç soru soracaktım ben,
bu bayerin ilacı her eczanede bulunur mu?
bebeğim var , evde o yokken mi temizlik yapayım?
alerjik bi insanım ota moka alerjilenirim beni de etkiler mi ilaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?