Temizlikle ilgili üç sorum var, ben çözüm bulamıyorum...

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.535
2.573
178
1- siyah cam ankastre ocağımın yerleşmiş yağlarını çıkaramıyorum(çamaşır suyu, krem çif, ernek kireç ve kir sökücü aspirin kullandım işe yaramadı)
2- banyodaki temperli camlı duşa kabindeki lekeleri çıkaramıyorum
3- halı boyatma diye birey varmış, nette pls diye biyerden gördüm, yaptıran oldu mu? yada başka bir şekilde boyatan oldu mu?

Cevapları için şimdiden teşekkürler

1- siyah cam ankastre ocağımın yerleşmiş yağlarını çıkaramıyorum(çamaşır suyu, krem çif, ernek kireç ve kir sökücü aspirin kullandım işe yaramadı)
2- banyodaki temperli camlı duşa kabindeki lekeleri çıkaramıyorum
3- halı boyatma diye birey varmış, nette pls diye biyerden gördüm, yaptıran oldu mu? yada başka bir şekilde boyatan oldu mu?

Cevapları için şimdiden teşekkürler

valla ankastremi spreyli cifi skyorum sonra sari bezlerle siliyorum sonra sari bezi yikayip tekrar siliyorum sonra mikrofiberli beZle kuruluyorum boyle temizleniyor

Ayrica dusakabinimede kirec cozucu skiyorum.bulasik sungerinin yesil kismiyla surtuyorum sonra duruluyorum sonra mikrofiberli bezle kuruluyorum sizde deneyin haftada 1 kere kesin yapyorum bunu

valla ankastremi spreyli cifi skyorum sonra sari bezlerle siliyorum sonra sari bezi yikayip tekrar siliyorum sonra mikrofiberli beZle kuruluyorum boyle temizleniyor

canım ateş çıkan yerin yakınında ciddi yağlar var, ne ara okadar ihmal ettim onu bile hatırlamıyorum. yerleşmiş çıkmıyo. krem çifi denedim süngerin yeşil kısmıyla bastırıyorum çıkmıyo...

Ayrica dusakabinimede kirec cozucu skiyorum.bulasik sungerinin yesil kismiyla surtuyorum sonra duruluyorum sonra mikrofiberli bezle kuruluyorum sizde deneyin haftada 1 kere kesin yapyorum bunu

kireç çözücü sırasında boğulmuyomusun.. bikere denedim, bayılacak gibi oldum.

canım ateş çıkan yerin yakınında ciddi yağlar var, ne ara okadar ihmal ettim onu bile hatırlamıyorum. yerleşmiş çıkmıyo. krem çifi denedim süngerin yeşil kısmıyla bastırıyorum çıkmıyo...

Kaynar su dokup bekletin silin sonra tekrar kaynar su dokun.kirler yumusayincaya kadar devam edin cogunlukla ikinci seferde yetet.iyi kurulayin ki ates kisminda sorun olmasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaynar su dokup bekletin silin sonra tekrar kaynar su dokun.kirler yumusayincaya kadar devam edin cogunlukla ikinci seferde yetet.iyi kurulayin ki ates kisminda sorun olmasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa bak ben bunu bi deniyeyim işe yarar sankiiii...

Bımde sprey sıkıcı içerisinde yag çözücü var aspiratördeki ne kadar yag varsa ocakta yapısmıs zor cıkan yaglardada muthış etkılı onu kullanmanızı tavsiye ederim..

Hicbisey sikmiyorum direk surtuyorum hic cizmiyor ufak bi yerinde deneyin

evde o yumuşak tellerden yok. eğer dediğiniz bende işe yararsa, deterjansız çok iyi olur. kireç sökücü sıktım bir kere ama böyle bişey yok çok fena oldum. evede yayıldı kokusu eve gece gece açmak zorunda kaldım. İnşallah tel tek başına yeterli olur

Süngerle filan çok zorlamayın cizersiniz yüzeyini beyaz beyaz izler oluşur bu sefer.
Madem lekeler çok zorlu o zaman markasının teknik servisini arayın. Şimdi ismini hatırlayamadığım bir marka var, özel bir temizleyici ve özel çizmeyen kazıma bıçağı. Krem şeklindeki temizleyiciyi yüzeye bolca sürüp bekletiyorsunuz, sonra bıçağıyla gösterildiği şekilde yapışmış kirleri kazıyorsunuz. Bıçak özel oldugu için çizmiyor, cam bıcağı.

Canim banyo icin spreyler varya ondan kullan dusakabine.ankastrede de o lekeleri bende ckaramadm ki her yemek yaptikten sonra silerim.servisine sordm o yaglar yanmis cikmaz dedi

bende bu gün silerken düşündüm, heralde bunları bişey çıkaramaz. bide korktm siyah cam ya ağartırım falan diye

kireç çözücü sırasında boğulmuyomusun.. bikere denedim, bayılacak gibi oldum.

Kıreç sokücü ile beraber başka deterjan kullanmayın o size zarar verir
Ocak için amway in zoom ürününü tavsiye ederim güzel temizliyor önceden cif kullanıyordum zoom daha çabuk temizliyor
Banyo içinde sprey kıreç sökucu deneyebilirsiniz

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BİM'deki yağ skücünün (gürdal mıydı gülday mıydı öyle bir şey) sökemediği yağ görmedim henüz.

Süngerle filan çok zorlamayın cizersiniz yüzeyini beyaz beyaz izler oluşur bu sefer.
Madem lekeler çok zorlu o zaman markasının teknik servisini arayın. Şimdi ismini hatırlayamadığım bir marka var, özel bir temizleyici ve özel çizmeyen kazıma bıçağı. Krem şeklindeki temizleyiciyi yüzeye bolca sürüp bekletiyorsunuz, sonra bıçağıyla gösterildiği şekilde yapışmış kirleri kazıyorsunuz. Bıçak özel oldugu için çizmiyor, cam bıcağı.

evet servise sorayım. burdaki öneriler işe yaramazsa. servisi arayayım. simfer benim ki..

Back
X