Temizlik

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Kızlar allah nasip ederse şuan sağlıklı bir gebelik yaşıyorum affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Sat tarihine göre 4+3 deyim hafta içi randevum var ve özel bölge temizliği yapmak istiyorum 1 adet tüy olsa bile rahatsız olanlardanım şimdi sorum su önceden kimyasal yaşadığım için korkuyorum bebeğime birşey olurmu ? siri çekerken vücut ister istemez kasılır ya birşey olurmu ? yeni ya fikir verirmisiniz acaba

ondan birsey olmaz:) hamileligin ilk zamanlari yururken bile korkuyodum ben :))

valla bende öyle bugün temzlik yaptım her odayı temizledikçe 10 dk yattım rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah

Canım ben 32 haftaligim çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı hatta daha bugün gittim doktorum bi sorun olmaz dedi bende sen gibi minicik bir tüye bile tahammülüm yok

Bana ilk üç ay yasak düşük riskine karşı demişti dr canım yaptırdığımda kanamam oldu zaten öncesinde de kimyasal yaşamıştım. Bence yaptırma sen bilirsin ama,minicik bile olsa riske atmaya değmez elbette hiçbirşey olmayanlar vardır ama bu bize de olmayacak anlamına gelmez

Canım ben 32 haftaligim çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı hatta daha bugün gittim doktorum bi sorun olmaz dedi bende sen gibi minicik bir tüye bile tahammülüm yok

Aynen canım yaptım pazar günü dünde kontrolüm vardı çok şükür birşey yok

Saol cnm bende korkarak yaptım ama çok şükür birşey olmadı çok geçmiş olsun sanada suan hamilemisn peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…