Temizlikle ilgili üç sorum var, ben çözüm bulamıyorum...

1- siyah cam ankastre ocağımın yerleşmiş yağlarını çıkaramıyorum(çamaşır suyu, krem çif, ernek kireç ve kir sökücü aspirin kullandım işe yaramadı)
2- banyodaki temperli camlı duşa kabindeki lekeleri çıkaramıyorum
3- halı boyatma diye birey varmış, nette pls diye biyerden gördüm, yaptıran oldu mu? yada başka bir şekilde boyatan oldu mu?

Cevapları için şimdiden teşekkürler

Marc in mutfak spreyini kullaniyorum sıkıp biraz beklet sinra sil hmn cikar. Banyoma da yine marc banyo kristal parlakliginda cok cok guzel o da kirecten eser kalmiyo. Son dedigini ilk kez duydum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu Cam ocaklar Ya da İnox'ların Temizliği Neden Zor :26: Allahın Camı Değilmi Yav Neden Onca Temizlik Maddesine Rağmen Çıkmıyor Şartmıdır Özel Temizleyiciler?
Anlayamadım Gitti

Marc in mutfak spreyini kullaniyorum sıkıp biraz beklet sinra sil hmn cikar. Banyoma da yine marc banyo kristal parlakliginda cok cok guzel o da kirecten eser kalmiyo. Son dedigini ilk kez duydum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim ocağa çözüm yok gibi ama mark banyoyu banyonun duşa kabininne bi deniyeyim.

Bu Cam ocaklar Ya da İnox'ların Temizliği Neden Zor :26: Allahın Camı Değilmi Yav Neden Onca Temizlik Maddesine Rağmen Çıkmıyor Şartmıdır Özel Temizleyiciler?
Anlayamadım Gitti

dimi cam yani sonuçta insan tırnağı ile bile kazısa çıkar diye düşünüyo ama....:ssz:

Back
X