Temizlikçi hatun hırsız çıktı

Sadece hırsızlık yapmanın ne iğrenç birşey olduğuna dair imalarda bulundum..direk birşey demedim..çok utanır mahvolurDu. .zaten kalp problemine var kadında..istemedim kötü olmasını. .sadece işten ayrıldı artık

Keşke en azından uyarsaydınız. Davranışlarının sonuçlarını görmeli ki başkalarına da aynı şeyi yapmasın.

Eşim almadı zaten fareden oydu ilk..
Eşimin cüzdanından almış ilk..inanmadım takip ettim..ve yakaladım. .
Ona sormadım. .üzmek uyandırmak istemedim..polise asla şikayette etmedim etmemde..
Çünkü yıllardır tanıyorum onu..eşi vefat etti 6 sene önce 4 çocuğuna o baktı..mecbur kaldı eminim..işten çıkardım tabiki..
Artık kendim yapicam temizliği sen gelme dedim..

eşinizin cizdanından aldığına göre eşiniz evdeyken çalmış yani parayı,ev sahibi evdeyken böyle bir şeye nasıl cesaret edebilmiş hayret.

Harikasiniz ya, ne biliyim bu kadar merhametli olmak zor bu devirde. Peki yardim etmek isteduginiz halde neden çalmış olabilir ki . yani şu mantıkla mi acaba Simdi para kabul etsem ilerde ödemek zorunda kalicam en iyisi çalmak. Eğer boyle bi dusumceyse bu ne cakalliktir ya. Bilmiyorum ben de şikayet etmezdim sanırım . ama konusurdum da sebebini sorardim çalarken utanması lazimdi
Teşekkür ederim yok ya harika olmak değil aslında..bunu yeni tanıdığım biri yapsaydı belkide affetmezdim..o işte yılların verdiği bir his bir sevgi vs gibi..
Bilmiyorum belkide dediğiniz gibidir borçlanmak istememiş olabilir..yada gurur yaptı belki de sanki çalmak çok gurur verici birşeymis gibi. .
Sormadım neden yaptığını. Soramadım işte. .zor geldi bunu sormak

eşinizin cizdanından aldığına göre eşiniz evdeyken çalmış yani parayı,ev sahibi evdeyken böyle bir şeye nasıl cesaret edebilmiş hayret.
Eşim cüzdanını çıkartıp dalgınlıkla yatak odasında bırakmış oda orda ütü yaparken çaktırmadan almış işte. .
Biz ertesi gün farkettik sonra yine olunca artık ben özel olarak sağda solda bıraktım bakalım napicak diye ve öyle başladı işte. .

Keşke en azından uyarsaydınız. Davranışlarının sonuçlarını görmeli ki başkalarına da aynı şeyi yapmasın.
Bunu düşündüm bende ama zaten yüzünden anladım ki çok utandı..üstüne gidemedim.ama çalıştığı diğer evleri tanıyorum artık cesaret edemez..biliyor bildiğimi ve onlara da söylerim diye cekinir bence

maalesef ki yapar .örneğin mahkemelerde gizli telefon kaydı bile delil sayilmiyor. onun için gizli kamera görüntüleri resmi ortamda işinize yarayacağını zannetmem.gerçi siz de böyle bi adım da bulunmayacaksinjz. geçmiş olsun inanin anlıyorum ne kadar kötü hissettiğinizi .giden paraya değil daha çok güvene uzuluyorsunuz .vardır bi hikmeti diyelim hem onun hem de sizin açınızdan
Aynen öyle..ben sadece boşuna onu suçlamak istemediğim için emin olmak için kamera koydum polise gitmeye hiçbir an niyetim olmadı
Evet kaybettiğim para umrumda değil. Ben güvenimi yıktığı için üzülüyorum.
Onun kendisine bu kötülüğü yapabilmesini aklım almıyor. .ne gerek vardı buna diyorum..

Keşke emin olmasaydım..uzun haftalar boyunca takip ettim bir kez para kayboldu diye yazmıyorum bunu yani..hatta ütü yaptığı odaya gizli camara yerleştirdim her zaman bir miktar para koyduğum çekmecede alırken yakaladim
O zaman kötü olmuş gerçekten.
Yollarınızı ayırmanın vaktide gelmiş.
Bende çok güveniyorum bana gelen bayana.
Evde yanlızda bırakırım ama yaşamadım hić sorun bugüne dek.
İhtiyacı olursa 50 lira istediği olur bazen veririm,kıyafet,ayakkabı veririm,bunun dışında asla almaz biryerden birşey.
Zaten birçok kişiye tavsiyemle gidiyor. Eski işyerimden arkadaşlarım,komşularım,böyle birşey yapsa ben çok üzülürüm zira hepsine güvenilir diye bahsederek yolladım.
Güvenilir insan bulmak zor. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Tamam ama siz o kadinin gittigi gidecegi baska evlerin de soyulmasina göz yummuş olmuyor musunuz bu sekilde gizli tutarak? Bence bu da problem.
En azindan fark ettiginizi, bunun dogru bir davranis olmadigini ve elinizde kamera kaydi oldugunu, simdilik polise gitmeyeceginizi ancak bundan ders almasi gerektigini ve diger evlerden birinin sizin gibi susmayi degil, polise sikayet etmeyi tercih edebilecegini soyleyerek uyarmaniz icap ederdi. Susmakla hata etmişsiniz. Giden sizin paraniz, tamam, ama susmak da onun işledigi suça ortak olmaktir.

maalesef ki yapar .örneğin mahkemelerde gizli telefon kaydı bile delil sayilmiyor. onun için gizli kamera görüntüleri resmi ortamda işinize yarayacağını zannetmem.gerçi siz de böyle bi adım da bulunmayacaksinjz. geçmiş olsun inanin anlıyorum ne kadar kötü hissettiğinizi .giden paraya değil daha çok güvene uzuluyorsunuz .vardır bi hikmeti diyelim hem onun hem de sizin açınızdan
Evet, yasal yollarla elde edilmeyen bulgulari mahkeme delil kabul etmez, gizli ses kaydi, kamera kaydi vs... Ama konu sahibi kendisi affetmeyi seçse de, kadinla açikça konuşmaliydi. Ne âlâ memleket, her ihtiyaci olan calistigi iş yerini soysun o zaman. İyi insan olmak bu mudur? Hâlâ çalmak onu kötu biri yapmaz diyor, pes.

Evet, yasal yollarla elde edilmeyen bulgulari mahkeme delil kabul etmez, gizli ses kaydi, kamera kaydi vs... Ama konu sahibi kendisi affetmeyi seçse de, kadinla açikça konuşmaliydi. Ne âlâ memleket, her ihtiyaci olan calistigi iş yerini soysun o zaman. İyi insan olmak bu mudur? Hâlâ çalmak onu kötu biri yapmaz diyor, pes.

Orayı tam bilmiyoruz. Kadının para çaldığı yer başkasının evi. Yani kadin kendi evine jamera koyabilir. Mesela çocukları döven üvey anne icin hakim kusura bakmayın bunu delil kabul etmiyorum mu dedi? Buna benzer bir olay daha görmüştüm. Arkadaşı kadının is yerine gelip çantasında para çalıyor. Kadın sırf bunun için kamera koymuş. Ama tabi ne oldu sonunu bilmiyorum. Yani özel bir görüşmeyi konuşmayı gizlice kaydederken suç sanirim

Kuran okumasıyla konu ne alaka ben çok kızıyorum başı kapalıydı çok güvendim kuran okuyordu çok güvendim insan ince insan olmalı onun dini vecibelerini yapması sizi ilgilendirmemeli nasıl bir dürüstlüğe sahip bu insan bakmalısınız ne isler yapan insanlar var bunu hic karıştırmayın bence
Kuranda hırsızlığın büyük günah olduğu yazar bu kadın da okuyosa demekki örnek alıyo hayatını Kuranla yönlendirmiş dersin
ve konduramazsın ne alaka demeyin ya.
Tersini yapıncada bu sebeple beklemiyoruz o kişiden deriz.

bu dünyada kime güvencez güven kalmadi. eşin olucak bazi kocalarda güvensiz... off çok zor hayat :(

Ne olursa olsun hirsizlik cok ama cok yanlis.Sadece para degil bilgi,sira vs. bunlarda bir hirsizlik.

Istedigi kadar ihtiyaci olsun.Yillardir geliyor demissiniz sizden 50 100 tl istese vermeyecek miydiniz sanki.Demek ki sizi yoksaymis aranizdaji hukuku yok saymis.

En guzel sekilde halletmissiniz bence

Öncelikle geçmiş olsun üzücü bir durum.
Maalesef artık ben de ailem dışında hiç ama hiç kimseye güvenmiyorum.
İnsanlara iyilik yapıyorsunuz karşılığında kazık atıyorlar.:KK62:
Giden para değil güveniniz emin olun sizi çok ama çok iyi anlıyorum.

Keşke emin olmasaydım..uzun haftalar boyunca takip ettim bir kez para kayboldu diye yazmıyorum bunu yani..hatta ütü yaptığı odaya gizli camara yerleştirdim her zaman bir miktar para koyduğum çekmecede alırken yakaladim

Off ne kötü olmuş yahu ben de dicektim emin olun önce gözle görün ama kamera kayıtları işte
Acaba neden bu şekilde bir yola başvurdu
ihtiyacıda olsa bunu dile getirebilirdi
Sanırım bunu alışkanlık haline getirmiş bakmış ki kimse uyanmıyor para tatlı gelmiş
Allah islah etsin......

Canım benimde eve eskiden çağırdığım kadın bir gün kızıyla birlikte geldi yatak odamın çekmecesinde iç içe geçirilmiş paralar vardı. Onlar çıkmadan önce tam parayı vermek için çekmeceyi açtığımda paraların birbirinden ayrılmış olduğunu fark ettim bazı makyajlarımda vardı makyajlarımıda almıştı kadın çok gururlu bir insandır eminim kızının yaptığından heberi yoktur bende biç babsetmmedim bi daha da çağırmadım.kızı 15 yaşında falandı zaten.

Sizi çok takdir ettim mayflover ona çook güzel bir ders vermişsiniz.Bence de zor durumda olduğundan almıştır keşke böyle birşey yapmasaydı ama Allah şeytana uydurmasın kimseyi

defalarca denedim hatta benim kaybettiğim parayı bulup vermişliğide var ama iş yapmıyo o ayrı :) hele bırakıp çıktıysan geldiğin gibi bulursun :) ikisi bir arada olmuyo sanırım

ayrılırsa bende eğer hasta zor durumda vs. değilsem başka birini eve sokmayı düşünmüyorum çünkü evden birşeyler çalmasından farklı tehlikeleride var

Bu bir kaç tekrarlandıysa ama normal de iyi bir insan, yapacak türden değil diyorsanız, hastalık olabilir. Kleptomani.

Başka bişey kayboldu mu evden?

Ben bizzat şahit oldum, hiç ihtiyacı olmadığı halde, çalan insanlara. Tedavi şart

Back
X