- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
İyi gunler hanımlar ben her hafta koltuklarimi sandalyelerimi, camları kapıları silerim duvarlari ustten alırım nevresim degistirirm banyonun fayanslarini surterim. Hergun evi supururum silerim toz alirim lavabo yikarm 2 gune bi koltuklari cekerim altlarını almak icin halilari kaldiririm altlarini supurup silerim dolaplari cekerim ocağı buzdolabıni cekerim 3 haftada birde perdemi gunesligimi yikarim. Bahar temizliginde yapilacak bi dolap iclerimkalmis oluyor onlari da kisliklari kaldirip atlcaklari atip duzenleyerek bitirmis oldum halilarimi yikamaya gondericem ayriyeten ilave olarak ne yapmak gerekiyor yani her taraf zaten temiz oluyo duvarlar her hafta mopla silindigi icin iste olmuyoyani bunu ayrı olarak bi "bahar"temizliginee sigdirmak gerekiyor mu her taraf zaten temiz ek olarak neler yapiyorsunuz
Bende biraz takıntı boyutlu sanırım: / gunde bi sabah bi aksam ev supurdugumu de bilirim elimde bezle geziyorum surekli. Mesela o gun biyere gittim gelir gelmez saat 6 7 hatta 10 olsun temizlige kalkarım engel olamıyorum pekkendime iste simdi boyleherkeste almış başını gidiyor bahar temizliğibende rahatsiz hissediyorum herkes yapiyor bende yapsam diye
her hafta koltuklarimi sandalyelerimi, camları kapıları silerim duvarlari ustten alırım
gördüğünüz üzere herkes yapmıyorBende biraz takıntı boyutlu sanırım: / gunde bi sabah bi aksam ev supurdugumu de bilirim elimde bezle geziyorum surekli. Mesela o gun biyere gittim gelir gelmez saat 6 7 hatta 10 olsun temizlige kalkarım engel olamıyorum pekkendime iste simdi boyleherkeste almış başını gidiyor bahar temizliğibende rahatsiz hissediyorum herkes yapiyor bende yapsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?