temizlikçi kadın istemiyor adam

aydakipapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
13
0
36
İstanbul
ciddi giden ilişkimde sevgilim evlendigimizde tüm ev işlerini benim yapmamı bekliyor ve üstelik yardımcı kadınada karşı!
maddi sorunumuz yok,üstelik ben çalışan bir kadınım!!
bu bakış açısı yuzunden nasıl sogudum sevgilimden anlatamam kızlar.bana yardımda etmeyecek bunuda biliyorum.her şeyi onune isteyen bir tip.evlendigimizde,birde cocuk oldugunda(hemen cocuk istiyor)yani işler iyice agırlastıgında ondan iyice soguyucam sanırım.erkeklerdeki bu bakıs acısı beni cıldırtıyor.hayır bırak haftada bir gun birisi gelsin,yok pasamız onu da istemiyor,rahatsız oluyormus kadından.
ilişkimi bitirmeyi dusunuyorum,sırf bu yuzden,boyle hayat gecmez cunku...siz ne dersiniz..bir fikir verin kızlar..
(boyle dusunen erkeklerin sayısı hicde az degil ama cekilmez)

hangi devirde yaşıyor bu erkekler anlamıyorum.madem öyle çalıştırnasın seni.eski erkeklerde çalıştırmazdı.şlmdiki erkekler çalışan kadın istiyor.bilmlyorlarmı o kadında erkekler gibi çalışırken yoruluyor geriliyor.erkekler neden ev işi yapmaz? Eskiden kadınlar çalışmaz erkekler çalışırdı iş bölümü olurdu.ben ev hanımıyım.evlenmeden önce çalışıyordum.gerçekten ev işleri çalışmaktan daha zor.bide çalışığını düşün üzerine blde çocuk ekle.valla çalışmanın bir zamanı var ama ev işi inanın bitmlyor.anneniz siz dünyaya erkeğin rahatı içinmi geldiniz.

ev hanımları bile artık yardımcı alıyor canım eger maddi sıkıntı yoksa,inan agrıma gidiyor..

9 yıldır ev hanımıyım.çevremde durumu uygun tüm arkadaşlarım alıyor temizlikçi..evde olduğum halde rutin işler bazen bunaltıyor insanı bence kesinlikle almalısın..bir canınız var,canınıza yazık hem ev hem iş..ozaman o yapsın temizliği..

şekerim ev işlerinden bakım yapmaya süslenmeye kendine çeki düzen vermeye vakit kalmıyor inan sevgilin temiz bir ev ama hırpani bir kadın istiyorsa evlenmesin bir yardımcı tutsun daha ucuza gelir bence

Pek haddime değil ama, ciddi giden bir ilişkinin sırf bu yüzden bitmesi çok da mantıklı değil gibi geldi bana... ben de çalışan ve çocuklu bir bayanım.. zaman zaman çok bunaldığım oluyor, benm eşimde sizinkinden pek farklı değil.. ama ben ondan ne soğudum ne de ayrılmayı falan düşündüm..
bence ilişkinizi iyice değerlendirin, bu çok sudan bir sebep bana kalırsa.

benim annem bana cam,kapı sildirmedi ki ,onada kadın geliyor haftada,15 gunde bir.
simdi ben evlenince birdenbire bu isleri nasıl yapıcam,hadi bir-uc yıl yaptım diyelim ,sonra zor gelmiyicekmi..sevgi,ask bitmeyecekmi..

Sudan bir neden değil,gayet haklısın ayrılmayı düşünmekle....

"Yemek pişirmek ,
Çamaşır yıkamak,
Ev süpürmek ,
Çocuğa bakmak kadının vazifesi değildir.
Bunları yapıyorsa sana ikramıdır!"

*Hz. Muhammed

benim annem bana cam,kapı sildirmedi ki ,onada kadın geliyor haftada,15 gunde bir.
simdi ben evlenince birdenbire bu isleri nasıl yapıcam,hadi bir-uc yıl yaptım diyelim ,sonra zor gelmiyicekmi..sevgi,ask bitmeyecekmi..

benim annem de bana iş yaptırmamıştı, ben de kızıma yaptırmıyorum şimdi.. doğru mu ?? hayır
ama inan bana kendi evinin işini zevkle yapıyor insan, yeter ki içinde huzur olsun... huzurlu, sağlıklı bir ilişki herşeyin anahtarı.. böyle konular kişiden kişiye değişir, ben evde üzerime düşeni yaparım, erkek de üzerine düşeni yapsın.. ne ben onun yapması gerekenlere ne de o benim yapmam gerekenlere karışmasın.... ama kimse kimseyi de kullanmasın... herşeyin bir sınırı var, önemli olan bu sınırı çizebilmek.. Allah gönlüne göre versin..

benim annem de bana iş yaptırmamıştı, ben de kızıma yaptırmıyorum şimdi.. doğru mu ?? hayır
ama inan bana kendi evinin işini zevkle yapıyor insan, yeter ki içinde huzur olsun... huzurlu, sağlıklı bir ilişki herşeyin anahtarı.. böyle konular kişiden kişiye değişir, ben evde üzerime düşeni yaparım, erkek de üzerine düşeni yapsın.. ne ben onun yapması gerekenlere ne de o benim yapmam gerekenlere karışmasın.... ama kimse kimseyi de kullanmasın... herşeyin bir sınırı var, önemli olan bu sınırı çizebilmek..
Allah senin de gönlüne göre versin..

Ben başından beri ikiz çocuklarına yardımsız tek başına bakan bir anneyim..Haliyle tek başıma baktığım için çalışamıyorum da..Eşim sağolsun akşamları ve hafta sonları elinden geleni yaparak yardımcı olur...İstediğim zaman kadın tutabilecek maddi durumumuz var...Ancak tutmuyorum..Elimden geldiğince kendim yapıyorum..Yapabildiğimi yapıyorum,yapamadığım kalıyor..Eşim yapıyor..Önceliğim çocuklarım çünkü...Eşimin bana bu konuda hiç baskısı yok..Yardımcı tutmamamın nedeni güvenebileceğim birine rastlamadığımdan ya da 1 kez gelen yardımcıyı gözüm tutmadığından...Yani bu tamamen benim insiyatifimde olan bir durum..Ama eşim en başından ben asla evde yardımcı istemiyorum,her tür temizliği sen tek başına yapacaksın deseydi ,yani baştan böyle bir tutum içine girseydi ben de oldukça soğurdum ve ayrılmayı düşünürdüm açıkçası...........

Son düzenleyen: Moderatör:

kadında çalışıyorsa çalıştığı paranın küçük bir meblası ile temizlikçi çağırsa ne olur..illa çağıramazsın deniyorsa o erkeğin bencil olduğunun göstergesidir..

bende onu demek istedim canım..yüreğine sağlık..

kadında çalışıyorsa çalıştığı paranın küçük bir meblası ile temizlikçi çağırsa ne olur..illa çağıramazsın deniyorsa o erkeğin bencil olduğunun göstergesidir..

bencil evet,başka bir acıklaması olamaz dimi...
kızlar anladıgım kadarıyla ben tuhaf birisine denk gelmisim,ne guzel esleriniz yardımcıymıs size..allah herkese boyle esler nasip etsin...

valla baştan böyle şeyler soğutur kadını.tamam zamanla olur maddi sıkıntıya girersin kadın erkekten daha çok düşünür bunları zaten.ben hep diyorum çalışsam daha iyi ev işi çok zor.ve bi zamanı tatili yok heleki çalışan kadın için...valla erkeğe ne kadarını verirsen sonrasında bu fedakarlık değil vazife oluyor.

Bu konuda eşinizi ikna etmenin yollarını bulmalısınız, belkide çalışmanızı istemiyor ve bu sebepler yükünüz ağırlaşsın diye yardımcı kadın da istemiyor, bu şekildede yükünüz ağırlaşıp işi bırakıp ev işleriyle ugraşmanızı sağlamak derdinde olabilir..

ama kesinlikle bu tür bir sebepten dolayı evililk bitirilmemeli, yani ortada ağır hakaret içeren küçük düşüren üzücü kırıcı bir durum yok, evlilik bu boyle basit bir şekilde bitemez.. bitmemeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…