- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa duyuyorum da nasıl poset kullanıyorsunuz hangi lekelerde nerelerde öğrenebilirmiyim ??Cif+poşet.. Her derde deva kendisi.. Tencere, ocak, sehpa, duşakabin vs
Buzdolabı poşeti en iyisi.. O an elinizde yoksa market poşeti de olur ama sadece beyaz kısmı ile yapın. Duşakabinimi onunla temizliyorum, en ufak leke kalmıyor. Gri ocağımı, çaydanlığımı, kararan tencerelerimi valla akla gelebilecek pek çok şeyi böyle temizliyorum. Instagramda cokbiliyoruzbiz hesabından öğrenmiştim. Orada örnekleri mevcut isterseniz bakabilirsiniz. Daha pek çok temizlik önerileri var o hesapta..İlk defa duyuyorum da nasıl poset kullanıyorsunuz hangi lekelerde nerelerde öğrenebilirmiyim ??
Tiner zarar verir mi bilmiyorum ama aseton zarar vermez diye düşünüyorumAsetonla tineri denesem acaba zarar eder mi
Çok tşk ler muhakkak deneyeceğim .Buzdolabı poşeti en iyisi.. O an elinizde yoksa market poşeti de olur ama sadece beyaz kısmı ile yapın. Duşakabinimi onunla temizliyorum, en ufak leke kalmıyor. Gri ocağımı, çaydanlığımı, kararan tencerelerimi valla akla gelebilecek pek çok şeyi böyle temizliyorum. Instagramda cokbiliyoruzbiz hesabından öğrenmiştim. Orada örnekleri mevcut isterseniz bakabilirsiniz. Daha pek çok temizlik önerileri var o hesapta..