Temizlik yapınca tureyen bocekler

Yuvalari vardir. Evde duvar diplerinde nerede aciklik var once oralari tespit edeceksiniz. Genellikle kalorifer borularinin gectigi duvarlarda oluyor. Sonra esin abin ya da baban iste kim varsa alci alacak o bosluklari dolduracak. Somrasinda da evi ilaclatacaksiniz.

Hepinize çok teşekkur ederim arkadaşlar. Bahsettiginiz sulu sprey ilaci alacagim, birden hepsi gelip bi saate hepsi gidiyo. Goc eder gibi ordan oraya cok sag olun deneyecegim ilaci

onun adı hamam böceği lütfen dikkatliolalım bir böceğe isminiz verilse hoşunuza gidermiydi
Senin adın Fatma heralde zoruna gittiğine göre.. Burda böcek ismini tartışmıyoruz yok etmeye çözüm arıyoruz senide hiç ilgilendirmez Nasıl hitap ettiğim herkes o şekilde söylüyor ismini gereksiz yorum yapmayın lütfen

ADIM
Adım fatma değil ama keşkede olsaydı peygamberimizin kızına verdiği isimi gururla taşırdım.
ama gereksız yorum değil bir yanlışı düzeltmeye çalışmakdı.

ADIM

Adım fatma değil ama keşkede olsaydı peygamberimizin kızına verdiği isimi gururla taşırdım.
ama gereksız yorum değil bir yanlışı düzeltmeye çalışmakdı.
Ya arkadaşım o kadar dini bilgim war çok şükür ama sen niye konuyu buna bağlıyorsun ki ben Fatma ismini kötülemişim gibi ewet öyle diyorum alışkanlık herkeste öyle diyor neyse yinede düzelmen için sağol tartışmaya gerek yok

Ben şunu keşfettim. Her temizlik yaptığımda birkaç böcek ve örümcek ortaya çıkıyor. Bunun nedeni de bence deterjan kokusundan rahatsız olup yuvalarından çıkıyorlar.

bu bahsettiginiz bocek gumus bocegi, bende de var ne yazik ki. ne yapsam yok edemedim.

bende aynı durumdayım aslında. apartmanda 4 katta 4 senedir evi basan karıncalarla uğraşıyorum. yaz geldi mi geliyorlar kışa kadar.. biri çıksa da söylese yapmadığımiz kalmadı çözüm yok.
Geldiği yola tebeşir sür.karınca tebeşiri Bizde 3 üncü kattayız geliyorlar. Nasıl geldiğinide anlamıyorum. Biz öyle çözdük. Yada ilaçlama firması 100 -150tl ver 2 sene gelmiyorlar.

bu bahsettiginiz bocek gumus bocegi, bende de var ne yazik ki. ne yapsam yok edemedim.
Ayy bakıyım dedim tipine resmen cığlık attım. 1 tanesi 100 ün üzerinde yumurta bırakırmış. Firma cağır baş edemzssin yoksa. Önlem almazsanız sizi evden atabilir. :) nemli yerleri sevdiği için çıkmıştır. İyice kurulayın şimdilik çözüm için. Zararsız bir böcektir.eşim böcek bilimi okudu ona sordum

Ben yurt disinda yasıyorum su an ve ilaçlama yapma imkanım YÖK. Bayerin ilacını kendim uygulasam işe yarar mı?

Ben yurt disinda yasıyorum su an ve ilaçlama yapma imkanım YÖK. Bayerin ilacını kendim uygulasam işe yarar mı?
En iyi marka bayer zaten. Eğer uygulayabilirim dersen tabiki işe yarar
.kendini zehirleme sakın aman dikkat et. Birde kitapçıkta yazandan fazla koyma ilacı ölsünler diye.

gümüşçül benim de derdim valla. bizim evin birer ferdi oldular resmen. ben her gördüğümde ayılıp bayılmasam iyi aslında ama işte.
ilaç hakkında bi kaç soru soracaktım ben,
bu bayerin ilacı her eczanede bulunur mu?
bebeğim var , evde o yokken mi temizlik yapayım?
alerjik bi insanım ota moka alerjilenirim beni de etkiler mi ilaç?

İlacı denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…