temizlikçi kadın istemiyor adam

evlenmedik daha ama bu sebepten sogudum ondan,evlilik planlarımızı ileri atacam bu fikirleri yuzunden bu gidişle.

erkekler çok bencil bence her konuda
çocuk istemez
temizlikçi istemez ama ev pırıl pırıl olsun derli toplu gomlekler utulu eve geldiğinde yemek onunde hazır olsun çay gelsin meyve soyulup agzına koyulsun
bakımlı olsunsun kilo alınmasın ama kendileri kıllı gobekli
bu ne allah aşkına ya deli olucam

ben şimdi çalışmıyorum ama evden çalışıyorum aslında
guya kocam ben çalışınca bana yardım etcekti
minnacık bişey yapsa çok bişey yaptım sanıyo ya da benim istediğim seyi yapmaz kendi istediğini yapacak of of

tamam seviyorum bunları gormeyince de herşey yolunda birbirimizi anlıyoruz dinliyoruz birlikte guzel vakit geçiririyoruz annesi babası çok iyi o da benimkilere saygılıdini açıdan da bana göre yeterli bi erkek çalışkan da evine para getiriyo karı kızda kumarda sigarada yemiyo ok ama evlenirken bunlara baktık herşey tamam ama evlenince çok daha farklıymış...

böyle basit zihniyetli adamlarla evlilik geçmez bence de kararını gözden geçir zira kadını köle olarak görmektir bu artık devir eskisi gibi değil kadınlar da iş hayatında bir zahmet ev işlerine yardım edecek yok öyle yan gelip yatmak.

zaten temizlikçi bayan çağırdığınızda eşiniz evde olmaz ki, genelde beyler dışarı çıkar,
ne var bunda canım,ayda 2 kere temizlikçi gelse nolucak,rahatımı bozulacak paşamızın.
Hey Allahım ne ilginç erkekler var, benim eşimde inatla sana yardımcı bayan çağıralım diyor ben şimdilik istemiyorum.

Canım konunu okuyunca ayrılmak için çok büyük bir problem yokmuş gibi geldi bana sonuç olarak o eve daha geçmediniz ve ne olacağını bilmiyorsunuz ben 7 aylık evliyim ve çalışıyorum aynı şekilde eşim eve temizlikçi girmesini istemediğini nişanlılık dönemimizde dile getirdi neden diye sordum sonuçta çalışıyoruz evin bütün düzenini öğrenen bir kadın olacak allah korusun ne olacağı belli olmaz dedi (kendilerinin başına bir hırsızlık olayı gelmiş) neyse eve geçtik baktı ki yetişmiyor yani çamaşır yıkasak bulaşık kalıyor onu yapsan evi silcek vakit kalmıyor geçenlerde camları sildircek kadın alalım istersen dedi yok canım ne gerek var dedim bu seferde benim elim varmıyor evimi başkasına temizletmeye olduğu kadar diyorum .....yani minicik problemler inan bana tabi daha anlamsız düşünceleri varsa bunları dile getiriyorsa bilemem ama soğumak için oldukça gereksiz bir neden bence ; )

çalış, evişi yap, çocuk doğur, çocuğa bak, misafir ağırla, kocanı doyur, onu mutlu et, yemek yap, çamaşır yıka, yardımcı olmasın hemde, yardım edilmesinede karşı olsun oldu olacak motor taktırsın sana,
biri olursa biri olmuyor çalışırken evlilikte göreceksin zaten, hem benim kocam nasılda yardım eder sağolsun ama kadın işine benzemez asla, çocukla ütü yapmak hayal zaten biri olmalı yanında aman dokunma aman uzak dur dinlemiyorki hiç meraktan yada uyumasını beklemelisin, köşe dip bucak temizlik zaten mümkün değil herşey üstün körü, çocuksuzken neyse hepsine yetmeye çalışıyor insan zaten ama çocuklu insana yardımcı şart aksi mümkün değildir, her iş yarımdır,
bazen temizliğe sırtımı dönerim bazende kocama mecburen, buda beden yani biri biri eksik kalıyor aksini iddia edene maşallah derim zaten yapçak bişey yok

herşeyi senin yapman ona ne kazandıracakki , ben mesela erkekğin yemek beklemesini anlıyorum adam senin elinden yemek istiyor .

ama diğer konularda temizlik ütü bulaşık filan hem yardım etsin hemde kadın tutsun ne farkeder.

benim sevgilimde temizlikçi kadın istemediğini söylemişti. Bende çalışan bi bayan olucam inşallah, ama o bana bunu söylediğinde bunu bu kadar sorun etmedim henüz bunu sorun etmek için erken değilmii.. evlenene kadar ohooo neler değişir.. Şimdilik gereksiz bir endişe yaşıyorsun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…