Temizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Frb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ergen iki kızım var haliyle müzik dinlemeyi konuşmayı gülmeyi çok seviyorlar hele büyük kız sesi horoz gibi :))))
Üst komşum nezaman ses gelse konuşsa gülse yada müzik dinlese bizimkiler özelliklede büyük kızımdan yeri tekmeliyor
Birgün ben yokken repmi Rock mı metelikamı orasını bilmiyorum son ses açmış 3 4 saat dinletmiş :sopa:
Bunlardan haberim yok bir gece üst kattan süpürge sesi geliyor gece seste daha bir yüksek çıkar bilirsiniz:KK14: olur dedim insanlık halidir acil bir durum vardır bir yarım saat tahammül ettim 1 saat 2 saat geçti devam ediyor dayanamadım eşimde bende yukarıya çıkmak üzere iken kesildi o gece ses etmedim ertesi gün kapısına gidip Rahatsızlığını dile getirdim tabi başladı bizim kızdan yakınmaya ne diyeceğimi bilemedim
Sadece daha çocuk o diyebildim
Anlayışsız komşu ilişkisi zordur
Ergenlerle uğraşmak dahada zordur
Kolay gelsin size ve ben gibilere :bicak:

Cam silerken nasıl bir ses çıkardınız ki tavana vurma zahmetine girdiler? Çivi vs çakıyorlardı belki?

Herkes senin kadar dusunceli olsa keske. Alt katim bos yeni kiraci gelmis bugun saat 23.30 da boya yapiyorlar kapilari carpa carpa sinirlendim ama inmedim yine de belki zamanlari yoktur diye.

Sacmalamislar ,gece 8 e kadar elektrii supurgesi calistiririm ,10 a kadar camasir makinesi ,sonucta bos bir evde ne kadar gurultu cikabilir temizlikte ,
Bence alttaki daha oncekinden cekmis simdiden ayar veriyor ,
Hic umursamayim ,
Gece nin koru gelen olursa polius cagirin ...

boş bi evi temizlerken ne kadar gürültü cikabilirki?

Diyorum ya ses de olabilir yani temizlik buu gece yarilarina kadar yapmıyorum sonucta anlayissiz insan eve gitmeden soğudum komsudann komsuluk faln kalmadi bu devirde

Back
X