Temizlikten iyi anlayanlar yardım.

Cif in baska cesitleri cikarmaz ama cif heryer kirmizi olan onu kullanin. Cikaramadigi hic bir leke gormedim henuz Elmaemma Elmaemma

Yani uzerine azicik kolonyayi dokup cakmakla yakıyorsunuz. O ustunde yanip sönüyor sonra siliyorsunuz ama azicik olmali kolonya. Ben bardak lekesini boyle çıkardım ama sizde tam ise yarar mi bilemedim cikmazsa da boyayin

Bence silmekle filan vakit harcamayın, çıkarın balkona sehpayı, alın elinize sehpanın renginde bir boya ve direk boyayın, sprey boya olursa daha kullanışlı olur sizin için tabi sıçratmadan boyamanız lazım, her yere gazete serersiniz. Yorulduğunuza değmez yani.

Çıkmaz :kahve:

Boyaya fiziksel zarar vermemiş, kimyasını bozmuş. Bu yüzden ne yaparsanız yapın çıkmaz. Her müdahale boyayı incelttiği için birinde sehpa elinizde kalır. Tek çözüm boyamak.

İlk defa duyuyorum da nasıl poset kullanıyorsunuz hangi lekelerde nerelerde öğrenebilirmiyim ??
Buzdolabı poşeti en iyisi.. O an elinizde yoksa market poşeti de olur ama sadece beyaz kısmı ile yapın. Duşakabinimi onunla temizliyorum, en ufak leke kalmıyor. Gri ocağımı, çaydanlığımı, kararan tencerelerimi valla akla gelebilecek pek çok şeyi böyle temizliyorum. Instagramda cokbiliyoruzbiz hesabından öğrenmiştim. Orada örnekleri mevcut isterseniz bakabilirsiniz. Daha pek çok temizlik önerileri var o hesapta..

Cif poşet
Bulaşık makine parlatıcısı
Aseton

Bir sprey şişesinin içine bir miktar sirke ve bulaşık deterjanı , üzerine su doldurup fıs fıs yapmayı deneyin.

Hiçbiri olmuyorsa beyaz kalıp sabunu lekeye sürün, bulaşık teli ile iyice ovalayın.

Bu yöntemlerden biri mutlaka işe yarar :) bunlar bütün kir pas leke herşeye deva yöntemlerdir.

Buzdolabı poşeti en iyisi.. O an elinizde yoksa market poşeti de olur ama sadece beyaz kısmı ile yapın. Duşakabinimi onunla temizliyorum, en ufak leke kalmıyor. Gri ocağımı, çaydanlığımı, kararan tencerelerimi valla akla gelebilecek pek çok şeyi böyle temizliyorum. Instagramda cokbiliyoruzbiz hesabından öğrenmiştim. Orada örnekleri mevcut isterseniz bakabilirsiniz. Daha pek çok temizlik önerileri var o hesapta..
Çok tşk ler muhakkak deneyeceğim .

Aseton tiner parlaklığı alır, lekeyi çıkarır mı bilmem. Ama cif iş görür gibi hissediyorum.

Olmadı koyu renk mobilyalarda sıcak iz yaptığında kolonya döküp yakıyorlar hemen arkasından silip söndürünce leke de çıkmış oluyor denesen mi??? :işsiz:

Back
X